OPTOCENTER

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΡΕ;;; Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ F16 ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ!


Η προβοκατόρικη ερώτηση του Γιώργου Κύρτσου -Ευρωβουλευτή της ΝΔ- προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα ελληνικά F-16, που είναι...

ανάγκη να αναβαθμιστούν για να συνεχίσει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να είναι αξιόμαχη και να υπερασπίζεται την εθνική μας κυριαρχία, εδαφική ακεραιότητα και τον γεωπολιτικό ρόλο της χώρα μας, δεν μας εξέπληξε καθόλου.

Ο Γιώργος Κύρτσος έσπευσε να «καρφώσει» στις Βρυξέλλες ότι η πατρίδα του εκσυγχρονίζει τον στόλο της πολεμικής της αεροπορίας «εις βάρος των Ευρωπαίων φορολογουμένων».

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής της υποτιθέμενης πατριωτικής Νέας Δημοκρατίας (ο οποίος είχε περάσει ένα φεγγάρι και από τον ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη εάν θυμάστε), δίχως ίχνος εθνικής ευθύνης -αυτή είναι η αξιολογική μας κρίση- ρώτησε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ποιο χρέος θα έχει προτεραιότητα, αυτό που οφείλουμε στους εταίρους δανειστές ή οι εξοπλιστικές μας ανάγκες, ενώ δεν παρέλειψε να… χρεώσει τον εκσυγχρονισμό των F-16 και στους Ευρωπαίους φορολογουμένους.

Η Ελλάδα έχει αναβαθμιστεί σε πυλώνας ασφάλειας στο επίκεντρο 
ενός καυτού τριγώνου με κορυφή την Ουκρανία και άκρες σε βόρεια Αφρική και Ανατολική Μεσόγειο.

Η Ελλάδα επικαλείται τη γεωπολιτική της θέση για να πετύχει ελάφρυνση των χρεών της.

Η Ελλάδα προχωρά στην εκμετάλλευση των υδρογοναθράκων της, από τις οποίες θα προκύψουν τουλάχιστον 300.000 θέσεις εργασίας και δίχως να βάζει «συνέταιρο» την Τουρκία.

Όλα αυτά -και άλλα πολλά- που καλείται να υλοποιήσει η Ελλάδα μέσα στα επέμενα δύο χρόνια, για να βγει επιτέλους ο λαός μας από την κατάντια που τον οδήγησαν τα κόμματα που υπηρέτησε και υπηρετεί ο Γιώργος Κύρτσος, χρειάζεται ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.

Και αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεών μας είναι η ισχυρή μας Πολεμική Αεροπορία με τους εξαιρετικούς πιλότους μας.

Και έρχεται η Νέα Δημοκρατία και ο Γιώργος Κύρτσος και «καρφώνει» 
την Ελλάδα. «Καρφώνει» όμως και τους πιλότους μας, η οποίοι προφανώς και δεν χρειάζεται να πετάνε σε εκσυγχρονισμένα αεροπλάνα όταν υπερασπίζονται την πατρίδα αλλά σε ιπτάμενα φέρετρα, γιατί προφανώς για τον Γιώργο Κύρτσο και τον κάθε Κύρτσο, προτεραιότητα δεν έχει η ασφάλεια της πατρίδας και των μαχητών της αλλά να πληρώνονται τα χρέη μας στη Γερμανία.

Προακαλεί αναγούλα η συμπεριφορά του κάθε Κύρτσου, που αντί να υπερασπίζεται τα εθνικά μας θέματα στην Ευρωβουλή, επιλέγει να «καρφώνει» την πατρίδα του σε αυτή.

Εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν κύκλοι στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο που δεν θέλουν με τίποτα την ισχυροποίηση της Ελλάδας ως γεωπολιτικό παίκτη με την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Είναι οι ίδιοι κύκλοι των Βρυξελλών και του Βερολίνου που την τελευταία δεκαετία μας φτωχοποίησαν, μας εξευτέλισαν, έστειλαν 
περίπου 400.000 από εμάς μετανάστες στο εξωτερικό, ήθελαν να μας αρπάξουν τους υδρογονάνθρακες χρεώνοντάς μας υπέρογκα τοκοχρεολύσια (για αυτό και δεν θέλουν το «κούρεμα») και στο τέλος, αφού θα έπαιρναν όλο τον πλούτο της χώρας και την ίδια η χώρα, όσους από εμάς δεν μας ανάγκαζαν σε μετανάστευση θα μας επέτρεπαν να ζούμε ως κολίγοι στον τόπο μας για να υπηρετούμε τα αφεντικά των Βρυξελλών.

Αυτό ήταν το σχέδιό τους και αυτό υπηρέτησαν πιστά όλοι οι νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλφιλελεύθεροι λακέδες στη χώρα.

Όμως η Ελλάδα όταν τους ξεφορτώθηκε όλους αυτούς από τη διακυβέρνηση, ξεκίνησε να οικοδομεί τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και φτάσαμε σήμερα στο σημείο εκείνο που ως χώρα πήραμε το «χρίσμα» της περιφερειακής δύναμης 
που επιθυμούσαμε και τώρα ξεκινάνε οι πράξεις.

Πανικόβλητες οι ελίτ των Βρυξελλών, διότι η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της και μαζί με το Ισραήλ αναλαμβάνει την ασφάλεια και την ενεργειακή τροφοδοσία του δυτικού κόσμου, πανικόβλητες οι ελίτ του Τέταρτου Ράιχ, είναι ικανές για κάθε προβοκάτσια.

Οι πατριωτικές και εθνικές δυνάμεις δεν θα επιτρέψουν στους προβοκάτορες, ξένους ή ημεδαπούς, να υπονομεύσουν τον νέο ρόλο της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τον Κύρτσο, είναι νομίζουμε ευθύνη του πατριωτικού κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, εάν έχουν απομείνει πατριώτες στο κόμμα οπερέτα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι υποχρέωση του πατριωτικού κόσμου της Δεξιάς να ασχοληθεί με τη συμπεριφορά του.
Διαβάστε τι ρώτησε ο Γιώργος Κύρτσος την Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με τη νέα αύξηση του ελληνικού χρέους μέσω αμερικανικών εξοπλιστικών προγραμμάτων ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ:


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην Ουάσιγκτον πληροφορηθήκαμε, με βάση τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ κ. Τραμπ ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δαπανήσει 2,4 δισ. δολάρια για τον εκσυγχρονισμό μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16, δημιουργώντας, όπως τόνισε ο κ. Τραμπ, θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

1. Πώς είναι δυνατόν να αναλαμβάνει πρόσθετες δανειακές υποχρεώσεις η ελληνική κυβέρνηση σε μία περίοδο κατά την οποία το ελληνικό δημόσιο χρέος θεωρείται υπέρογκο και συνεχίζεται στην Ε.Ε. η συζήτηση για τη μελλοντική αναδιάρθρωσή του και τον τρόπο επίτευξης της βιωσιμότητάς του; 

2. Πώς είναι δυνατόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι άλλοι θεσμοί που εμπλέκονται στη διαχείριση του ελληνικού προγράμματος να παρεμβαίνουν για την επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχίας μόλις εμφανιστεί κάποια πρόταση μείωσης κάποιου φόρου ή αύξησης κάποιας κοινωνικής παροχής με κόστος μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να παρακολουθούν σιωπηλοί την κλιμάκωση της υπερχρέωσης του ελληνικού δημοσίου, σε επίπεδο δισεκατομμυρίων, μέσω εξοπλιστικών προγραμμάτων σε όφελος της αμερικανικής βιομηχανίας και σε βάρος των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογούμενων;

3. Τέλος, ποιο τμήμα του χρέους θα εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα, αυτό που αφορά ευρωπαϊκούς θεσμούς και κυβερνήσεις ή αυτό που αφορά τις ΗΠΑ;

Να τον χαίρεστε τον Κύρτσο σας όσοι δεξιοί που παριστάνετε και τους πατριώτες πήγατε και τον ψηφίσατε!
http://www.tribune.gr/ (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

4 σχόλια:

 1. Κύρτσος-Καρατζαφέρης ειδύλλιο 20 ετών!!! προδοτικό-ανθελληνικό-νεοφιλελεύθερο ΚΚΕ (Κύρτσος) και δήθεν πατριωτική δεξιά (Καρατζαφεροκωλοτούμπας) ένα και το αυτό!!
  ρε δεν πάτε στο διάολο παλιολαμόγιαααααααααααααααααααααααα του κερατά!!!Μεταγραφικός πυρετός στο ΛΑΟΣ στην προσπάθεια που κάνει να μπει στη Βουλή. Μετά τη Βάνα – "δώσε και μένα Μπάρμπα" - ο κ. Καρατζαφέρης αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Γ. Κύρτσου να μπει στη Βουλή. Ο γνωστός δημοσιογράφος μπαίνει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου και αν ο ΛΑΟΣ μπει στη Βουλή με ένα ικανοποιητικό ποσοστό θα καταλάβει μια θέση στο Κοινοβούλιο.Ο κ. Κύρτσος φλέρταρε και με τον Κ. Καραμανλή και όταν δεν του βγήκε πέρασε μια βόλτα κι από τον Γ. Παπανδρέου στηρίζοντας τα Μνημόνια μέσα από το ραδιόφωνο του Flash.Στις 10 Απριλίου 2012, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να σμίξουν τα αηδόνια της πολιτικής εκ νέου. Έτσι, την ημέρα αυτή ανακοινώθηκε η προσχώρηση του Κύρτσου στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ξεχάστηκε αιφνίδια και από τους δυο, πως ο Κύρτσος από την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash αλλά και από τη City Press χαρακτήριζε τον Καρατζαφέρη ως «κωλοτούμπα», στηλιτεύοντας την αρχικά μνημονιακή και κατόπιν αντιμνημονιακή στάση του.Οι κακές γλώσσες λένε επίσης ότι την ίδια εποχή αναπτύσσεται μια δυνατή σχέση μεταξύ του κ. Κύρτσου και της κ. Νίκης Τζαβέλλα, της Ιντρακόμ του Κόκκαλη τότε και του ΛΑΟΣ σήμερα.χαχαχαχαχα βλέπετε καμιά "διαπλοκή" του αποκόμματος ΛΑγΟΣ με τα ΝΕΟΤΑΞΙΚΆ συστήματα εξουσίας;;;;;ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤ ΑΖΗΤΗΤΑ!!ΡΕ ΟΥΣΤ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 0,5% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΟΑΜΦΙΘΕΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί σας φαίνεται παράξενο ; Η ΝΔούλα είναι υπέρ των δανειστών και των πασών άλλων λαμόγιων της ΕΕ και εναντίον της χώρας της, ΠΑΝΤΑ ! Στο παρελθόν, για θυμηθείτε, δεν το έδειξε ; Γερμανοπροσκυνημένη, μέχρι αναγούλας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2017/10/oiforolog.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο εδωλιο (για 1056) χρυσεs λιρεs o Γ.Καρατζαφερηs!
  Δικαζεται για 1056 χρυσεs λιρεs ο Γιωργοs...
  1056 λιρεs στελνουν στο εδωλιο τον Γιωργο Καρατζαφερη!
  1056 λιρεs η αμαρτια του Καρατζαφερη...
  Δικαζεται για 1056 χρυσεs λιρεs-zougla.gr
  Σε δικη ο Καρατζαφερηs για λιρεs και αγοραπωλησια...
  Ο Γ.Καρατζαφερηs δικαζεται για 1056 χρυσεs λιρεs!
  Αρρωστεια με το χρημα εχει ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!ολο τα κρυβει για να μην τα μαθουμε!!!Δικαζεται για 1056 χρυσεs λιρεs!
  Ενωπιον του δικαστηριου για 1056 χρυσεs λιρεs ο Καρατζαφερηs...
  Στο σκαμνι ο προεδροs τηs Εθνικηs Ενοτηταs!
  Γιωργοs Οφσορναφερηs
  Καρατζαμιζαs Ελικοπτερηs
  Καρατζαμακρυχερηs
  Λαμογια Αποβρασματα Οφσορ Συναγερμου(ΛΑ.Ο.Σ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή