Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΙΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ! ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του στο δρόμο του Θεού.
Μετά το προσκύνημα στο συγκρότημα του Μπόμπολα και την επιβράβευση του ΑΚΤΩΡΑ για την ανάληψη του έργου των σκουπιδιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (η Αυγή αναδημοσιεύοντας την είδηση από την Ναυτεμπορική είχε προτάξει την δημιουργία 25(!) θέσεων εργασίας!), ο Αλέξης ντίλαρε και με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο.
Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της "Αλουμίνιον Ελλάδας" κι όπως δείχνει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που ακολουθεί έφυγαν κατενθουσιασμένοι.
Την ίδια στιγμή η ΝΔ βλέπει έναν μετά τον άλλον τους επιχειρηματίες να την εγκαταλείπουν, ακολουθώντας το παράδειγμα των ψηφοφορόρων της οι οποίοι με το σλόγκαν "η ΝΔ μας παίρνει τα σπίτια μας", έχουν κόψει λάσπη εδώ και καιρό.
Ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν την λίστα με τους δικαστές και τους εισαγγελείς που θα καραμοτήσουν για να βάλουν τους δικούς τους.
Ο υπεύθυνος ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Μεσσηνίας Πετράκος Θανάσης και ο βουλευτής Βοιωτίας Σταθάς Γιάννης, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας  «Αλουμίνιο της Ελλάδας» στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας.
Συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Σωματείου «Ένωση Εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδας» και τη Διεύθυνση του εργοστασίου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις προοπτικές του εργοστασίου.
Οι βουλευτές τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει έμπρακτα την βιομηχανία της χώρας και τις θέσεις εργασίας που απασχολούνται σε αυτή. Στο πρόγραμμά του για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η βιομηχανία έχει σημαντική θέση. O ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μια σειρά μέτρων ώστε να την καταστήσουν βιώσιμη και ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά. 
Βασικά στοιχεία της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ είναι:
-Η διατήρηση των θέσεων εργασίας χωρίς μείωση των αποδοχών των εργαζομένων.
-Η επαναφορά του κατώτερου μισθού στα προ του 1ου Μνημονίου επίπεδα.
-Η τήρηση της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.
-Το σταθερό οικονομικό περιβάλλον των επιχειρήσεων αυτών.
-Η δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους.
kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου