Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ! ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ...ΜΑΥΡΕΣ;

Την ώρα που ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έχει στειλει την υπόθεση του ΔΑΟΧ στη Δικαιοσύνη εκφράζοντας υπόνοιες ότι λειτουργούσε "μαύρο ταμείο" βλέπουμε να ξεφυτρώνουν δύο διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο μπάσκετ του Χολαργού και στο νταμάρι στα 5Χ5. Ζητήσαμε εδώ και μέρες να μας πει ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ εάν αυτές οι διαφημιστικές πινακίδες έχουν τοποθετηθεί νόμιμα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες (αν πάρθηκε απόφαση, αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όλα τα σχετικά). 
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Μήπως πρέπει να υποθέσουμε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με αυτές;
Το πιο άσχημο είναι αυτό που μας σφύριξαν: ότι δηλαδή τις συγκεκριμένες διαφημιστικές πινακίδες τις εξασφάλισε για λογαριασμό του ΔΟΠΑΠ ο γνωστός μπαταξής που πριν από χρόνια φέσωσε τον ΔΑΟΧ και το Πνευματικό Κέντρο Χολαργού!!! Σημειώνουμε μάλιστα ότι το Πνευματικό Κέντρο Χολαργού έχει ήδη κινηθεί μέσω της εφορίας εναντίον του μπαταξή για να εισπράξει τα λεφτά του! 
Εάν, λέμε εάν ευσταθεί αυτή πληροφορία ότι δηλαδή ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ συνεργάστηκε για τις συγκεκριμένες πινακίδες με τον μπαταξή που φέσωσε τον Δήμο Χολαργού, χωρίς μάλιστα τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τότε θα πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια. Και παρακαλούμε τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη να επιληφθεί της σοβαρής αυτής υποθέσεως. 
Ξαναρωτάμε: τι σόι πινακίδες είναι αυτές;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου