Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΛΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!
Αμετανόητοι πολιτικάντηδες, ψευδολόγοι και πολιτικοί απατεώνες, ακόμη και τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χάος και οι Έλληνες εξαθλιώνονται, ακολουθούν πιστά την ίδια δόλια τακτική απέναντι στον λαό: κρύβουν την αλήθεια, παρουσιάζοντας μια πλαστή, εικονική πραγματικότητα. Διαγκωνίζονται μεταξύ τους οι Σαμαράς- Καρατζαφέρης προκειμένου να πείσουν ποιος από τους δύο κατάφερε να διατηρήσει τον 13ο και 14ο μισθό!!! και οι δύο ψεύδονται, επιχειρώντας να καρπωθούν μια δήθεν επιτυχία, η οποία στην πραγματικότητα αποτελεί παταγώδη αποτυχία και νέα θηλιά στον λαιμό του λαού!
Ιδού ποια είναι η αλήθεια που σκοπίμως και δολίως, κρύβουν από τον ελληνικό λαό οι σύγχρονοι δωσίλογοι και οσφυοκάμπτες της τρόϊκας: Σώζοντας όπως λένε, τον 13ο και 14ο μισθό, αυτό μεταφράζεται σε διατήρηση των 2/14 ή του 14% του συνόλου των ετήσιων αποδοχών ενός ιδιωτικού υπαλλήλου. Μάλιστα!

Ταυτόχρονα όμως, σύμφωνα με όσα αποδέχτηκαν  αυτοί οι πολιτικάντηδες και σύγχρονοι δωσίλογοι, τη διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού θα συνοδεύει μείωση  20% στον κατώτατο μισθό των ιδίων υπαλλήλων.
Αυτό σημαίνει ότι: Εάν ένας ιδιωτικός υπάλληλος έπαιρνε κατώτατο μισθό 750 ευρώ μηνιαίως, με την μείωση του 20% από αύριο θα λαμβάνει 600 ευρώ μηνιαίως. Άρα 600Χ14=8400 ευρώ ετησίως!
Αυτή είναι η...επιτυχία των ...εθνοσωτήρων της χώρας, Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη!
Εάν όμως δεν πετύχαιναν τη διατήρηση του 13ου-14ου μισθού, αλλά κρατούσαν σταθερό τον κατώτατο μισθό, τότε ένας ιδιωτικός υπάλληλος θα αμειβόταν ως εξής: 750Χ12= 9000 ευρώ ετησίως!!!


Η...ανεπανάληπτη δηλαδή επιτυχία των δωσιλόγων πολιτικών να διατηρήσουν τον 13ο και 14ο μισθό, είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει το εισόδημα των εργαζομένων κατά 7% ετησίως!!!
Είναι ή δεν είναι πολιτικοί απατεώνες, οι συνεταίροι της μνημονιακής κυβέρνησης;
Είναι ή όχι ανάλγητοι απέναντι σε έναν χειμαζόμενο λαό, απέναντι στους εξαθλιωμένους πολίτες που ζητούν μια σανίδα σωτηρίας για να επιπλεύσουν;
Αυτοί οι άθλιοι πολιτικοί ταγοί, κοροϊδεύουν για μια ακόμη φορά τον κοσμάκη, ενδιαφερόμενοι και πάλι για το δικό τους πολιτικό σαρκίο!
Αίσχος και ντροπή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου