Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΕΛΕΩ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Πρώτη μέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στην οδό 25ης Μαρτίου, μετά την -νέα -μετακίνησή της από την οδό Φανερωμένης. Κυκλοφοριακό χάος και απίστευτο κομφούζιο έζησαν οι οδηγοί που προσπαθούσαν να διασχίσουν την λεωφόρο Περικλέους. Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων από το ύψος του δημοτικού σχολείου-Δημαρχείου έως και 300 μέτρα κάτω από το S.Market Βασιλόπουλος! Από την μια οι οδηγοί να προσπαθούν να φτάσουν στο δημοτικό σχολείο για να αφήσουν τα παιδιά τους για το μάθημα και από την άλλη, απορριμματοφόρο του Δήμου να έχει κλείσει την λεωφόρο Περικλέους προκειμένου να συλλέξει τα σκουπίδια από το πολυκατάστημα! Μια απίστευτη κατάσταση, η οποία δημιούργησε τεράστιο εκνευρισμό χωρίς να λείπουν οι αντεγκλήσεις και οι διαπληκτισμοί με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα οι οποίοι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα απορρίμματα από τον Α.Β. Βασιλόπουλο!
Μόλις έφταναν στο Δημοτικό σχολείο, η ταλαιπωρία συνεχιζόταν για τους οδηγούς, μια και βρίσκονταν αντιμέτωποι με το φραγμένο λόγω λαϊκής αγοράς, δρόμο! Μόνη οδός διαφυγής ήταν η"Ευρυπίδου"!

Όλη αυτή η κατάσταση έμοιαζε με...κόλαση! Μια κόλαση για την οποία πληροφορίες φέρουν τον Υπουργό Προστασίας Χρήστο Παπουτσή ως υπεύθυνο! Η Δημοτική Αρχή μπορεί να μην επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας, όμως είναι κοινό μυστικό μεταξύ των κατοίκων.
Θυμίζουμε, παλαιότερα ο Χρήστος Παπουτσής είχε ζητήσει από τον Δήμο Χολαργού να απομακρύνει τους κάδους απορριμμάτων από τη γειτονιά του υπότον φόβο τρομοκρατικής ενέργειας. Σήμερα, πετυχαίνει την απομάκρυνση της λαϊκής αγοράς από την οδό Φανερωμένης με την οποία γειτνιάζει, στην οδό 25ης Μαρτίου, η οποία οδηγεί στα σύνορα με του Παπάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου