Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Η ΥΠΟΨHΦΙΟΤΗΤΑ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Εμείς εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" είχαμε γράψει πρώτοι από τον Οκτώβριο του 2011 το ενδεχόμενο ο Βύρων Πολύδωρας να κατέβει για Δήμαρχος Χολαργού. 
Βέβαια τότε οι συνθήκες ευνοούσαν την παράλληλη προώθηση του γιου του στο βουλευτιλίκι. Σήμερα, με τις συνθήκες διαφοροποιημένες και με τον Βύρωνα εκτός ΝΔ μπορεί να έφτασε η ώρα και η ευκαιρία να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον Χολαργό. Από την πόλη από την οποία ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία. Μετά μάλιστα από την ηρωική του έξοδο από την ΝΔ απ'όπου οι πάντες τον θεωρούν ούτε λίγο ούτε πολύ ήρωα επειδή υπερασπίστηκε τον απλό Έλληνα και το σπίτι ή το χωράφι του, η επιστροφή Πολύδωρα στις ρίζες του, στην πόλη , στο χωριό του, φαντάζει ως η καλύτερη ιδέα. Θα αποδείξει δηλαδή ο Πολύδωρας την ουσία της αρνητικής ψήφου του και του μεγάλου ΟΧΙ που φώναξε στην βουλή κατά την ψήφιση του ΕΝΦΑ: Την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον απλό, καθημερινό πολίτη. 
Η ιδέα λοιπόν της υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού είναι η καλύτερη για τον Βύρωνα. Το ξέρει ο ίδιος, το γνωρίζει καλύτερα και ο μεγάλος του αδερφός Αντώνης ο οποίος είναι βέβαιον ότι το σκέπτεται σοβαρά. Οι λόγοι; Πολλοί. Το όνομα της οικογένειας Πολύδωρα είναι συνυφασμένο με τον Χολαργό-Παπάγου. Από το 1960 κι εδώ οι Πολυδωραίοι διαμορφώνουν καταστάσεις και εξελίξεις στην περιοχή. Τα τελευταία χρόνια όμως το όνομα της οικογένειας δεν μπορεί να επηρεάσει τόσο πολύ τις εξελίξεις αυτές, ειδικά από την εποχή που ο Αντώνης  αποσύρθηκε από Αντιδήμαρχος Χολαργού. Σήμερα, με τις παρούσες υποψηφιότητες, ο Αντώνης Πολυδωρας δεν μένει ευχαριστημένος. Δεν στηρίζει φανερά ή κρυφά κανέναν. Ήθελε άλλο όνομα και δεν κατεβαίνει. Το όνομα της οικογένειας Πολυδωρα θα ήθελε πάρα πολύ να παραμείνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων στον Χολαργό-Παπάγου και αυτή η ώρα είναι η ιδανικότερη για τους Πολυδωραίους. Γιατί πάνω απ'όλα ο Αντώνης Πολύδωρας δεν θα έλεγε ΟΧΙ στον αδερφό του για να γίνει Δήμαρχος. 
Η υποψηφιότητα λοιπόν του Βύρωνα Πολύδωρα θα τίναζε τα πάντα στον αέρα μια και θα εκλεγόταν εύκολα Δήμαρχος! Το σκέφτονται σοβαρά και ...προσέξτε τι σας λέμε! 
Δείτε την ποληροφορία που δημοσιεύσαμε το 2011:

ΒΟΜΒΑ! Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!


Η αποκλειστική είδηση-βόμβα που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, αναμένεται να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό στον Χολαργό-Παπάγο και βεβαίως να προκαλέσει έντονες συζητήσεις το επόμενο διάστημα.
Ο βουλευτής της Ν.Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Βύρων Πολύδωρας σκέπτεται σοβαρά να εκτεθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Οι λόγοι που οδηγούν τον Βύρωνα Πολύδωρα  σε αυτή την κατεύθυνση είναι είναι πολλοί:
α. Το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη πολλές δεκαετίες στην πολιτική κονίστρα, εκλεγόμενος πάντα με επιτυχία βουλευτής της Β' Αθηνών, θέλει να το...
 επωφεληθεί για χάρη του γιού του, στον οποίο επιθυμεί να δώσει τη σκυτάλη διαδοχής.
β. Ο Βύρων Πολύδωρας θεωρεί ότι αυτό είναι το κατάλληλο timing για τον γιο του, σε μια εποχή που το καταρρέων πολιτικό σύστημα θα ...πετάξει  από τα βουλευτικά έδρανα πολλούς πολιτικούς. Ο Βύρων Πολύδωρας δεν ανήκει στα πολιτικά αναξιόπιστα πρόσωπα (αντιθέτως), αλλά επειδή είναι παλαιός βουλευτής, ενδεχομένως το γεγονός αυτό, να λειτουργήσει αρνητικά στην προτίμηση των ψηφοφόρων. Η επιλογή συνεπώς ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου, του γιου του  Βύρωνα Πολύδωρα, είναι η απάντηση της οικογένειας σε όλους τους ψηφοφόρους που ζητούν νέα και έντιμα άτομα, να τους εκπροσωπήσουν στην επόμενη Βουλή.
γ. Είναι δεδομένη η επιθυμία του Βύρωνα Πολύδωρα να συνδέσει περισσότερο έντονα το όνομά του με την πόλη του Χολαργού, στην οποία ζει από μικρό παιδί. Ο Βύρωνας, επί δεκαετίες εκλέγεται βουλευτής και δίνει τον αγώνα για την Πατρίδα μέσα στο Κοινοβούλιο. Αγώνα για τον Χολαργό, δίνει κυρίως για την προστασία του Υμηττού και την αποτροπή άλωσής του από οικοπεδοφάγους και απαράδεκτα σχέδια της Πολιτείας. Όμως, ο βουλευτής της Β' Αθηνών θα επιθυμούσε να σφραγίσει το όνομά του με τον Χολαργό και τον Υμηττό από πιο κοντά τουτέστιν απότη θέση του Δημάρχου.
δ. Η υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα, εκτοπίζει αυτομάτως όσους επίδοξους υποψήφιους κινούνται στον ίδιο χώρο.Και αυτό, διότι η δυναμική μιας τέτοιας υποψηφιότητας και το ειδικό της βάρος είναι τόσο μεγάλο ώστε αναρωτιόμαστε ποιος υποψήφιος θα ήθελε να αντιπαρατεθεί απέναντί του! Ο Νικολάου ή ο Ξύδης; Λέγεται από πολλούς ότι η κάθοδος του Βύρωνα Πολύδωρα ως υποψήφιου Δημάρχου, θα ήταν ένας...υγιεινός περίπατος!

3 σχόλια:

 1. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ .
  ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ...ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΣ ;
  ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΩ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ....ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρησαυγιτη Πολύδωρα δήμαρχε διορισμενε επί χούντας, λαμόγιο του μνημονίου δεν θα πάρεις ούτε ψηφο

  ΑπάντησηΔιαγραφή