Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Τι να κάνει άραγε ο Σταύρος Σκανδάλης; Ο Δάσκαλος, που όλοι...

γνωρίζουμε και έχει προσφέρει τόσα πολλά στην Πατρίδα. Ο Δάσκαλος, που χρόνια τώρα δίδασκε και διδάσκει στα Ελληνόπουλα Αξίες και Ιδανικά. Ένας μεγάλος Έλληνας με πολύ μεγάλη συγγραφική δουλειά που έχει αναγνωριστεί διεθνώς με βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και το σπουδαιότερο έχει αποκτήσει τον σεβασμό ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 
Ο άνθρωπος αυτός πριν λίγες ημέρες με πήρε στο τηλέφωνο για να μου εκφράσει την αγωνία του για τις τύχες της Πατρίδος και για το έργο του που τόσο πολύ θέλει να μείνει για να διδάσκει τα νέα Ελληνόπουλα. Δυστυχώς, στην σημερινή εποχή του Σκότους και της ισοπέδωσης Αξιών και Ιδανικών, ο Δάσκαλος Σταύρος Σκανδάλης ζητάει πολλά. Σήμερα επιβιώνουν τα τρωκτικά, οι ανθέλληνες και τα σκουπίδια πάσης φύσεως. Ο Σκανδάλης δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και για αυτό δεν θα βραβευτεί εδώ στον τόπο του. Ο Δάσκαλος Σκανδάλης έχει μεγάλη αγάπη στην Πατρίδα και στα Γράμματα, έχει μεγάλη αγάπη στην Παναγιά, την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση και στον Γαλάζιο Ουρανό της Ελλάδας. Δάσκαλε, με ευγνωμοσύνη όλοι εμείς που διαβάζουμε αυτά τα Υπέροχα βιβλία σου σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας για όσα μας έχεις απλόχερα προσφέρει, σε ευχαριστούμε γιατί μας Δίδαξες Αξίες και Ιδανικά σε Σκοτεινούς και Δύσκολους Καιρούς.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ 

7 σχόλια:

  1. Αλήθεια ποιος θυμάται τον Δάσκαλο Σταύρο Σκανδάλη ; Στο Δημαρχείο τον έχουν ξεχάσει και κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτόν . Βραβεύουν κομμουνιστές που κάθε μέρα αποκαλούν όλους μας φασίστες και δεν βραβεύουν ανθρώπους σαν τον Σκανδάλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δήμαρχε με όλο τον σεβασμό που έχω στον θεσμό του Δημάρχου αλλά και στο πρόσωπο σας θέλω να σας κάνω δύο ερωτήσεις . Με ποια κριτήρια αποφασίσατε να βραβεύσετε τον κύριο Νικόλαο Ζαχάρο τρεις ημέρες πριν από την μεγάλη Εθνική μας Εορτή την στιγμή που η αριστερά ζητάει την κατάργηση των παρελάσεων και δεν πιστεύει σε Περικλήδες και άλλα ιστορικά πρόσωπα . Και γιατί δεν επιλέξατε τον κύριο Σταύρο Σκανδάλη Δάσκαλο με τόσο πλούσιο έργο που έχει πράγματι προσφέρει πολλά στην Πατρίδα ; Ευχαριστώ πολύ κύριε Δήμαρχε και θα περιμένω κάποια απάντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εξαιρετική η ανάρτηση από τον NAVIGATOR, για τον Κύριο Στ.Σκανδάλη, με "Κ" κεφαλαίο...!
    Τον ΔΑΣΚΑΛΟ ΚυρΣταύρο, με κεφαλαία ΟΛΑ τα γράμματα, σαν αυτά που δίδαξε και εξακολουθεί να ΔΙΔΑΣΚΕΙ τα ελληνόπουλα και τους εμφύσησε τις ΑΞΙΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ, το ΗΘΟΣ και την ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ!!!
    Τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    Η καλύτερη Βράβευση για τον Άνθρωπο Σ.Σκανδάλη είναι αυτή η ανάρτηση...
    Τι να τις κάνει τις άλλες...τις "υποκριτικές" και κενές περιεχομένου "βραβεύσεις"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια, ότι ο Κος Σταύρος Σκανδάλης πρότεινε να δωρίσει τα βιβλία που έχει συγγράψει στην δημοτική βιβλιοθήκη του Χολαργού, για να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι δημότες που το επιθυμούν
    και κάποιοι αρνήθηκαν την προσφορά;;;
    Ρωτάω...και ας μου απαντήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ...τότε τι να πω;
      Αν τα..."πωλούσε" και είχαν "προμήθεια" μήπως;;
      Αλλά δεν το λέω, γιατί τότε θα ευτελίσω το έργο και τους κόπους μιας ζωής!
      Δεν λέω λοιπόν τίποτε και...σιωπώ από σεβασμό προς τον Δάσκαλο!!!

      Διαγραφή
  6. Φοβάμαι πως δεν θα έχει επιτυχία η εκδήλωση με τον Περικλή . Έχουν κάνει πολλά λάθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή