Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!


Το κόμμα του Τσίπρα ετοιμάζεται να πάρει την εξουσία στα χέρια του! Η Ελλάδα βρέθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που την ...έκαναν σουρωτήρι από τις σφαίρες. Οσονούπω θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει την χαριστική βολή. Δείτε μερικά από τα όσα ανθελληνικά διαπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας τα έστειλε σε σχόλιό του, αναγνώστης μας: 

Έχουμε και λέμε για τους μακαρίτες του ΣΥΡΙΖΑ... που πλέον προκαλούν πολύ γέλιο. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα βέβαια να ξεπεράσουν στην γελοιότητα τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Άδωνη, Βορίδη, Δένδια (ο καραφλός γύπας) και τους λοιπούς της "εγκληματικής" οργάνωσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Ας δούμε τις βλακείες του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν άφησε να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό!

Δεν θέλει μαζί με το ΚΚΕ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια λόγω του ονομάτος ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Ζητάει να μην πάει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας λόγω... ότι οι φίλαθλοι της Εθνικής Ελλάδος χαιρετούσαν... ναζιστικά και φορούσαν περικεφαλαία και τους χαρακτήρισαν... Χρυσαυγίτες με... περικεφαλαία! Είπαν και άλλα κουφά οι Συριζαίοι που προκαλούσαν πολύ γέλιο! Άλλωστε οι Συριζαίοι φορούν για πολλά χρόνια περικεφαλαίες με σήμα την βλακεία, την προδοσία, τον ανθελληνισμό!

Είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων!

Είναι υπέρ του τζαμιού στον Βοτανικό και να χτιστούν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα!

Μετά λέει ότι για όλα φταίει η... Χρυσή Αυγή!

Εγώ συνιστώ σε όλους του ΣΥΡΙΖΑ να τους κοιτάξει γιατρός και να τους ρίξει κανένα ηλεκτροσόκ μπας και συνέλθουν. Πάντως αν θέλετε Συριζαίοι να μας κάνετε να γελάμε και μην σας ψηφίζει κανένας συνεχίστε άφοβα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας θάβουμε!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ! Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή