Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟΥ "ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ"! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

Στην κατοχή του βρέθηκαν 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, απαίτησε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της.
Οι αρχές βρήκαν προσημειωμένο ποσό από το οποίο απαιτούσε για να συνεχίσει σύμβαση που είχε υπογράψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, απαίτησε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της.
Το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού είναι Χάρης Τομπόλογλου πρώην πολιτευτής της Ν.Δ
Ο Χάρης Τομπoύλουγλου ήταν πολιτευτής της ΝΔ. Το 1986, 1990 και 1998 εκλέχτηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας μεταξύ όλων των συνδυασμών Στις Δημοτικές Εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα υποστηριζόμενος μόνο από τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά 45% την πρώτη Κυριακή και 48,5% την δεύτερη (το κομματικό ποσοστό στην περιοχή ήταν τότε 31%)
Στις Βουλευτικές Εκλογές του 1996 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθήνας και πήρε 26.300 σταυρούς καταλαμβάνοντας τότε την πρώτη θέση μεταξύ των νέων υποψηφίων του συνδυασμού.  Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2004, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β Αθήνας, πήρε 26.616 σταυρούς.
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στον καλλικρατικό Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Στην δεύτερη Κυριακή, μετά το θάνατο του αντιπάλου του πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη (μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής), έλαβε ποσοστό 48,5% απέναντι στη σημερινή Δήμαρχο και χήρα του αποβιώσαντος κ. Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη και είναι από 01-01-2011 επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου