Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΡΟΣ ΙΕΡΕΑ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΚΟΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

σκαι

Προσέξτε το βίντεο από το 3.22''. Προσέξτε τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο απευθύνονται οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στον ιερέα που προσπαθεί να τους μιλήσει. Όταν ο παπάς τους λέει ότι στον κο Μπαλάφα έδωσαν χρόνο άπλετο να μιλήσει, τότε πετάγονται και οι δύο ...


δημοσιογράφοι και του λένε εν ολίγοις ότι δεν είναι ίσα κι όμοια, διότι ο κ. Μπαλάφας είναι υπουργός. Όταν ο παπάς τους απαντά ότι ο Μπαλάφας είναι υπουργός, αλλά είναι προδότης (διότι πρόδωσε την ψήφο του λαού), και τα δύο δημοσιογραφικά μπουμπούκια τον έκλεισαν στον αέρα. Δείτε το απαξιωτικό ύφος της νεαράς δημοσιογράφου "Α, καλά εντάξει, εντάξει"! Και τον κόβουν στον αέρα! 
Καταλάβατε; Ο παπάς είναι απαράδεκτος διότι χαρακτηρίζει έναν έργω και ουσία πολιτικό προδότη, όπως επίσης δεν είναι ίσα κι όμοια με τον Μπαλάφα τον υπουργό! Ο οποίος μπορεί να ψηφίζει κατά του λαού, και κατά της Ορθοδοξίας, και κατά της Ελλάδος, αλλά δεν είναι προδότης! 
Ντροπή σας εκεί στον ΣΚΑΪ.
Δείτε το βίντεο της ντροπης:

<iframe width="709" height="399" src="https://www.youtube.com/embed/fRXjkd8mZhY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

3 σχόλια:

  1. Απο το διδυμο Λυριτζης Οικονομου ( που αφου ρημαξαν την ερτ κ πηραν διαπιστευτηρια, τους πηρε ο κοπροσκαι, οι τζαμπατζηδες των εθνικων συχνοτητων) εμεινε ο ενας (ουτε καν γνωριζω πως λεγεται), με μια μαιντανοειδη ξανθια για ξεκαρφωμα.
    Δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο απο πασοκοδημοσιογραφους κ τα λαμογια του σκαι.
    Ας μας πει ο δημοσιοκαφρος κ η μαιντανος, ποσες χιλιαδες ευρω παιρνουν για να κανουν δηθενοκουλτουριαρικη προπαγανδα..
    Ολοι οι πουθεναδες εχουν βγει μπροστα κ διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα κ βιαζουν την λογικη μας..
    Ουυυυυυυυυσττττττ, πουθεναδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 2017 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΔΕΙΤΕ YOU TUBE RUSSIAN TV ON THE ROTHSCHILDS ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΗ Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΧΕ 30 ΡΟΛΣ ΡΟΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΑΝΗΨΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΜΕ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα η δημοσιογραφεια στην Ελλαδα, τουλσχιστον στα κεντρικα πολυγνωστα μμε, ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ως εργαλειο κεντρων επιρροης.


    Παραδειγμα.
    Το ιδρυμα Adenauer - καλες σχεσεις με τον Κωνστ. Καραμανλη - εδω κι δεκαετιες λειτουργει στην Ελλαδα, εχει αντιπροσωπεια.
    Εκτος απο δημοσιογραφικες υποτροφιες παρεχει "σεμιναρια" σε "ελληνες", δημοσιογραφους οπως επισησης συνεργαζεται, το ιδρυμα, με καναλαρχες κι εντυπα μεσα.
    Αυτη εινσι η διεθνης φιλελευθερη
    δημοσιογραφικη " δεξια".

    Στην ατιπαλη οχθη, εχουμε πρωην κνιτες καθηγητες, καναλαρχες, μεγαλο δημοδιογραφους που οι περισσοτεροι εχουν σπουδασει ειτε δημοσιογρσφια ειτε αλλα στην Ρουμανια του Τσαουσεσκου, παλαια σοβιετια και λατρες της Τριτης Διεθνους.

    Αυτη ειναι η "δημοσιογραφεια", στο προτεκτορατο της Δυσης, βλεπε Ελλαδα.

    ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ.


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή