Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ: ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΚΥΒΑΛΑ
Ο Αντώνης Σαμαράς, που είχε διαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη επειδή είχε ψηφίσει το Μνημόνιο 1 σήμερα απειλεί με διαγραφές όσους βουλευτές του δεν ψηφίσουν το Μνημόνιο2!
Πρόκειται για κωλοτούμπα που ούτε ψυχίατρος δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο άθλιος αυτός, και εγκληματών σε βάρος του έθνους και της χώρας, τρομοκρατεί τον λαό ότι δεν θα έχει να πάρει γάλα εάν δεν ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση!!!
Ο Σαμαράς είναι ένας πολιτικός αλήτης, ένα πολιτικό κάθαρμα που μιλάει όπως εκριβώς η Μέρκελ!
Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύμματος και ο Γιώργος Παπανδρέου: Η άτακτη χρεωκοπία σημαίνει ότι δεν θα εισάγουμε τίποτε, ότι δεν θα έχουμε καύσιμα κ.λ.π., λέει ο ΓΑΠ.
Σαμαράς-Παπανδρέου ισχυρίζονται δηλαδή ότι είναι καλύτερη η σκλαβιά, η υποδούλωση, η εξαθλίωση  του λαού και το ξεπούλημα της χώρας από οτιδήποτε άλλο!
Σαμαράς-Παπανδρέου είναι τσιράκια της Μέρκελ, προδότες του Έθνους που ξεπουλάνε την Πατρίδα για την σωτηρία του ευρώ και των δανειστών!!
Χρησιμοποιούν την ίδια άθλια τακτική των διεθνών εκβιαστών -τρομοκρατών οι οποίοι πριν από μερικά χρόνια εκφόβιζαν τους Κύπριους με διάλυση εάν δεν ψήφιζαν το σχέδιο Ανάν! Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τώρα οι διεθνείς τρομοκράτες, έχοντας φερέφωνα στην χώρα μας, τους πολιτικούς εγκληματίες Σαμαρά και Παπανδρέου!
Σαμαράς και Παπανδρέου σώζουν τις διεθνείς τράπεζες και τους τοκογλύφους και διαλύουν την χώρα. Σε λίγους μήνες, μετά την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και την υπαγωγή του χρέους μας σε αγγλικό δίκαιο, η Ελλάς θα πεταχτεί εκτός ευρώ, σαν τη λεμονόκουπα!!!
Αυτό όμως, τα δύο πολιτικά σκύβαλα Παπανδρέου-Σαμαράς το κρύβουν από τον λαό!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου