Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ


     γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου
Η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και ο λαός της, εξ αιτίας της ανικανότητας της κυβερνήσεως Παπανδρέου, από τη μια, και της απάνθρωπης αντιμετώπισης του προβλήματος, εκ μέρους των " ισότιμων εταιρων" από την άλλη, με κάνουν ν´ αναρωτιέμαι αν ο δικαστικός και δικηγορικός σύλλογος Ελλάδος θα μπορούσαν να συντάξουν κατηγορητήριο πρός το Διεθνές Δικαστήριο, εναντίον της Μέρκελ, Σαρκοζί ως ηθικούς αυτουργούς Εθνοκάθαρσης του Ελληνικού λαού και του Τόμσεν με την παρέα του, ως εκτελεστικά όργανα του ίδιου εγκλήματος. 

Γεγονός είναι ότι μέχρι τώρα μετράμε, περίπου, 2000 αυτοκτονίες, λόγω των μέτρων, που μας έχουν επιβάλλει. Τα μέτρα, δε,που ακολουθούν είναι επαχθέστερα και έπονται συνεχώς νέα. όλα αυτά οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση. Το επόμενο βήμα είναι ο θάνατος και το ξέρουν! Άραγε το επιδιώκουν, χωρίς τύψεις, χωρίς ανθρώπινα συναισθήματα, με στόχο ν´αρπαξουν  τις περιουσίες των Ελλήνων, καθώς και όλον τον φυσικό πλούτο της Χώρας μας!!!!
Αυτοί είναι και αυτοί ήταν πάντα.Στην κατοχή είχαν λεηλατήσει τον τόπο μας.Είχαν σκοτώσει είχαν βιάσει, είχαν ιεροσυλήσει, είχαν κλέψει τα ταμεία του Κράτους απ´ ότι είχαν μέσα : χρυσό, μετητά!! Λέγεται ότι μετέφεραν ένα ολόκληρο χωριό αρχαιότητες!!!
Μετά τον πόλεμο, οι Έλληνες παρά τα δεινά που τράβηξαν από τους Γερμανούς, τους φέρθηκαν μεγαλόψυχα, θεωρώντας, κακώς κατά τη γνώμη μου, ότι δεν έφταιγε ο απλός λαός, για τις πράξεις της ηγεσίας του. Έτσι τους βοήθησε στην ανασύσταση του κράτους τους, δουλεύοντας σκληρά στις φάμπρικές τους.Τους βοήθησε στην ανάπτυξη της βιομηχανίας τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες και κάποιες φορές, πέφτοντας θύματα αντεκδικήσεως, λόγω της ήττας τους από τη μικρή, το δέμας, Ελλάδα.
Όταν ενώθηκαν οι δύο Γερμανίες, που ήταν προϋπόθεση για την πληρωμή των αποζημιώσεων, οι φιλογερμανοί πρωθυπουργοί μας σφύριζαν αδιάφορα. Έτσι, σήμερα, οι Γερμανοί ξανάρχονται, για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, που άφησαν ημιτελές  το1944. Θα τους αφήσουμε; Τότε γιατί τόσες θυσίες, τόσο αίμα, τόση Δόξα; Θα πάνε χαμένα; Τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας; Μια διαλυμένη χώρα, και αυτά δούλους στους, δήθεν συμμάχους μας; Άμα έχεις τέτοιους συμμάχους, τι τους θέλεις τους εχθρούς; γι' αυτό ζητώ τη βοήθεια των αρμοδίων οργάνων να φροντίσουν την τιμωρία των ενόχων, ντόπιων και ξένων, όπως ανέφερα στην αρχή. Όλος ο λαός τους απευθύνει την κατηγορία, της τρομοκρατίας, της προσβολής της Εθνικής Αξιοπρέπειας, της τοκογλυφίας, της συκοφαντίας, της προσβολής των Ελληνικών συμβόλων, από τον τύπο της χώρας τους.
Τελικά τους κατηγορούμε ως οικονομικούς ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ. Μέρκελ, Σαρκοζί,Τόμσεν και όλη την  παλιοπαρέα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου