Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ!

Οι συνεταίροι της μνημονιακής Κυβέρνησης, Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, υπό τον τραπεζίτη Παπαδήμο, αποφάσισαν να σκοτώσουν τους Έλληνες! Αποφάσισαν να ενδώσουν πειθήνεια στους εκβιασμούς της Μέρκελ και των λογιστάδων της τρόϊκας, καταδικάζοντας τον λαό της χώρας μας σε μόνιμη σκλαβιά, σε εξαθλίωση και στο θάνατο! Αυτά τα άθλια πολιτικά ανδρείκελα, όχι μόνο δεν όρθωσαν το ανάστημά τους στους στυγνούς εκβιασμούς των Γερμανών, αλλά τούς μετέφεραν με τον ίδιο απαράλλαχτο τρόπο στην ελληνική κοινωνία: "Εξαθλίωση ή άτακτη χρεωκοπία", έλεγαν προκειμένου να εκφοβίσουν τον λαό ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά αυτή που μας σερβίρουν οι Ευρωπαίοι!!!
 
Οι Ευρωπαίοι, που έχουν ακυρώσει κάθε έννοια ευρωπαϊκού δικαίου, αυτοί που μετέτρεψαν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε στυγνό φασιστικό και τοκογλυφικό οργανισμό, σήμερα επιβάλλουν ως καταδικαστική ποινή, την εξαθλίωση στον ελληνικό λαό και την επιστροφή του σε εργασιακό Μεσαίωνα! Με μια απλή υπογραφή τους, οι δωσίλογοι, προδότες πολιτικοί,  μεταβάλλουν την Ελλάδα σε τριτοκοσμική, υπανάπτυκτη χώρα, οι δε εργαζόμενοι γίνονται είλωτες! 
Βάζοντας μαχαίρι στον κατώτατο μισθό, κατεδαφίζοντάς τον κατά 22% , οι εργαζόμενοι θα λιμοκτονούν, αμειβόμενοι με 480 € τον μήνα!!! Με φόρους πιο δυσβάσταχτους από ποτέ! Εδώ, οι Έλληνες αδυνατούσαν να αποπληρώσουν τα χαράτσια και τη σαδιστική φορολόγησή τους με τους ήδη χαμηλούς μισθούς, τώρα που τούς κατεδάφισαν περαιτέρω, πώς είναι δυνατόν να αντέξουν στην κόλαση; Οδηγούνται μαθηματικά στο θάνατο, την αυτοκτονία, ή στην ...καλύτερη περίπτωση, στη μετανάστευση. Ειδικά για τη νέα γενιά, η φυγή θα είναι η μόνη λύση, αφού δεν θα μπορεί να έχει κανένα μέλλον σε αυτό τον τόπο!

Τα πολιτικά σκύβαλα καταδίκασαν τις επόμενες γενιές για να σώσουν τις τράπεζες της Γερμανίας και την τοκογλυφική τους βουλημία! Διαπράττουν εσχάτη προδοσία, έγκλημα για το οποίο αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν! Έγκλημα το οποίο λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, με την υπαγωγή του χρέους της χώρας μας στο αγγλικό δίκαιο! Παραδίδουν δηλαδή την Πατρίδα μας στους δανειστές, με συνέπεια σε λίγα χρόνια, οι Έλληνες να γίνουν αθίγγανοι στον τόπο τους! Θα ζουν σε χώρα που δεν θα τους ανήκει αλλά θα έχει περάσει στα χέρια της Γερμανίας και των δορυφόρων της!!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
Εξοργίζουν δε περισσότερο, όταν ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται να σώσουν τη χώρα και ότι ...διέσωσαν τον 13ο και 14ο μισθό! Πώς διασώσατε τον 13ο και 14ο μισθό, την ώρα που εξανεμίσατε τον κατώτατο μισθό; Αντιστοίχως δεν καρατομούνται και τα δώρα; Είναι δε τόσο υποκριτές και απατεώνες, που ακόμη και την ύστατη ώρα που ξανασταυρώνουν τους Έλληνες πολίτες, συνεζίζουν να τούς εμπαίζουν χυδαία, φροντίζοντας μόνο για το πολιτικό τους τομάρι!

Αντί να παλέψουν για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και την πραγματική σωτηρία της Ελλάδος, αρνούμενοι να πληρώσουν το επαχθές χρέος, κηρύσσοντας στάση πληρωμών και απειλώντας από την πλευρά τους την άθλια Μέρκελ με έξοδο από την ευρωζώνη, δέχτηκαν να καταδικάσουν την Ελλάδα και το λαό της, σώζοντας τα συμφέροντα των εκβιαστών-εγκληματιών δανειστών μας! Η Πατρίδα μας ζει μια συνωμοσία, με πρωταγωνιστές σύγχρονους δωσιλόγους!
Μόνη λύση η λαϊκή εξέγερση και ανατροπή της Κυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου