Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΕΝΕΙ ΕΠΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!! ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΕ...ΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΥΠΟ!

Επί εναμιση χρόνο πασχίζει να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματά του ο...

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού, αλλά παραμένουν άκαρπες οι προσπάθειές του, μια και, όπως "καταγγέλλει" οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής δεν του έχουν απαντήσει. Αυτό έχει ως συνέπεια "οι γονείς των μαθητών του 1ου Λυκείου αλλά και εκείνοι των μαθητών του 1ου Γυμνασίου που θα συνεχίσουν στο λύκειο, περιμένουν από εμάς απαντήσεις που δεν έχουμε να τους δώσουμε", λέει σε επιστολή του. Μετά από αυτό, ο Σύλλογος αναγκάζεται να δώσει στη δημοσιότητα το γεγονός και να περιμένει ουσιαστικά να κινητοποιηθεί ο Δήμος μέσω του Δήμου. 
Ιδού:
Χολαργός, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Προς:
κα Βασάλου, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοιν:
κ. Ηλία Αποστολόπουλο, Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού

ΘΕΜΑ: Επιστολή της 2/12/16.

Κα Βασάλου,
Στις 2/12/16 αποστείλαμε στον κ. Δήμαρχο, στην κα Μουντάκη και στην κα Αρβανίτη επιστολή με θέμα «Προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Ελλείψεις σε προμήθειες εξοπλιστικών μέσων για την κάλυψη λειτουργικών και εκπαιδευτικών αναγκών».
1/3/17 επαναπροωθήσαμε την επιστολή, καθώς είχε παρέλθει προ πολλού το διάστημα του ενός μηνός και δεν είχαμε λάβει απάντηση.
Καθώς και πάλι δεν λάβαμε απάντηση αιτηθήκαμε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο από την γραμματεία του οποίου μας ορίστηκε εν τέλει συνάντηση με την κα Αρβανίτη για τις 19:30, 18/5/17. Η συνάντηση δεν έγινε λόγω δημοτικού συμβουλίου την ώρα εκείνη, για το οποίο και δεν ειδοποιηθήκαμε.
Μετά από διαμαρτυρία στη γραμματεία του Δημάρχου και με προσωπική σας τηλεφωνική επικοινωνία με την Γραμματέα του Συλλόγου μας, μας ορίσατε συνάντηση στο γραφείο σας για τις 31/5. Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν 4 μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας, εξελίχθηκε σε μια σύντομη ανάλυση των αιτημάτων μας, καθώς βρισκόσαστε σε συνάντηση εργασίας. Σας παραδώσαμε αντίγραφο της επιστολής και υποσχεθήκατε ότι θα μας απαντήσετε.
Η σχολική χρονιά τελείωσε και στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς δεν έχουμε λάβει την αναμενόμενη απάντηση.
Οι γονείς των μαθητών του 1ου Λυκείου αλλά και εκείνοι των μαθητών του 1ου Γυμνασίου που θα συνεχίσουν στο λύκειο, περιμένουν από εμάς απαντήσεις που δεν έχουμε να τους δώσουμε.
Παρακαλούμε όπως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έχουμε απάντηση καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω αναμονής
Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχετε καταλάβει ακόμη οτι ο Λιάκουρας σας έχει γραμένους στα "μύδια" του. Σιγά μην ασχοληθεί μαζί σας. Έχει πολύ σπουδαιότερα πράγματα όπως για παράδειγμα να προβάλει τη μουράκλα του με κάθε ευκαιρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή