Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ: ΞΕΘΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΦΑΛΜΕΡΑΫΕΡ ΓΙΑ ΝΑ...ΘΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΙΜΟ. ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΙΚΑ...ΚΥΜΑΤΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ

Επειδή κάποιοι τόλμησαν να πουν ότι δεν μιλάμε για την κυρία Αρβελέρ την οποία ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου φέρνει στην πόλη για να την...
τιμήσει ιδού τι γράφαμε για την ανθελληνίδα η οποία ξέθαψε την ανιστόρητη θεωρία του Φαλμεράϋερ για να θάψει τους Έλληνες. Έλεγε λοιπόν ότι "δεν υφίστανται Έλληνες, δεν υπάρχει ομόαιμο. Αναμίχθηκαν με Αλβανικά και Βλάχικα φύλα. 
Σας θυμίζουμε τι γράφαμε τον Αύγουστο του 2015. 
Πρόκειται για φίδι ανθελληνικό. Κάνει την επιστήμονα, Βυζαντινολόγο, κάποιοι ήθελαν να την κάνουν και πρόεδρο Δημοκρατίας, αλλά πρόκειται για ανιστόρητη. Θέματα που έχουν απαντηθεί με επιστημονικό τρόπο και μέσω της εξέτασης dna, h κυρία αυτή ξεθάβει τη θεωρία του Γερμανού Φαλμεράϋερ ο οποίος στα 1830 υποστήριζε ότι δεν υπάρχει γένος Ελλήνων. Ότι ...θάφτηκε από τα σλαβικά, αλβανικά φύλα. Το ίδιο ακριβώς λέει αυτή, την οποία θα έπρεπε να την... πάρουν με τις λεμονόκουπες. Άλλωστε, το λέει και ο Καμπουράκης: "Αν δεν τα λέγατε εσείς αυτά αλλά κάποιος άλλος θα σας είχαν πάρει με τις πέτρες". Όμως, η κυρία Αρβελέρ είναι Εβραία και είναι ψεύτρα και ανθελληνίδα μέχρι το μεδούλι της. Παίζει παιχν;iδι σε βάrος αυτού του λαού. Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ Η ΑΘΕΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΡΒΕΛΕΡ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΞΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κε Βραχιολίδη βάλατε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Να γνωρίζει πλέον ο κόσμος ποιά είναι τα πιστεύω του δημάρχου. Καλεί άθεους και ανθέλληνες να μιλήσουν για τον Περικλή. Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή