Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑΙ ΡΕ ΖΟΥΡΑΡΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ...ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ; Η...ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ"!!! ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Πόσο περισσότερο γελοίος μπορεί να υπάρξει κανείς από τον Ζουράρι; Ο Δελατόλας πριν από λίγο τον χαρακτήρισε "πολιτικά γελοίο" και "γραφικό", εμείς προσθέτουμε ότι εκτός από γελοίος είναι και ...

επικίνδυνος για τη χώρα. Είναι ένας ακόμη προσκυνημένος ραγιάς, όπως τον έχουμε χαρακτηρίσει από τον Φεβρουάριο του 2016!  Ψηφίζει το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, έχει υποδουλώσει ήδη τον λαό στους τοκογλύφους και τώρα λέει ότι ...δεν πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά, αρκεί να μη χάσουμε τη γλώσσα μας! Ναι ρε γελοίε, με την αντίληψη αυτή, αύριο-μεθαύριο μπορεί να μας πει "δεν πειράζει και να ξανα-σκλαβωθούμε στους Τούρκους, αρκεί να μη χάσουμε τη γλώσσα μας ή έστω τα κρυφά σχολεία για να διατηρήσουμε τη γλώσσα μας"! Κατά τα άλλα τον μάρανε η Ρεπούση! Ρε, εσύ είσαι πολύ χειρότερος και πιο επικίνδυνος από τη Ρεπούση! Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου