Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ! "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ.." ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!

Ο Δήμαρχος τιμά τον βιρτούζο Μίμη Δομάζο
Ο θρυλικός Μίμης Δομάζος ήρθε χθες στον Χολαργό με αφορμή την ...

έκδοση του βιβλίου του. Μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" και την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος. 
Ο Κώστας Δεληγιάννης δεξιά, ήταν ο δημοσιογράφος που παρουσίασε την εκδήλωση προς τιμή του Μίμη Δομάζου, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του μεγάλου ποδοσφαιριστή. Στο κέντρο ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αριστερά είναι ο Θανάσης Αυγουρόπουλος. Και αυτός...θρύλος είναι, αλλά όχι όπως ο  Δομάζος, είναι...θρύλος-οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος όμως δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφίζεται δίπλα στον καλύτερο παίκτη σε όλη την πολύχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Τέτοιοι παίκτες δεν ξανα-γεννιούνται εύκολα!

Ο δημοσιογράφος και βετεράνος αθλητικογράφος Κώστας Δεληγιάννης  ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς, μιας βραδιάς η οποία σημαδεύτηκε με την παρουσία του πασίγνωστου και αγαπημένου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου ο οποίος έπαιξε και τον ύμνο του Παναθηναϊκού! Το παρών έδωσε και ο επί δεκαετίες πρόεδρος του μεγάλου συλλόγου, Γιώργος Βαρδινογιάννης. 
Και βέβαια δεν μπορούσε να λείψει ο πρώτος πολίτης του δήμου, ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος. 
Δείτε φωτογραφίες με τον θρυλικό Μίμη Δομάζο και τους ....υπόλοιπους θρύλους!
Δίπλα στην τοπική ηγεσία και τους άλλους παράγοντες της πόλης τίμησαν με την οαρουσία τους τον Μίμη Δομάζο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Γιώργος Χατζηνάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου