Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ, ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!

Με τη βοήθεια των ΜΑΤ και από την έξοδο κινδύνου διέφυγε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Παπακωνσταντίνου που για αρκετές ώρες παρέμενε εγκλωβισμένος στο γραφείο του από υπαλλήλους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ οι οποίοι είχαν αποκλείσει από νωρίς το μεσημέρι του Υπουργείο. Απαιτούσαν από τον Υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου να αποσύρει άμεσα το Nομοσχέδιο που περνάει αύριο από την Βουλή και ιδιωτικοποιεί την ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας)! 
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου βρισκόταν κλεισμένος στο γραφείο του και έλεγε στην 5μελή επιτροπή των υπαλλήλων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που είχε φτάσει έξω από την πόρτα του ότι είναι απείτηση της τρόϊκας η ιδιωτικοποίηση του Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά! 
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επικοινώνησε και με τον κ. Βενιζέλο προκειμένου να δει αν υπάρχει λύση αλλά και ο υπουργός Οικονομικών τον ενημέρωσε ότι ... "είναι θέμα τρόϊκας"!!!
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, περίπου 80 με 120 άτομα που είχαν αποκλείσει και την κεντρική είσοδο του Υπουργείου, φέρονταν αποφασισμένοι να παραμείνουν ακόμη και την νύχτα στον χώρο μη επιτρέποντας στον Γ. Παπακωνσταντίνου, την έξοδο από το κτίριο. 
Τελικά, δυνάμεις των ΜΑΤ  μπόρεσαν να μπουν από την έξοδο κινδύνου και να βγάλουν τον υπουργό κυριολεκτικά από πόρτα που επικοινωνεί με το γραφείο του! 
Η Κυβέρνηση προσπαθεί άρον-άρον να κάνει τα χατίρια της τρόΪκας και να ιδιωτικοποιήσει το φορέα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που σημαίνει ότι σε χέρια ιδωτών, το ηλεκτρικό ρεύμα θα αυξηθεί 8 με 10 φορές!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου