Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ!

Τι κι αν ο αριθμός της ανεργίας συνεχώς αυξάνεται με τις τσέπες όλων μας να είναι άδειες; Τι κι αν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν πολλές φορές να αποκτήσουν και τα....
στοιχειώδη για τη διαβίωση τους; Κάποιοι υπουργοί του «δίνουν και καταλαβαίνει».
Ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και έκανε χωρίς υπερβολή, μεγάλη… «ζημιά».

Ο λουλουδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε, ανάμεσα όμως στους «μαχητές» των πρώτων τραπεζιών, σύμφωνα με το petraskandalou.blogspot.gr ήταν και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κακές γλώσσες ξόδεψε πολλά ευρώ σε λουλούδια!

/kostasliourtas.blogspot.gr

Σχόλιο Παρατηρητή: επειδή τα κους-κους και οι φήμες δεν είναι ειδηση, διατηρούμε τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για τα παραπάνω. Ωστόσοο κ. Βαρβιτσιώτης έχει δώσει αφορμή για τέτοιο πειράγματα με τις παρουσίες του σε μπουζουκομάγαζα. Επόμενο λοιπόν είναι να υπάρχουν τα πειράγματα. Ο κ. υπουργός έχει εμφανιστεί και σε φωτογραφία με τον Βοσκόπουλο και τα χιλιάδες λουλούδια να βρίσκονται στα πόδια του. Εμ, γι' αυτό κύριε υπουργέ προφανώς έδωσες αφορμή για τέτοιου είδους σχόλια σαν το παραπάνω. 

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ:
Η απάντηση Βαρβιτσιώτη για τα μπουζούκια
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απάντησε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τα «έσπασε» στα μπουζούκια.
«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα & φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή & όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter, ο υπουργός Ναυτιλίας. 
Λίγο αργότερα, ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Ναυτιλίας ξεκαθάρισε ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν ήταν εκείνος ο υπουργός που γράφεται στον Τύπο ότι τα «έσπασε» στα μπουζούκια.
«Ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια όπως συκοφαντικά αναγράφεται. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι αυτό. Όλες οι υπερβολές που γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι εκτός πραγματικότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, με κύριο τη στοχοποίηση του ίδιου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου