Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ; ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ!

Το ερώτημα το θέτει αναγνώστης μας ο οποίος μαζί με τις φωτογραφίες που έστειλε, σημειώνει και τα εξής: "Μπορεί ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Μπελιτσάκος να μας ενημερώσει εάν για τις συγκεκριμένες διαφημιστικές επιγραφές οι οποίες σημαίνουν χρήμα για τον ΔΟΠΑΠ, έχουν βγει αποφάσεις; Έχουν δηλαδή αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Ο κ. Μπελιτσάκος βρίσκει χρόνο να διανέμει την νέα εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα αλλά μπορεί να μας ενημερώσει για τα όσα νόμιμα πράττει στον ΔΟΠΑΠ";

Δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη των εικονιζόμενων διαφημιστικών πινακίδων κι ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας που μας τις έστειλε. Θα ευχαριστήσουμε όμως τον Άγγελο Μπελιτσάκο εάν απαντήσει στο ερώτημα του αναγνώστη. 
Φίλε Άγγελε, είμαστε υποχρεωμένοι να βγάζουμε στον αέρα όσες επιστολές λαμβάνουνμε και νομίζουμε ότι αυτό θα ευχαριστεί κι εσένα ώστε να μην υπάρχουν υπονοούμενα και διαδίδονται...συκοφαντίες. 

1 σχόλιο:

  1. Όλα εδώ πληρώνονται, "φίλε Άγγελε". Και μάλιστα από ποιους; Από τους ίδιους που πριν 3 χρόνια σε είχαν πρωτοσέλιδο και πανηγύριζαν μαζί σου. Δεν ήξερες, δε ρώταγες; Ας πρόσεχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή