Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!

 ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...



  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!
"ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ", ΟΜΟΛΟΓΕΙ!

Το παρακάτω ρεπορτάζ αναφέρεται σε  πραγματικό διάλογο (που έγινε προ ημερών) μεταξύ αστυνομικού οργάνου, εντός αστυνομικού Τμήματος και πολίτη  τον οποίο κάλεσε γιατί δήθεν κακοποιούσε το σκυλάκι του, ύστερα από καταγγελία του τοπικού Φιλοζωϊκου σωματείου.
Ο πολίτης δεν ...έχαψε τη φόλα και στριμώχνει τον αστυνόμο ..ο οποίος εμφανίζεται να συμπεριφέρεται ως πλασιέ της  ΦΙΛΟΖΩΪΚΗΣ οργάνωσης.
Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός και αποδεικνύει πολλά  για το τι παίζεται γύρω από φιλοζωϊκές για τις οποίες ο αστυνομικός ομολογεί ότι μερικές από αυτές κάνουν εμπόριο ζώων, όπως επίσης ότι μπορεί "να σας πάρουν το σκυλάκι με μια απλή καταγγελία στην  Εισαγγελία". 
Διαβάστε τον διάλογο:



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Υπάρχει πρόβλημα με το σκυλί σας κύριε. Ο φιλοζωικός σύλλογος έχει κάνει καταγγελία ότι το σκυλί σας κακοποιείται. Υπάρχουν και φωτογραφίες.

ΠΟΛΙΤΗΣ: Εσείς διαπιστώσατε με τα μάτια σας εάν κακοποιείται;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Είδα ότι το σκυλί  το είχατε δεμένο στο μπαλκόνι.



ΠΟΛ--Και τι σημαίνει αυτό, ότι το σκυλί κακοποιείται; Όταν θέλεις να πλύνεις το μπαλκόνι και βάζεις χλωρίνη στο πάτωμα, είναι δυνατόν να έχεις το σκυλί να φέρνει βόλτες με τη χλωρίνη στο πάτωμα; Εκτός του ότι δεν θα καθαρίσει το μπαλκόνι μπορεί και να πεθάνει το ζώο.



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Το είχατε το σκυλί και άλλες φορές στο μπαλκόνι και δεν του είχατε σκυλόσπιτο. Πέρασα και το είδα αρκετές φορές.



ΠΟΛ.--Όταν τα παιδιά φεύγουν για δουλειά από το σπίτι, πού θα το έχουν το σκυλί; Μέσα στο σπίτι να καταστρέψει τα έπιπλα; Σε ότι αφορά στο σκυλόσπιτο, διαπιστώσατε ότι πράγματι δεν υπάρχει; Ξέρετε ότι υπάρχει και πίσω μπαλκόνι στο διαμέρισμα;




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Α, έχετε και άλλο μπαλκόνι; Δεν το ήξερα...



ΠΟΛ.--Τότε τι έρευνα κάνατε και διαπιστώσατε ότι το σκυλί κακοποιείται;



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Στο πίσω μπαλκόνι, έχετε σκυλόσπιτο;

ΠΟΛ.--Σας έκανα την ερώτηση, όχι για να σας πω για το σκυλόσπιτο αλλά για να σας αποδείξω ότι δεν κάνατε έρευνα για  το σκυλί αλλά απλά περιοριστήκατε στην καταγγελία που σας έκανε ο φιλοζωικός σύλλογος ότι το σκυλί κακοποιείται. Εσείς το βλέπετε κακοποιημένο;



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Η καταγγελία δεν είναι μόνον αυτή. Στη φιλοζωική έγιναν προφανώς και άλλες καταγγελίες από γείτονες και αυτή μας ενημέρωσε για να βρεθεί μια λύση.



ΠΟΛ.--Μιλάτε για ...για προφανώς ..κυριε αστυνομικέ; Ποια λύση να βρεθεί κύριε;



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Αν το σκυλί δεν μπορείτε να το φροντίσετε θα πρέπει να το δώσετε στην φιλοζωική.



ΠΟΛ.--Σοβαρά το λέτε; Ακούστε κύριε, πρέπει να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα από αρκετές φιλοζωικές που χρησιμοποιούν τα αστυνομικά τμήματα και κάνουν εικονικές καταγγελίες για να αρπάζουν με αυτό τον τρόπο σκυλιά. Το ξέρετε ότι εμπορεύονται σκυλιά αρκετές φιλοζωικές εταιρείες; Κάνουν μια καταγγελία όπως αυτή που έγινε σε σας, για μένα...αρπάζουν το σκυλί με το πρόσχημα ότι αυτό κακοποιείται και μετά το πουλάνε εκεί που θα πάρουν λεφτά!  Το γνωρίζετε αυτό;



ΒΡΕ...ΒΡΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ!



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Γνωρίζω ότι υπάρχουν τέτοιες φιλοζωικές που κάνουν εμπόριο αλλά αποκλείεται να γίνεται αυτό με την συγκεκριμένη φιλοζωική. Την  κα Πρόεδρο την γνωρίζω πολύ καλά και το αποκλείω!



ΠΟΛ.--Βάζετε το χέρι σας στην φωτιά; Γι’ αυτό με τέτοια βεβαιότητα λέτε ότι το σκυλί κακοποιείται χωρίς να έχετε στοιχεία;



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Σας κάλεσα για να σας ενημερώσω. Πάντως αν θέλει η φιλοζωική να σας πάρει τον σκύλο μπορεί να σας τον πάρει.



(Προσέξτε πόσο ωμά το λέει ο αστυνομικός)!



ΠΟΛ.--Είστε όργανο που οφείλει να τηρεί τον νόμο και υποστηρίζετε ότι εάν θέλει η φιλοζωική να μας πάρει ένα περιουσιακό μας στοιχείο μπορεί να το πάρει; Με ποιο τρόπο;



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Εάν καταθέσει την καταγγελία στην Εισαγγελία κι έχει 2-3 μάρτυρες, τότε ο εισαγγελέας δίνει εντολή να σας αφαιρέσουν τον σκύλο και όχι μόνον αυτό αλλά δεν θα σας επιτρέψει ποτέ να ξαναπάρετε σκύλο!


ΚΑΤ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ; ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ; 
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛO ΣΑΣ!!!



Συμπέρασμα:Έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένο αστυνομικό ...θρίλερ ή τελικά υπάρχουν αστυνομικά όργανα που είτε εν αγνοία τους χρησιμοποιούνται από φιλοζωικές οργανώσεις που κάνουν καταγγελίες-μαϊμού για ν' αρπάξουν το ζωάκι από τον νόμιμο κάτοχό του είτε αστυνομικοί έχουν γνωριμία με φιλοζωϊκά σωματεία και χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να ...κατάσχουν τα σκυλάκια με το πρόσχημα της κακοποίησης! 

6 σχόλια:

  1. Τα σκυλιά απαγορεύεται να μένουν στο μπαλκόνι σύμφωνα με τον νόμο περι ευζωΐας των ζώων. Επίσης είναι ακραίο σε κάθε γειτονιά να υπάρχουν μάρτυρες που συνεργάζονται με τις φιλοζωικές για να λένε ψέματα. Αν το συγκεκριμένο άτομο αφήνει το σκυλί του στο μπαλκόνι γιατί λείπουν όλοι απο το σπίτι και αυτό διαρκεί για ώωωωωωρες είναι λογικό να ενοχλήσει τους γειτονες. Έχετε ελέγξει αν όλα αυτά τα σκυλιά ήταν σκυλιά ράτσας ώστε να μπορέσουν να πουληθούν; Υπάρχουν όντως επαγγελματίες απατεώνες φιλόζωοι αλλά όχι και ετσι.Μην αποτρέπουμε τον κόσμο απο το να κάνει καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα. Οι αστυνομικοί οφείλουν να συνεργάζονται με τους φιλόζωους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Εάν καταθέσει την καταγγελία στην Εισαγγελία κι έχει 2-3 μάρτυρες, τότε ο εισαγγελέας δίνει εντολή να σας αφαιρέσουν τον σκύλο και όχι μόνον αυτό αλλά δεν θα σας επιτρέψει ποτέ να ξαναπάρετε σκύλο!»

    Αν του απαγορευτεί να ξαναπάρει σκύλο πώς θα συνεχιστεί το εμπόριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είμαι μαθητης 3ης λυκειου σε ενα λυκειο της βοιωτιας.Καποια στιγμη ενα αδεσποτο σκυλι μπηκε στο σχολειο και αρχισα να το ταιζω.Ο λυκειαρχης οταν με ειδε να το ταιζω και να το χαιδευω απειλησε εμενα και τον πατερα μου οτι θα μας κανει μηνυση για αυτον τον λογο!!!Οταν παρατηρησε οτι δεν του εδωσα σημασια ειπε οτι θα ξεκινησει να χτυπαει το σκυλο !!Εγω πωσ πρεπει να αντιδρασω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαα πού τον βρηκατε το διάλογο ρε fbi? σας τον έδωσε ο αστυνομικός? τι γελοία πραγματα γράφετε βρε... δεν έχετε σχέση με τα ζωα και φαίνεται, σταματήστε τις μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστε μου τι μαλακιες διαβαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.....ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή