Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 78ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 320 ΕΥΡΩ!

Ο γιος της 78χρονης περιγράφει πως η μητέρα του ζει σε ακραία φτώχεια με κομμένο ρεύμα και με μία πενιχρή αγροτική σύνταξη, ενώ...

νοσηλεύεται μετά από πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το σπίτι της ηλικιωμένης, που είναι πρώτη και μόνη κατοικία, 60 τ.μ., εκπλειστηριάστηκε από τράπεζα στην τιμή των 20.000 ευρώ, καθώς η ίδια είχε μπει εγγυήτρια σε επαγγελματικό δάνειο του γιου της, ο οποίος χρεοκόπησε λόγω της κρίσης. Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση η ΛΑΕ, ο γιος της ηλικιωμένης περιέγραψε στα στελέχη του κόμματος τη δική του δεινή οικονομική θέση λόγω της χρεοκοπίας και πρόσθεσε ότι πρότεινε στην τράπεζα ρύθμιση του δανείου, την οποία όμως εκείνη απέρριψε. Ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε τον πλειστηριασμό του σπιτιού της ηλικιωμένης ως «τον ορισμό της σύγχρονης αναλγησίας και βαρβαρότητας». Επίσης, επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης, λεγοντας πως κανένα συστημικό μέσο δεν ανέφερε τον βάρβαρο πλειστηριασμό της μοναδικής κατοικίας της συγκεκριμένης γυναίκας, που θάφτηκε μέσα στη γενική σιωπή και περιφρόνηση».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου