Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΝΤΕΛΗ! ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΕΝΩ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ & ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ SIEMENS ΑΕ!


ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΕΝΩ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ & ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ SIEMENS ΑΕ!
 Συγκλονιστική η κατάθεση της κατηγορουμένης Μάρκου:

·    
  «Ο Νέγρης με ενέπλεξε στις βρώμικες υποθέσεις του χωρίς να τις
γνωρίζω, εκμεταλλευόμενος τα αγνά αισθήματά μου και την αδυναμία που του είχα»

·      «Ο Γεωργίου και ο
Νέγρης ενεργούσαν από κοινού προς ίδιον
όφελος. Είναι άτομα αδίστακτα με ισχυρούς προστάτες»!
·      «Την ίδια μέρα που άνοιξα το λογαριασμό στην Ελβετία, άνοιξε λογαριασμό και ο Νέγρης με την τότε σύζυγό του»
·      «Ο Γεωργίου με υπεύθυνες δηλώσεις του, βεβαίωνε ότι ήταν ο διαχειριστής του βρώμικου λογαριασμού Siemens»

Του Μάκη Βραχιολίδη



Στη δίκη Μαντέλη η οποία ξεκινά αύριο  25 Νοεμβρίου, ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι νομιμοποίησε παράνομα χρήματα που έλαβε από τη γερμανική εταιρεία, τα οποία αποτελούσαν «δώρο» για την υπογραφή το 1997, της σύμβασης 8002 του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του.

Στο εδώλιο εκτός από τον Τάσο Μαντέλη, παραπέμπονται:  ο Ηλίας Γεωργίου πρώην γενικός διευθυντής επικοινωνιών της ελληνικής Siemens (φωτό), ο Γεώργιος Τσουγκράνης επιχειρηματίας και κουμπάρος του πρώην υπουργού, ο Αριστείδης Μαντάς συνεργάτης του βασικού κατηγορούμενου και μια εφοριακή υπάλληλος, ονόματι Αντωνία Μάρκου. Τι δουλειά έχει η φαινομενικά άσχετη με τους υπόλοιπους, γυναίκα; Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί εάν βρισκόταν στο εδώλιο και ο Δημήτρης Νέγρης, ο οποίος εμφανίζεται από την κατηγορουμένη να την έχει εμπλέξει εν αγνοία της! Και όμως, ενώ όσα κατήγγειλε η Αντωνία Μάρκου μοιάζουν πολύ πειστικά, ενώ ο Νέγρης είναι συγγενής με τον κατηγορούμενο Ηλία Γεωργίου, εντούτοις απαλλάχθηκε ως λευκή περιστερά από κάθε κατηγορία!

Ο Δημήτρης Νέγρης είναι ο άνθρωπος που καταγγέλθηκε από την πρώην ερωμένη του ότι μαζί με τον συμπέθερό του και πρώην γενικό διευθυντή επικοινωνιών της Siemens ΑΕ, Ηλία Γεωργίου, την παγίδευσαν ανοίγοντας στο όνομά της τον βρώμικο λογαριασμό της Siemens στην Ελβετία! Όπως όμως υποστηρίζει η πρώην ερωμένη του Δ. Νέγρη, Αντωνία Μάρκου, οι ισχυροί προστάτες που είχε στη ΝΔ ο πρώην εραστής της (ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ και Πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης) τον …έβγαλαν στον αφρό! Κι έτσι σήμερα, ενώ ο Δ. Νέγρης έχει απαλλαγεί με βούλευμα από κάθε κατηγορία, στο σκαμνί της Δικαιοσύνης για τη Siemens κάθονται ο συμπέθερός του, Ηλίας Γεωργίου και η πρώην ερωμένη τού Νέγρη, Αντωνία Μάρκου! Η Μάρκου, όπως προκύπτει από την κατάθεσή της, φαίνεται να είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης, θύμα λόγω της παθολογικής αδυναμίας και τυφλής εμπιστοσύνης που είχε προς τον πρώην εραστή της, Δημήτρη Νέγρη.
Εντύπωση προκαλεί το ότι απορρίφθηκαν από τη Δικαιοσύνη τα στοιχεία που κατέθεσε η Αντωνία Μάρκου, τα οποία εξηγούν με λεπτομέρειες πιθανή σε βάρος της πλεκτάνη. Όταν μάλιστα υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στον Δ. Νέγρη και τον Η. Γεωργίου (ο γιος του Νέγρη παντρεύτηκε την κόρη του Ηλία Γεωργίου), πώς ο αρμόδιος εισαγγελέας βγάζει «λάδι» τον Νέγρη και στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μια φαινομενικά άσχετη, πρώην ερωμένη του; Η συγγενική σχέση του Νέγρη με τον γενικό διευθυντή της Siemens ΑΕ, δεν έκανε τον αρμόδιο εισαγγελέα να …ψιλιαστεί ότι αυτή ενδεχομένως έπαιξε ρόλο στην παγίδευση της πρώην ερωμένης του Νέγρη; Από παρόμοιες αστυνομικές και θρίλερ ιστορίες, κατακλύζονται χολιγουντιανές ταινίες. Αυτό το σενάριο, δεν έκανε πιο υποψιασμένους τους εισαγγελείς ώστε μαζί με τους Γεωργίου-Μάρκου, να στείλουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και τον Νέγρη, για να αποφανθεί εντέλει το δικαστήριο εάν είναι αθώος ή όχι; Πάντως, είναι βέβαιο ότι στη δίκη που ξεκινά αύριο, ο Νέγρης θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης Μάρκου, σε κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση! Κι εκεί πιθανώς να αποκαλυφθούν πολλά.    
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΝΕΓΡΗ)
Σοκαριστικές λεπτομέρειες δίνει στην κατάθεσή της η Αντωνία Μάρκου αναφορικά με το πώς την παγίδευσε ο πρώην εραστής της Δημήτρης Νέγρης, τον οποίο εμπιστευόταν τυφλά, για να ανοίξει στο όνομά της τον βρώμικο λογαριασμό τη Siemens στον οποίο έμπαιναν οι μίζες της γερμανικής εταιρείας. Η ίδια, όπως λέει, δεν γνώριζε το τι λογαριασμός ήταν αυτός.   Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Νέγρης ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αττικής,  με μεγάλη πρόσβαση στα υψηλά κλιμάκια της ΝΔ. κι εθεωρείτο δεξί χέρι του Μιλτιάδη Έβερτ.
«Εμπιστεύθηκα τυφλά τον Νέγρη που με ενέπλεξε στις βρώμικες υποθέσεις του...»


«..Ήρθα ενώπιόν σας να καταθέσω πώς άνοιξε ο λογαριασμός αυτός, με ποίου την
εντολή και ποιός τον διαχειριζόταν όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα.
Είμαι δημόσιος υπάλληλος, είμαι μέτοχος σε οικογενειακές επιχειρηματικές
δραστηριότητες του πατέρα μου και του αδελφού μου, που συμπεριλαμβάνουν ακίνητα, ξενοδοχεία και έχω και προσωπική περιουσία από γονικές μεταβιβάσεις.
Το 1984 γνωρίζομαι με το Δημήτρη Νέγρη του Κων/νου που ήταν προϊστάμενός μου στην Ολύμπικ Κέτερινγκ. Από τότε αρχίζει μια στενή προσωπική επαφή με κοινά κομματικά
ενδιαφέροντα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας που εξελίσσεται σε αισθηματική σχέση. Μία σχέση πλήρους συναισθηματικής εξάρτησης που είχε σαν αποτέλεσμα να μη δημιουργήσω οικογένεια παρότι είχα πολλές ευκαιρίες. Ο Νέγρης ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, δεν χώριζε και με κορόιδευε. ΄Ηταν ένα άτομο ικανό για όλα με μεγάλη ευφράδεια και ανέντιμο, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, στις προσωπικές μας σχέσεις. Με ενέπλεξε στις βρώμικες του υποθέσεις χωρίς να τις
γνωρίζω, χωρίς κανένα για μένα οικονομικό όφελος ή οτιδήποτε άλλο,
εκμεταλλευόμενος τα αγνά αισθήματά μου και την αδυναμία που είχα προς αυτόν».


«Ήμουν γραμματέας σε τοπική της ΝΔ όπου ήταν πρόεδρος ο Νέγρης»
«Υπήρξα επί σειρά ετών γραμματέας του στην τοπική οργάνωση που ήταν πρόεδρος καθώς και στην Α1 ΝΟ.Δ.Ε. (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) της Νέας Δημοκρατίας, που ήταν επίσης πρόεδρος. Δεν είχα καμία πολιτική-κομματική θέση πέραν της γραμματειακής υποστήριξης του Νέγρη, ο οποίος ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Το 1993 ο Νέγρης με πείθει να ανοίξω λογαριασμό στην Ελβετία και να δώσω πληρεξούσιο ταυτόχρονα την ίδια ημέρα στον συμφοιτητή του Ηλία Γεωργίου (ο υιός Νέγρη παντρεύτηκε την κόρη
του Γεωργίου), προκειμένου να διαχειρίζεται τον παραπάνω λογαριασμό
. Θα ήθελα να σας πω στο σημείο αυτό, ότι ήδη εγώ πριν από 2 ημέρες, δηλαδή στις 5-5-2008, τηλεφώνησα στην τράπεζα UBS στον κ.Θεοδωρακάτο, που εργάζεται εκεί για να του ζητήσω αντίγραφο του πληρεξούσιου και μου είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει διότι είναι θέμα της νομικής υπηρεσίας της τράπεζας και να βάλω δικηγόρο να το ζητήσει.
Ωστόσο εγώ είμαι διατεθειμένη να σας εξουσιοδοτήσω να λάβετε τόσο το
αντίγραφο του πληρεξούσιου όσο και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο από τον ανωτέρω λογαριασμό, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγετε».


«Πώς ανοίξαμε τον λογαριασμό»
«Στο ταξίδι εκείνο στην Ελβετία γνώρισα τον κ. Γεωργίου Ηλία, μαζί με την
σύζυγό του Ειρήνη, που μου συστήθηκε ως επιχειρηματίας. Έκτοτε δεν τον ξαναείδα μέχρι το 2003.
Την ίδια μέρα που άνοιξα εγώ το λογαριασμό, άνοιξε λογαριασμό και ο Νέγρης και η τότε σύζυγός του Ζηνοβία Νέγρη (πλέον έχουν χωρίσει). Το 2003 όταν χώρισα με το Νέγρη, αναρωτήθηκα τι έγινε ο λογαριασμός για τον οποίο μου είχε πει ότι είχε κλείσει χωρίς όμως να μου πει περισσότερα στοιχεία. Απευθύνθηκα στον πατέρα μου και στον αδελφό μου οι οποίοι μέχρι τότε δεν γνώριζαν τίποτα, ζητώντας τους να με βοηθήσουν αφού τους εξιστόρησα όλο το ιστορικό.
Με τη συνδρομή τους επικοινώνησα με την Ελβετία με κάποιον Έλληνα υπάλληλο, τον κ. Θεοδωρακάτο και του ζήτησα να αρθεί το πληρεξούσιο, να μου δώσει αντίγραφο όλων των κινήσεων που είχαν γίνει μέχρι τότε και να κλείσει ο λογαριασμός. Υπήρχαν μεγάλα ποσά στο λογαριασμό, δεν μπορούσα να αποκωδικοποιήσω τις κινήσεις τους λόγω έλλειψης τραπεζικών γνώσεων και της ξένης γλώσσας.
Την άλλη μέρα που έκλεισα το λογαριασμό, μου τηλεφώνησε ο Νέγρης και μου είπε ότι του είχε τηλεφωνήσει ο Γεωργίου ότι τον είχαν ενημερώσει από την Ελβετική τράπεζα γιατί αυτός ήταν ο μόνος ουσιαστικός κάτοχος και διαχειριστής του λογαριασμού, για να μάθει τι έγινε και ότι υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό. Του απήντησα ότι τα χρήματα δεν είναι δικά μου και θα του δώσω και εν συνεχεία του ζήτησα να μου δώσει ένα αριθμό λογαριασμού του και να μου δώσει εξηγήσεις για τα ποσά που είχαν διακινηθεί. Τόσο αυτός όσο και ο Νέγρης με διαβεβαίωσαν ότι αφορούσαν επιχειρηματικές κινήσεις του Γεωργίου και τότε ζήτησα να μου το δηλώσει εγγράφως. ΄Ηταν δε πολύ φιλικός και εύκολος να μου δώσει την επιστολή-δήλωση. Πράγματι μου έδωσε την υπεύθυνη δήλωση στις 26-3-2003 στην οποία δηλώνει ότι διαχειριζόταν όλα τα ποσά που κινήθηκαν μέσω αναλήψεων-καταθέσεων αποκλειστικώς από αυτόν και για δικό του
όφελος και όχι από τη νόμιμη δικαιούχο, από την έναρξη της ισχύος του
λογαριασμού μέχρι τις 20-3-2003 που έκλεισε.
Μου έγραψε δύο αριθμούς λογαριασμών έναν στην Ελβετία (350-782 604) και έναν στην ALPHA ΒΑΝΚ Αθηνών (101-02101172136). Στην ίδια ως άνω υπεύθυνη δήλωση, δηλώνει ότι δεν δόθηκε από αυτόν ή από οιονδήποτε τρίτον κανένα οικονομικό αντάλλαγμα σε μένα από τότε άνοιξε ο λογαριασμός μέχρι που έκλεισε και ότι αναλαμβάνει προσωπικώς κάθε ποινική και αστική ευθύνη προσωπικά από την έναρξη ισχύος του λογαριασμού μέχρι και την 20-3-2003 που απεσύρθη το πληρεξούσιο. Η μοναδική μου εντολή για μεταφορά χρημάτων προς την τράπεζα ήταν το υπόλοιπο του Γεωργίου να σταλεί στο λογαριασμό του που μου υπέδειξε,
να κλείσει ο λογαριασμός και να αρθεί το πληρεξούσιο.
Με τη συμβολή των δικών μου (πατέρα μου και αδελφού μου) βγάλαμε τρία αντίγραφα όλων των εγγράφων σχετικών του λογαριασμού, που είχα ζητήσει από την UBS και μου τα απέστειλε ο κ. Θεοδωρακάτος με κούριερ , το 2003, και βάλαμε σε τρεις διαφορετικές θυρίδες για ασφάλεια, γιατί πιστεύαμε ότι κάτι κρυβόταν πίσω από αυτά. Δεν πήγε το μυαλό κανενός μας για μίζες Siemens αλλά πιο πολύ πιστεύαμε ότι ήταν χρήματα επενδύσεων του χρηματιστηρίου στην αιχμή του. Δεν είχαμε όμως στοιχεία για την τεκμηρίωση και αναμέναμε περισσότερα δεδομένα.
Το 2006 εξ αφορμής του παραδικαστικού σκανδάλου που συμμετείχε και ένας γνωστός του Νέγρη, ο Τρύφων Αποστολόπουλος, ο οποίος είχα ακούσει ότι ήταν και γνωστός του Γεωργίου, φοβήθηκα και πάλι. Επικοινώνησα με τον Γεωργίου, ο οποίος και πάλι με καθησύχασε, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ του ζήτησα μία υπεύθυνη δήλωση, με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του, στην οποία να αναφέρει ότι ο λογαριασμός που είχα ανοίξει στην Ελβετία χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά απ΄αυτόν και για δικό του όφελος και ότι έλαβε το ποσόν, που υπήρχε ως υπόλοιπο στο λογαριασμό όταν αυτός έκλεισε στις 20-3-2003 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δικό του λογαριασμό στην Ελβετία (350-782 604), τον οποίο, όπως ήδη προανέφερα, μου είχε υποδείξει ο ίδιος.
Επίσης στην ως άνω δήλωση περιέλαβε και το ότι δεν μου δόθηκε κανένα
οικονομικό αντάλλαγμα, ως τυπική δικαιούχο του λογαριασμού, τόσο από τον ίδιο όσο και από οιονδήποτε τρίτο και ότι αναλαμβάνει κάθε ποινική και αστική ευθύνη, που ήθελε προκύψει από την κίνηση του λογαριασμού.
Πράγματι αυτός μου έδωσε στις 15-2-2006 μία υπεύθυνη δήλωση με το παραπάνω περιεχόμενο».

"Γεωργίου: Τα στοιχεία του λογαριασμού δεν πρέπει να βγουν προς τα έξω διότι θα καεί πολύς κόσμος. Κρύβονται ισχυροί πίσω από τις κινήσεις του λογαριασμού»
«Το Μεγάλο Σάββατο στις 26-4-2008 , που είδα το όνομά μου και έναν αριθμό λογαριασμού που κάτι μου θύμιζε, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, πήρα αμέσως τηλέφωνο τον κ. Γεωργίου για διευκρινίσεις. Αυτός τότε με καθησύχασε και μου είπε ότι το θέμα είναι πολιτικό, έχει παραγραφεί και ότι σε περίπτωση που άνοιγε ο λογαριασμός θα με κάλυπτε απόλυτα ο ίδιος. Παράλληλα μου είπε να συναντηθώ με τον δικηγόρο του κ. Πάρσαλη και να μου πουν τι θα πω σε περίπτωση που άνοιγε ο λογαριασμός και με καλούσαν να καταθέσω. Μου είπε επίσης ότι θα με καλύψει εφόσον φερθώ έξυπνα και συνεργαστώ μαζί τους, γιατί
τα στοιχεία αυτά γύρω από το λογαριασμό και την κίνησή του δεν πρέπει να βγουν προς τα έξω διότι θα καεί πολύς κόσμος.
Εγώ αρνήθηκα να συναντηθώ μαζί τους και μάλιστα έδωσα για πρώτη φορά τα τηλέφωνα του Γεωργίου και του δικηγόρου του στον αδελφό μου για να τους ζητήσει εξηγήσεις. Πράγματι ο αδελφός μου τους πήρε τηλέφωνο και μάλιστα ο Γεωργίου τον απείλησε λέγοντάς του να φερθούμε έξυπνα και συνεργάσιμα γιατί κρύβονται ισχυροί πίσω από τις κινήσεις του λογαριασμού και μπορεί να έχουμε προβλήματα. Ο αδελφός μου του απήντησε ότι μπορεί να φερθούμε άλλη μια φορά χαζά (εννοώντας το άνοιγμα του λογαριασμού από μένα και την παροχή
πληρεξούσιου στον Γεωργίου για τη διαχείρισή του) πλην όμως τίμια.
Την Τρίτη του Πάσχα στις 29-4-2008 ήρθα στην Αθήνα και πήγα στη θυρίδα που φυλάσσω τα σχετικά έγγραφα του επίμαχου λογαριασμού και διαπίστωσα ότι ο αριθμός του λογαριασμού που αναφερόταν στην εφημερίδα ήταν πράγματι ο δικός μου.

Δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν πολιτικό, με κανέναν δημοσιογράφο και οι πρώτοι που γνωρίζουν τα στοιχεία και τη μαρτυρία μου είναι ο δικηγόρος μου και Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτό γιατί ο Νέγρης και ο Γεωργίου όπως έχω καταλάβει είναι άτομα αδίστακτα με ισχυρούς προστάτες».

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
Τι εννοείτε όταν λέτε στην κατάθεσή σας ότι την ίδια μέρα που
ανοίχθηκε ο λογαριασμός σας από σας στην UBS , παράλληλα ανοίχθηκε με τον ίδιο τρόπο λογαριασμός και από το ζεύγος Δημητρίου και Ζηνοβίας Νέγρη;
Απάντηση: Απαντώντας στην ερώτησή σας θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι την ίδια μέρα και την ίδια ώρα και ενώ βρισκόμασταν στο ίδιο γραφείο, δώσαμε και οι τρεις τα διαβατήριά μας σε ένα υπάλληλο της Τράπεζας για να βγάλει φωτοτυπίες και ήταν έτοιμα τα χαρτιά ,τα οποία απλώς υπογράψαμε. Η όλη διαδικασία κράτησε γύρω στα 10 λεπτά. Παρόντες κατά τη διαδικασία αυτή ήταν και ο Ηλίας Γεωργίου και η σύζυγός του.
Πιστεύετε ότι οι Ηλίας Γεωργίου, Δημήτρης Νέγρης και Ζηνοβία Νέγρη
ενεργούσαν από κοινού για εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων τους;
Απάντηση: Τότε που με παραπλάνησαν να ανοίξω το λογαριασμό στο όνομα μου δεν διανοήθηκα ότι πίσω από την πλάτη παίζονταν τέτοια παιχνίδια. Τώρα όμως που ξέσπασε το σκάνδαλο της
SIEMENS πιστεύω ότι τουλάχιστον ο Γεωργίου και ο Νέγρης ενεργούσαν από κοινού προς ίδιον όφελος.
Βλεπόσασταν πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της σχέσης σας με τον
κ.Νέγρη;
Απάντηση: Τον έβλεπα σε καθημερινή βάση από τότε που ανέλαβα χρέη γραμματέως του τόσο στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Αγίου Δημητρίου όσο και στην Α1 ΝΟΔΕ της Ν.Δ.

«Ο Νέγρης εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του στελέχους της ΝΔ»!
Πιστεύετε ότι ο κ. Νέγρης εκμεταλλευόταν την κομματική ιδιότητα ερήμην του κόμματος του, προς εξυπηρέτηση δικών του συμφερόντων;
Απάντηση: Ναι, το πιστεύω απόλυτα.
Γνωρίζετε πόσα χρήματα διακινήθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό που είχατε ανοίξει (για λογαριασμό του κ. Γεωργίου) στην UBS, πού διοχετεύθηκαν τα χρήματα αυτά καθώς και αν με αυτά χρηματίστηκαν κρατικοί αξιωματούχοι (ΟΤΕ ή άλλων ΔΕΚΟ), υπάλληλοι του ΟΤΕ (ή άλλων ΔΕΚΟ) ή πολιτικά πρόσωπα;
Απάντηση: Όχι, δεν γνωρίζω.

«Βρώμικα τα σχέδια του Νέγρη»
Όταν σας ζήτησε ο Νέγρης να ανοίξετε λογαριασμό χάριν του κ. Γεωργίου στην Ελβετία στην UBS δεν υποψιαστήκατε ότι μπορεί να παίζεται εν προκειμένω κάποιο ύποπτο παιχνίδι;
Απάντηση: Όχι, δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Στον κ. Νέγρη
Δημήτριο είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν τέτοια η ψυχική και συναισθηματική εξάρτηση που του είχα που ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσε να με χρησιμοποιήσει, όπως με χρησιμοποίησε, για να εξυπηρετήσει τα βρώμικα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου