Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!

...ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, Ο  ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η μεθοδευμένη συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδος κορυφώνεται! Μετά την διαπόμπευση της χώρας μας, με την Αφροδίτη της Μήλου σε αισχρή στάση και την Ακρόπολη να πωλείται, μέσα από φωτομοντάζ του γερμανικού περιοδικού Focus, επιδιώκοντας τον πλήρη εξευτελισμό της Πατρίδας και του λαού μας, οι Γερμανοί επέκτειναν και ενέτειναν την ίδια στρατηγική.
Η απαίτηση για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας, επισημοποιήθηκε μέσω του ειδικού συσταθέντος "Ταμείου Αξιοποίησης" , ύστερα πάλι από πιέσεις της Γερμανίας και με το περίφημο "πουλήστε νησιά σας για να σωθείτε"!

Η πολιτική της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, συνεχίζεται με τέτοιο μένος σε βάρος της Ελλάδος,σε σημείο που να έχουν πείσει τους Γερμανούς ότι η χώρα μας είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο λαός της, αφού, όπως λένε, ευθυνόμαστε για όλη την κακή πορεία του ευρώ! Άλλωστε, τα ποσοστά δημοφιλίας των δύο ηγετών της Γερμανίας, αποδεικνύουν πόσο έχει πιάσει τόπο η κατακτητική πολιτική τους σε βάρος της  Ελλάδος.
Η χυδαία στάση των αθλίων Γερμανών πολιτικών, των νεοναζιστών  του 21ου αιώνα, έχει επιτύχει τον σκοπό της, γι' αυτό προ μερικών ημερών  απαίτησαν μέσω του πολιτικού αλήτη Ρέσλερ, να διοριστεί υπερ-πρωθυπιυργός (επίτροπο τον λένε) στην Ελλάδα! Αυτός θα έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει στα δημοσιονομικά της χώρας, να ανατρέπει τον ψηφισθέντα από το ελληνικό κοινοβούλιο Προϋπολογισμό, καθώς και να κατάσχει όλα τα έσοδα του κράτους υπέρ των τοκογλύφων της Γερμανίας και των δορυφόρων της.  Θα πρόκειται για την πλήρη υποδούλωση της χώρας και του λαού στους τοκογλύφους, τέτοια που το έθνος μας δεν έζησε ούτε επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας.  
Σήμερα ξαναχτυπούν οι εχθροί των Ελλήνων, Γερμανοί, μέσω του ελληνικής καταγωγής βουλευτή του FDP , Χατζημαρκάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Bild έφθασε στο σημείο να δηλώσει ότι "η Ελλάδα σαν ΟΝΟΜΑ… έχει “καεί” και πρέπει να πάψει να λέγεται πλέον έτσι".

Μην αμφιβάλει κανείς ότι με τους ξεπουλημένους-δωσιλόγους  πολιτικούς που έχουμε στη χώρα, μπορεί να φτάσουν στο σημείο ακόμη και το όνομα της Πατρίδας μας να ξεπουλήσουν!!!
Πώς; Μα μέχρι σήμερα έχουν σκύψει το κεφάλι και έχουν υπακούσει σε όσα έχουν ζητήσει οι Γερμαναράδες! Η πορεία της χώρας και του λαού τα τελευταία δύο χρόνια επιβεβαιώνει την προδοτική πολιτική τους!
Άλλωστε τα μέτρα που απαιτεί να παρθούν άμεσα αυτές τις μέρες η τρόϊκα, κατατείνουν στην πλήρη διάλυση και κατάργηση του ελληνικού κράτους: Σωρεία απολύσεων, ακόμη και στρατιωτικών και δασκάλων, περιορισμό των στρατιωτικών δαπανών (περάστε Τούρκοι, Σκοπιανοί και..αλέστε), κατάργηση στρατιωτικών μονάδων, περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού πληθυσμού!
Από την "μειωμένη εθνική κυριαρχία" για την οποία είχε μιλήσει ο Γ. Παπανδρέου πριν μας βάλει βιαίως στο ΔΝΤ (κάτι ήξερε αυτός!), φτάνουμε σήμερα να μας ποδοπατάνε σαν σκουλήκια οι δανειστές, ζητώντας και την κατάργηση του ονόματος της Ελλάδος!

Μα, αφού έχουν βρει εντόπιους δωσιλόγους, κάνουν ό,τι κάνουν. Αφού δεν έχουν ίχνος τσίπας ή μετάνοιας έστω και την ύστατη στιγμή οι σύγχρονοι προδότες της Πατρίδος, η μόνη λύση που απομένει είναι η άμεση αντίδραση του λαού! 
Μόνον η λαϊκή εξέγερση μπορεί να αποτινάξει τον νέο γερμανικό ζυγό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου