Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΖΑΕΦ: "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ"! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΥΣΗ ΕΞΠΡΕΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Balkan Insight και ερωτηθείς, ειδικότερα εάν είναι πιθανή η αναθεώρηση του συντάγματος των...

Σκοπίων, ο κ. Ζάεφ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι δύο πλευρές δεν πρέπει να ανοίγουν ζητήματα τα οποία θα κάνουν αδύνατη μία λύση».

Επί της ουσίας, ο προωθυπουγός των Σκοπίων δείχνει με τη στάση του πως τα Σκόπια θα αρκεστούν απλώς σε αλλαγές ονομάτων για δρόμους και αεροδρόμια, αλλά για τις αλυτρωτικές «κορώνες» που είχαν εγγραφεί στο σκοπιανό Σύνταγμα ούτε λόγος! Ο βασικός τους στόχος είναι ο αλυτρωτισμός και η τελική αρπαγή της Μακεδονίας από τη χώρα μας! 

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, κατά τα λοιπά, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι «ευχή και επιθυμία όχι μόνο δική μου, αλλά και όσων από εμάς έχουμε εμπλακεί στην διαπραγμάτευση, είναι να φθάσουμε σε λύση της διαμάχης για το όνομα μέχρι το τέλος Μαρτίου».


1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ δεν είναι αλυτρωτικό-αλυτρωτικό θα ήταν αν διεκδικούσε δικά του εδάφη-,αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ διότι διατυπώνει πως το ψευδοκρατίδιο επεκτείνεται πρός νότο ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
    Φυσικά κάθε ΝΟΗΜΩΝ γνωρίζει ότι το ψευδοκρατίδιο ακόμη και αν απεμπολίσει τις γελοιότητες με το όνομα και με το σύνταγμά του,ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,τις δαγκάνες του σκορπιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή