Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ! ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΝΤΡΟΠΗ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ!

inner

"Πρώτη στο στιλ και με διαφορά η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου". Έτσι γράφουν τα site για τους διεθνείς μας ποδοσφαιριστές και κάνουν γαργάρα το γεγονός ότι και στα κοστούμια των ποδοσφαιριστών μας...

υπάρχει η σημαία-μαϊμού της χώρας μας! Πρόκειται για την παραποιημένη ελληνική σημαία η οποία αντί για σταυρό έχει ένα "κοντάρι" από τη μια άκρη ως την άλλη, το οποίο παραπέμπει περισσότερο στη σημαία της Φινλανδίας, πάντως σε καμία περίπτωση στην ελληνική σημαία. Ντροπή για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ, ντροπή όμως και για όσους κάνουν...βαβά το σοβαρό αυτό θέμα της παραποίησης της ελληνικής μας σημαίας! 
Σ΄θμφωνα με το ρεπορτάζ τα νέα κοστούμια και όλα τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν είναι από την Prince Oliver, επίσημο fashion supporter του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πρόκειται για νέα συλλογή, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των διεθνών παικτών της Εθνικής Ομάδας βασισμένη στο μότο της εταιρίας "I make the difference, we make the difference". 

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Ορέστης Καρνέζης, ο Στέφανος Καπίνο και ο Απόστολος Βέλλιος φωτογραφήθηκαν με τα νέα κοστούμια, τα οποία τα μέλη της αποστολής φόρεσαν για πρώτη φορά στο ταξίδι στην Κύπρο.
inner

2 σχόλια:

  1. Ένα είναι το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία: Είναι αυτό που υπάρχει στον Παρατηρητή και σε όλο το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σήμα με την ελληνική σημάια είναι το καλύτερο.

    Αυτό το σήμα που υπάρχει στις φωτογραφίες που ποζάρουν οι ποδοσφαιριστές είναι ένα πολύ μεγάλο αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή