Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ: "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΥ ΑΛΛΑΧ"! ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ....

Δείτε τι διδάσκουν τα παιδιά μας στο βιβλίο Θρησκευτικών της Γ' Δημοτικού!!! Είναι το μάθημα...θρησκειολογίας το οποίο ουσιαστικά...

αποτελεί τον Δούρειο Ίππο για την ισλαμοποίηση της χώρας! Αντί να διδάσκουν την Ορθοδοξία, την επίσημη θρησκεία του κράτους, μετέβαλλαν το μάθημα σε γαλούχηση των παιδιών μας στο Ισλάμ! Δεν πρόκειται για την μετατρπή της χώρας σε ουδετερόθρησκο κράτος, αλλά ουσιαστικά για ισλαμοποίηση. 
Ένας σχολιαστή τους διαδικτύου σημειώνει: "ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ".

12 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΕΡΟΝΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τον Ιερώνυμο και Αρματώσου . Οι Εμείς η Αυτοί ............

      Διαγραφή
  3. Η Παγκοσμιοποίηση καταρρακώνει
    την α ξ ι ο π ρ έ π ε ι α του ανθρώπου μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και μέσω της αλλοίωσης της ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερά θα ισοπεδώσει τελείως αυτήν την χώρα και θα την σβήσει από τον χάρτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι αριστερά και δεξιά δεν διαφέρουν.
      (Ανοιχτά σύνορα, τζαμιά, πολυπολιτισμικές κοινωνίες, μοντέρνες οικογένειες, π.χ. άνδρας+άνδρας, κ.λ.π.)

      Διαγραφή
  5. ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ .14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:16 μ.μ.

    Έχω διαπιστώσει πολλά αλλά δεν ξέρω αν τα γνωρίζεις και εσύ . Πριν πολλά χρόνια στην Μικρά Ασία , στην Καταστροφή της Σμύρνης , Συμμορίτες του ΚΚΕ [AVANTI και LIMPERATION ένοπλα σώματα μαρξιστών] , πολέμησαν στο πλευρό του Κεμάλ και χτύπησαν τον Ελληνικό Στρατό πισώπλατα . Μετά λίγα χρόνια οι κομμουνιστές ζητούσαν ανεξαρτησία σε Μακεδονία Θράκη . Στην Κατοχή το Ξενόφερτο ΚΚΕ πήρε βαρύ οπλισμό από τους Γερμανούς και έσφαξε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες . Μόνο στην Ούλεν 75.000 χιλιάδες και τους πέταγαν Ζωντανούς σε ξεροπήγαδα . Το 1946 έως το 1949 λεηλάτησαν όλη την χώρα για βα μας κάνουν Σοβιετική Επαρχία . Το λέει και ο Λαζαρίδης στο βιβλίο του ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ όπου μιλάει και τους τους Ήρωες Έλληνες Στρατιώτες που τσάκισαν το Παραπέτασμα . Αυτά και πολλά άλλα φρικιαστικά εγκλήματα δεν τα έχει κάνει κανένα άλλο κόμμα όσο αντιλαϊκό και αν είναι . ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι ο Καραμανλής τους νομιμοποίησε στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Από τότε ''έχουν το πάνω χέρι'', όπως λέει μια λαϊκή ρήση.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
      ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ για να είναι κάποιος ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!!
      Και δράττομαι της ευκαιρίας που μου δόθηκε, για να πω ότι όποιος έχει μελετήσει σε βάθος(όχι απλή ανάγνωση)τον εβραίο Μαρδοχάϊ(Καρλ Μαρξ)αναπόφευκτα..."ριζώνει μέσα του" ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  6. Οι κομμουνιστές μια μέρα πρέπει να δικαστούν για Εγκλήματα γενοκτονίας εναντίον του Ελληνισμού . Η Ν.Δ σήμερα είναι σκιά του εαυτού της και δεν θυμίζει σε τίποτε την παλιά Λαϊκή Δεξιά . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια Συμμορία καθαρμάτων και Γενιτσάρων . Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός δεν βλέπει το Χάος που έρχεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κομμουνιστές κατέστρεψαν την Πατρίδα μας . Είναι ανθέλληνες όλοι τους . Δεν πιστεύουν σε τίποτε . Είναι τυφλά όργανα των τοκογλύφων . Οι τραπεζίτες τους χρηματοδοτούν για να διαλύσουν την Ελλάδα . Πρέπει να τους πολεμήσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο Κάπα και ένα Ε , πολλά λεφτά στο ΚΚΕ ............. Σε λίγο θα κάνει πάταγο . Το έχουν δεκάδες ιστοσελίδες . VIVA TSOGLAN KKE . VIVA LA REVOLUTION η Μάσα , η Ξάπλα και εκατοντάδες εκατ. Ευρώ στο Λουξεμβούργο . ΖΗΤΩ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή