Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Εικόνες θλιβερές για το δημοτικό αναψυκτήριο Χολαργού. Όχι μόνο εγκαταλείφθηκε στην τύχη του, αλλά δέχθηκε επιδρομή ...ερυθρόδερμων,το -για αρκετούς- στολίδι του άλσους της πόλης.
Η εφημερίδα μας είχε αντιταχθεί με συνέπεια στην λειτουργία του συγκεκριμένου αναψυκτηρίου από τη στιγμή της ιδρύσεώς του, επί Νικολάου. Από την ώρα όμως που οι ιδιοκτήτες, του οι Χολαργιώτες Νίκος Μαγδαληνός και Πρίαμος Αθανασίου, δεσμεύτηκαν και τελικά τήρησαν τη δέσμευσή τους ότι θα σεβαστούν το δάσος και το περιβάλλον, ε, τότε κατεβάσαμε τους αντιπολιτευτικούς τόνους. Πραγματικά, οι ιδιοκτήτες του δημοτικού αναψυκτηρίου  τήρησαν τους κανόνες χρηστής λειτουργίας  και γενικά ικανοποίησαν τον κόσμο.
Από την ώρα όμως που το αναψυκτήριο έκλεισε λόγω χειμώνα, δείτε πώς κατάντησε: Παντού βρωμιά!
Ένα κυλικείο ρημαγμένο. Μαζί και η παιδική χαρά, που δεν γλίτωσε από τη μανία των βανδάλων. Βαμμένοι πάγκοι και τοίχοι και μεταλλικά στηρίγματα. Όπου να γυρίσεις το κεφάλι σου θα δεις αποτυπωμένη την αθλιότητα.
Προβληματισμός αν όχι απογοήτευση έχει κυριεύσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Ο Νίκος Μαγδαληνός που κανονικά σε 2-3 μήνες πρέπει να ξεκινήσει για την νέα σεζόν, μας λεει:
"Δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον από το δήμο για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση. Έχω ζητήσει να κάνεουν κάτι για να αλλάξει αυτή η εικόνα αλλά όπως βλέπετε δεν γίνεται τίποτε. Και όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση, τόσο υποβαθμίζεται το περιβάλλον.Όσο το αναψυκτήριο είναι ανοιχτό τόσο αναβαθμίζεται ο χώρος και το δάσος αντίστοιχα αναβαθμίζεται."

Αναρωτιόμαστε ποιο μπορεί να είναι το κουράγιο των ιδιοκτητών! Θα δεχτούν να πάρουν μια επιχείρηση ρημαγμένη να την ξαναλειτουργήσουν; 

Μία ερώτηση: Στο συμφωνητικό που συνάφθηκε ανάμεσα στους δυα συμβαλλόμενα μέρη, δεν υπήρχε πρόβλεψη για το διάστημα που θα παρέμενε κλειστό; Δεν θα έπρεπε κάποιος να προσέχει το κυλικείο; Ή μήπως υπάρχει περίπτωση ο Δήμος να απαντήσει ότι έχουν ευθύνη και οι ιδιοκτήτες για την κατάσταση αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου