Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

PERSONA NON GRATA Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Παπαδήμος πρέπει να φύγει άμεσα από την χώρα και Κυβέρνηση και να κηρυχθεί persona non grata. Όσοι τοποθέτησαν τον άνθρωπο αυτόν στη θέση του Πρωθυπουργού, φέρουν τεράστιες ευθύνες, αφού εγκλημάτισαν σε βάρος του τόπου, διορίζοντας έναν τραπεζίτη που ενεργεί ωε alter ego της Μέρκελ καισυνεπώς ως εχθρός της Ελλάδος! Οι Σαμαράς, Καρατζαφέρης και Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του λαού και της χώρας και υπέρ των τοκογλύφων και της Μέρκελ του Δ' Ράϊχ!
Με το χθεσινό  διάγγελμα του Παπαδήμου προς τον ελληνικό λαό, ο διορισμένος Πρωθυπουργός επανέλαβε αυτά ακριβώς που λέει η Γερμανίδα καγκελάριος: Υιοθέτησε πλήρως την γλώσσα της τρομοκρατίας και εκφοβισμού τoυ λαού, ζητώντας να ψηφιστεί απαραίτητα η νέα δανειακή σύμβαση, διότι σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα καταστραφεί και θα ζήσει καταστάσεις ανεξέλεγκτες, άτακτης χρεωκοπίας!!!
Πρόκειται για αλητήρια τακτική, την οποία υιοθετεί ο άνθρωπος που ευθύνεται σε μέγιστο βαθμό για το ότι η χώρα οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση. Μιλάει για ανάπτυξη της χώρας μέσα από ένα Μνημόνιο και μια δανειακή σύμβαση, που δεν εμπεριέχουν ούτε ένα αναπτυξιακό μέτρο, αντιθέτως ξεπουλάνε μέσω του αγγλικού δικαίου τη χώρα στους δανειστές, ενώ εξαθλιώνουν ακόμη περισσότερο τον λαό, καταργώντας  ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες!
Ο Παπαδήμος,  που ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, τον Μάρτιο του 1998 υποτιμούσε την δραχμή για να γίνει ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία, σήμερα μιλάει για ανταγωνισμό υποτιμώντας μισθούς, κατώτατους μισθούς, συντάξεις και εξαθλιώνοντας τον λαό!!!
Ο Παπαδήμος που μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν εναντίον της διάρθρωσης του χρέους, σήμερα υπεραμύνεται της διάρθρωσης που στραγγαλίζει την Ελλάδα, μέσω συνεχών δανειακών συμβάσεων.
Ο Παπαδήμος που ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος το 2000, διόγκωνε δολίως το δημόσιο χρέος και το δημόσιο έλλειμμα της χώρας, χαντακώνοντας την ανταγωνιστικότητά της, σήμερα μιλάει για ανταγωνιστικότητα μέσω μιας θανατηφόρας δανειακής σύμβασης που σκλαβώνει τους Έλληνες, αυξάνει τους φόρους και το κόστος ζωής και χαρίζει την δημόσια περιουσία της Πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ποια ανταγωνιστικότητα ρε άθλιε τραπεζίτη; Αυξάνοντας τον Φ.Π.Α. στο 23% ακόμη και στα νησιά, σκοτώνοντας έτσι και τον τουρισμό μας και χαρίζοντας το τελευταίο εναπομείναν ελληνικό αγαθό στους Τούρκους; 
Ο Παπαδήμος, είναι βαλτός από τους εχθρούς της Ελλάδος και ενεργεί εχθρικά προς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι επικίνδυνος!
Να κηρυχθεί persona non grata και να απομακρυνθεί άμεσα από την χώρα και την Κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου