Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ 15% ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!

Το ΚΚΕ το οποίο νοιάζεται για τον εργαζόμενο λαό και καταδικάζει τους...

φόρους σε βάρος των χειμαζόμενων πολιτών, το ΚΚΕ της εργατιάς και των λαϊκών στρωμάτων, ψήφισε στον Χολαργό-Παπάγου υπέρ του χαρατσιού 15% που επέβαλε η Δημοτική Αρχή στους πολίτες για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους! Μοιάζει απίστευτο, όμως είναι αληθινό. Ο επικεφαλής του ΚΚΕ εν Χολαργώ-Παπάγω Γιώργος Ρεμούνδος ψήφισε υπέρ του χρατσιού. Μάλλον χρωστάει μία εξήγηση μέσω του Τύπου στους ΄πολίτες. Πως δικαιολόγησε την ψήφο του;

27 σχόλια:

  1. Η πλακέτα της Κυριακής έχει ανταλλάγματα. Πως να το κάνουμε. Τα γραμμάτια εξοφλούνται. Τι Τσίπρας τι Λιάκος ίδιο σχέδιο. Ψέμμα ψέμμα και ξανά ψέμμα. Όλα για την καρέκλα. Συμμαχίες με ΚΚΕ για να περάσει το δικό του. Έγραψες ιστορία δήμαρχε. Έρχεται το μαύρο 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλακέτα έχει και άλλα ανταλλάγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...μουλωχτά-μουλωχτά την "φέρατε" ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΑ ΦΟΡΑ στο...προλεταριάτο!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαχάρος και πάσης Ελλάδος ! Άντε ρε και δήμαρχος με τη στήριξη του Αποστολόπουλου αφού ξέρει ότι δεν ξαναβλέπει δημαρχείο ούτε στον ύπνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον "ύπνο του" θα το βλέπει το δημαρχείο και το γραφείο και τα έπιπλά του και τα σκαλάκια του ακόμα να μην σου πω...
    Στο ξύπνιο του δεν θα το βλέπει...
    Να δεις φίλε μου, που η "πλακέτα Ζαχάρωφ" θα πυροδοτήσει εξελίξεις και θα αποκαλύψει..."παρασκήνιο"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο Μάκη, Βλέπω αγαστη την συνεργασία σου με τους κουκουλοφόρους. Τα σοβαρά και έγκυρα δίκτυα έχουν συγκεκριμενους ότους και προυποθέσεις για την αλληλοκάλυψη και την τεκμηρίωση της κάθε άποψης. θα συνεχίσεις να καλύπτεις τους κουκουλοφόρους;. Εχεις το μαχαίρι έχεις και το πεπόνι. Δεν αρκει να υποστηρίζεις ότι διακινούνται ελεύθερα απόψεις. Χρειαζεται και η πρόσθετη εγγύηση της πραγματικότητας χωρις κουκουλες ασφαλιστικης πρακτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα ο...πώς σε είπαμε; Τι ακριβώς σε..."πείραξε";;;
      Το ``ΝΑΙ(!!)΄΄του Ρεμούνδου στην επιβολή του χαρατσιού 15%,
      στα λαϊκά νοικοκυριά του προλεταριάτου,
      ή η "κουκούλα", που σου επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι κουκούλα φοράω μόνο όταν κάνει παγωνιά και εν αντιθέσει με κάποιους άλλους, "γνωστούς-άγνωστους", που όντας κουκουλοφόροι(χωρίς εισαγωγικά)καίνε το Υπέρτατο ΣΥΜΒΟΛΟ του ΕΘΝΟΥΣ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και ρημάζουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία!!!
      ``Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλούν για το σχοινί...΄΄
      Έτσι και εσείς, μην μιλάτε για...
      "κουκούλες και κουκουλοφόρους(!)" διότι
      "μοιραία οδηγούμαστε" σε συνειρμούς και...συγκρίσεις!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Εσύ φιλαράκι τι ζόρι τραβάς με τους ανώνυμους που τους ονομάζεις κουκουλοφόρους ? Βέβαια εσεις οι κωλοσυριζαίοι ξέρετε από κουκούλες καλύτερα από όλους. Καταστρέψατε την πατρίδα σκουλήκια και έχετε το θρασος να βγαζετε και γλώσσα. Άντε στο λαγούμι σου πόντικα και ούτε στο 3% δεν θα φτάσετε ξανά ποτέ.

      Διαγραφή
    3. ...απαραίτητη διόρθωση φίλε 1:26πμ.
      κομμουνιστής είναι...ακόμη.
      Με την ευρύτερη έννοια του Αριστερού, βεβαίως και είναι
      "πολιτικά ξαδελφάκια" με τους ΣΥΡΙΖαίους.
      Άλλωστε και οι ΣΥΡΙΖαίοι πρώην κνίτες υπήρξαν κατά το παρελθόν.

      Διαγραφή
    4. VIVA MΛPASTARDO MASTURA KOMMOYNISTA ΤΣΟΓΛΑΝ ΚΚΕ . ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟ ΚΚΕ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ΤΗΣ ΚΝΕ . ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΕΛΗΔΩΝ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ . ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ .VIVA LA REVOLUTION ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ KERATA KAI TOY 4 RAIX . VIVA KOMANTATE MASTURA TSE GEVARA CIA ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ TIMHMENO ΚΚΕ . ZHTΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΚΕ . ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΠΑΣΑ ΚΚΕ ΚΟΜΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ . ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ , ΖΗΤΩ Η ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΑΛΙΝ .

      Διαγραφή
    5. Εσύ ο αδιάβαστος και αμετανόητος κομμουνιστής που γράφεις κάθε λίγο και λιγάκι για κουμουλοφόρους και για ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ δεν μας απαντάς σε ένα Βασικό ερώτημα που σου έχουμε θέση εδώ και καιρό . Είναι αλήθεια αυτά που γράφει ο Τάκης Λαζαρίδης Μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ στο βιβλίο του ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ για σφαγές δεκάδων χιλιάδων αθώων Ελλήνων στην ΟΥΛΕΝ όπου τους πετάγατε Ζωντανούς και Ακρωτηριασμένους σε ξεροπήγαδα ; Είναι αλήθεια για όσα σας λέει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης πρώην μέλος της Κ.Ε του τιμημένου ΚΚΕ για όσα αίσχη έχετε κάνει ; Και ο άλλος βρε σύντροφε κομμουνιστή , εκείνος ο Μακάριος Λαζαρίδης τα ίδια λέει . Στις τελευταίες του Σελίδες ο κομμουνιστής Τάκης Λαζαρίδης Υμνεί τον Ελληνικό Στρατό για την Νίκη του εναντίον του Ληστοσυμμοριτών του ΚΚΕ. Ο Τάκης Λαζαρίδης Υμνεί τους Έλληνες Στρατιώτες στο Γράμμο και στο Βίτσι γιατί μας έσωσαν από μια στυγνή Δικτατορία . Αυτά γράφει ο σύντροφος σου Τάκης Λαζαρίδης . Υπάρχει και ο άλλος , ο Ελευθέριος Σταυρίδης για 10 χρόνια Γεν. Γραμ. και Βουλευτής του ΚΚΕ όπου γράφει στο βιβλίο του ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ φρικιαστικά εγκλήματα και προδοσίες . Πες μας λοιπόν σύντροφε ΕΛΕΥΘΕΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . Μήπως είναι κουκουλοφόροι και αυτοί ; Γιατί κρύβεσαι σύντροφε κομμουνιστή ; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    6. Πες μας ειλικρινά, όταν παρακολουθείς κάποιους να καίνε την ελληνική σημαία δεν "ηδονίζεσαι" ως αριστερός για το "θέαμα" ????
      Αν όχι, τότε "μπράβο" αλλά να ξέρεις...δεν είσαι αριστερός.

      Διαγραφή
  7. Ρε κομμουνιστή, τι τα θέλεις και τα λες αυτά για τις κουκούλες, αφού δεν σου βγαίνεικαι πάντα παίρνεις τις κατάλληλες απαντήσεις από τον Ανδρόνικο, τι θέλεις και επιμένεις;Σου αρεσει τώρα που τα ακούς ξανά για το κόμμα σου και από τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον τον "πείραξε" το ΝΑΙ του σύντροφου Ρεμούνδου,και για κουκουλοφόρους λέει για "ξεκάρφωμα".Μπορεί ΄και το "κρέμασμα στα μανταλάκια της είδησης" ότι οι κομμουνιστές ψηφίζουν ναι στην επιβολή φόρων και χαρατσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εσύ Μάκη με τους κουκουλοφόρους ; Δεν το πιστεύω . Και εσύ Βρούτε Μάκη ; Όχι ρε αδελφέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα γίνει με τους Λαζαρίδηδες ρε παιδιά . Εγώ έχω μπερδευτεί . Λζαρίδης εκεί . Λαζαρίδης εδώ . Λαζαρίδης παραπέρα . Ποιος είναι ποιος ; Ποιος είναι ο κομμουνιστής ; Ποιος ο κατσαπλιάς και ποιος ο κουκουλοφόρος ;

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.19 Οκτωβρίου 2017 στις 3:23 μ.μ.

      Στης 17-23 Νοεμβρίου 1918 ιδρύθηκε το ΣΕΚΕ - ΚΚΕ . Ιδρυτές είναι οι κάτωθι ανθέλληνες Βούλγαροι και άλλοι παρείσακτοι ξενόφερτοι σκοταδιστές από το Παραπέτασμα . Αβραάμ Μπεναρόγια , Σαμουήλ Γιονά . Αβραάμ Πέχνα , Αλμπέρτο Αρδίτι , Ισαάκ Καρασσό , Χ Μπεντρουμπή , Φρναντς Τζουλάτι . Ζακ Βεντούρα , Αλμπέρτο Κουριέλ , Αβραάμ Λεβί , φραντς Πετρούσκα και κάθε καρυδιάς καρύδι που προσπάθησαν να αρπάξουν την Βόρειο Ελλάδα για να την κάνουν Βουλγαρική αποικία . Μοναδικός Έλληνας ήταν ο κομμουνιστής Νικόλαος Γιαννιός ο οποίος έφυγε αηδιασμένος αφού πρώτα κατήγγειλε στο 1ο Συνέδριο τα εξείς συγκλονιστικά . ΙΔΡΥΤΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ . Πηγή Ελ. Σταυρίδης ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ . Και το ερώτημα μου σε όλους είναι το κάτωθι . Ποιος σωστός Έλληνας θα πιστέψει και θα στηρίξει τους Παλιανθρώπους ανθέλληνες κομμουνιστές ; ΠΟΙΟΣ ;

      Διαγραφή
  10. Καρατζαφερηs ο ΕΛΑΣιτηs ο << κουμμουνιστοσυμμοριτηs ΕΑΜοβουργαροσλαβοs ψειροκατσαπλιαs >> μπαρμπαs του Γεωργιου Κ.
    xyzcontagion.wordpress.com/2011/03/02/karatzaferis-o-katsaplias/
    "Ερχουνται ερχουνται
    οι συμμοριτεs με τον
    Κατριβανο απ'το Λιονταρι
    Ερχουνται ερχουνται
    κι ο Καρατζαφερηs απ'
    την Ποταμια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας σιχαίνομαι ρε κουμμούνια όσο τίποτε στον κόσμο . Όπου κυβερνήσατε τα κάνατε σκατά σαν τα μούτρα σας και μυαλό δεν βάζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει κάπου το βίντεο από την συνεδρίαση, να το δούμε;
    Ίσως εκεί εξηγεί ο αξιότιμος κύριος σύμβουλος τον λόγο για τον οποίο ψήφισε το εν λόγω χαράτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Μάκης έχει και το "μαχαίρι και το πεπόνι" όπως λες.
    "Κουτί Κονσέρβας" όμως δεν έχει, οπότε...
    Αλήθεια, την εποχή της "σταλινοκρατίας" και της "δικτατορίας του προλεταριάτου" στην CCCP, θα μπορούσες εσύ, που κατηγορείς τους άλλους για "κουκουλοφόρους" να μιλήσεις και να εκφράσεις ελεύθερα τις απόψεις σου, τις διαφωνίες σου και εν τέλει να κατηγορήσεις τα "σοβιέτ" για κουκουλοφόρους;;;
    Δεν νομίζω...θα σου είχαν "κόψει την γλώσσα", οπότε και πάλι, μην εγκαλείς τον εκδότη πως "καλύπτει κουκουλοφόρους", ούτε να τον "κατηγορείς" ότι χρησιμοποιεί "προσχηματικά" την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι αδιανόητο ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού να βραβεύει έναν κομμουνιστή ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει τον Ανδριάντα του Περικλή . Τρίζουν τα κόκαλα του Περικλή και του Παπάγου . Τι είδους συμμαχίες είναι αυτές και ποιόν εξυπηρετούν ; Τον Στάικο κυρία Μουντάκη η τον Δάσκαλο Σκανδαλίδη τους αγνοήσατε με προκλητικό τρόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον Δάσκαλο Σταύρο Σκανδάλη ο Δήμος Παπάγου Χολαργού τον έχει στα αζήτητα δυστυχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να κάνει άραγε ο Σταύρος Σκανδάλης ; Ο Δάσκαλος που όλοι γνωρίζουμε και έχει προσφέρει τόσα πολλά στην Πατρίδα . Ο Δάσκαλος που χρόνια τώρα δίδασκε και διδάσκει στα Ελληνόπουλα Αξίες και Ιδανικά . Ένας μεγάλος Έλληνας με πολύ μεγάλη συγγραφική δουλειά που έχει αναγνωριστεί διεθνώς με βραβεία , τιμητικές διακρίσεις και το σπουδαιότερο έχει αποκτήσει τον σεβασμό ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο . Ο άνθρωπος αυτός πριν λίγες ημέρες με πήρε στο τηλέφωνο για να μου εκφράσει την αγωνία του για τις τύχες της Πατρίδος και για το έργο του που τόσο πολύ θέλει να μείνει για να διδάσκει τα νέα Ελληνόπουλα . Δυστυχώς στην σημερινή εποχή του Σκότους και της ισοπέδωσης Αξιών και Ιδανικών ο Δάσκαλος Σταύρος Σκανδάλης ζητάει πολλά . Σήμερα επιβιώνουν τα τρωκτικά , οι ανθέλληνες και τα σκουπίδια πάσης φύσεως . Ο Σκανδάλης δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και για αυτό δεν θα βραβευτεί εδώ στον τόπο του . Ο Δάσκαλος Σκανδάλης έχει μεγάλη αγάπη στην Πατρίδα και στα Γράμματα , έχει μεγάλη αγάπη στην Παναγιά , την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση και στον Γαλάζιο Ουρανό της Ελλάδας . Δάσκαλε , με ευγνωμοσύνη όλοι εμείς που διαβάζουμε αυτά τα Υπέροχα βιβλία σου σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας για όσα μας έχεις απλόχερα προσφέρει , σε ευχαριστούμε γιατί μας Δίδαξες Αξίες και Ιδανικά σε Σκοτεινούς και Δύσκολους Καιρούς . ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ [Κύριε Μάκη Βραχιολίδη Χρόνια σου Πολλά , παράκλησις να δημοσιευτεί αυτό το σχόλιο Ευχαριστώ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εάν Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού ήταν ο Δημήτριος Νικολάου θα είχε βραβεύσει δύο και τρεις φορές τον Σκανδάλη . Τέτοιες ημέρες ο Νικολάου θα είχε ξεσηκώσει όλο τον Χολαργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ20 Οκτωβρίου 2017 στις 4:06 μ.μ.

    Το ΚΚΕ νοιάζεται μόνο για την πάρτι του και τον εαυτούλη του . Είναι ένα σκοτεινό συνονθύλευμα φασιστικών συμμοριών που στόχος τους είναι η διάλυσης της Ελλάδας . Ακολουθούν πιστά την τακτική των Άγγλων αποικιοκρατών Διαίρει και Βασίλευε και καταφέρνουν με το μίσος τους εναντίον της Μεσαίας τάξης να παρασύρουν αφελείς και σκοταδιστές εναντίον της Ελλάδας . Τα καθάρματα και σκύβαλα του ΚΚΕ , φαντάσματα από έναν σκοτεινόν κόσμο , θέλουν μια μέρα να κάψουν ολοσχερώς την χώρα αφού πρώτα την λεηλατήσουν . Μισούν θανάσιμα τον Ελληνικό Πολιτισμό , τα γράμματα και τις τέχνες . Αυτά τα αποβράσματα δυστυχώς κυκλοφορούν δίπλα μας ακόμη ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αξιος ο μισθός σας. Παντα οι εισβολείς στην πατριδα κρυμενους με μασκες είχαν για συνεργάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή