Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΤΗΣ!

Το παρακάτω σχόλιο των κουκουλοφόρων του διαδικτύου εν Χολαργώ-Παπάγω, δείχνει πως όχι μόνον είναι αυτοί οι ίδιοι σκατάνθρωπο αλλά επιπλέον με όσα λένε κάνουν να ισχύει αυτό που λέει ο θυμόσοφοςς λαός: "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης". 
Προσέξτε τι γράφουν:
"Πράγματι κύριε Χριστοδουλίδη, έχετε απόλυτο δίκιο. Για αυτό και το συγκεκριμένο πορνομπλόγκ φιλοξενούσε πρόσφατα κάθε μέρα και από μια ΑΝΩΝΥΜΗ επιστολή "αναγνώστη" που έβριζε την κα Πολυκαλά. Μην ανακατεύεστε με τα σκατά κύριε Χριστουδουλίδη, γιατί θα λερωθείτε. Α, μόλις έγραψα ΑΝΩΝΥΜΟ σχόλιο στο blog που στηλιτεύει την ανωνυμία. Τι υποκριτής, Θέε μου".
Αυτή η διαδικτυακή χαβούζα αναφέρεται σε συγκεκριμένο σχολιαστή από του Παπάγου του οποίου δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι έχουμε τα στοιχεία στη διάθεσή μας. Λέγεται Γ.Κ. (όνομα και επίθετο είναι στην διάθεσή μας), είναι επιστήμονας-δημότης Παπάγου και μιλάει επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν σε όσα είπε η κ. Πολυκαλά για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου. Δεν την "βρίζει" πουθενά απλά την χαρακτηρίζοντάς την "μελετήτρια"(!) και με συγκεκριμένα επιχειρήματα-ντοκουμέντα καταδεικνύει ότι όσα λέει η κ. Πολυκαλά είναι εκτός τόπου και χρόνου, ζητώντας μάλιστα ανταπάντηση από την δημοτική σύμβουλο-υποψήφια Δήμαρχο. 
Οι βδελυτοί κουκουλοφόροι του διαδικτύου όμως δεν υοεισέρχονται στην ουσία των όσων λέει ο Παπαγιώτης και μ ένα "υβρίζει" ο "ανώνυμος σχολιαστής" πετάνε λάσπη και καθαρίζουν! 
Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα, λοιπόν. 
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" καταδικάζει τα ανώνυμα blogs που είναι κρυμμένα σε internet cafe' και που δεν έχουν ούτε όνομα ούτε ταυτότητα και ρίχνουν λάσπη συνεχώς. Καταδικάζει το βδελυρό τοπικό blog που επί δύο χρόνια μέσα από την τρώγλη του δεν έχει αφήσει κανένα χωρίς να τον συκοφαντήσει και να τον βρίσει. Όποιος κινήθηκε να βρει ποιος είναι πίσω από το blog έπεσε  πάνω σε internet cafe'. Τόσο ξεδιάντροπα υποκείμενα είναι και γίνονται τιμητές των πάντων. 
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" φιλοξενεί ωστόσο όσα ανώνυμα σχόλια δεν είναι υβριστικά. Δεν ρίχνει στο ίδιο τσουβάλι τους βδελυρούς και εκ συστήματος ανώνυμους συκοφάντες bloggers με τους απλούς ανώνυμους σχολιαστές του blog. Αυτή η ισοπεδωτική λογική ανήκει στους βδελυρούς κουκουλοφόρους και είναι της ίδιας "λογικής" με όσα είπαν παραπάνω: ότι η εφημερίδα μας "φιλοξενούσε πρόσφατα κάθε μέρα και από μια ΑΝΩΝΥΜΗ επιστολή "αναγνώστη" που έβριζε την κα Πολυκαλά". 
Όσο για τον χαρακτηρισμό μας "πορνομπλογκ" ανήκει και αυτό στην ίδια λασποβόρο τακτική τους! Στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" κοντεύουμε να συμπληρώσουμε 10.000 αναρτήσεις και τα σκουλήκια αναφέρονται σε 10-20 αισθησιακές αναρτήσεις. Μια ακόμη συκοφαντία μέσα στις άλλες. Ας πάνε να δουν τι γίνεται σε όλα τα άλλα ειδησεογραφικά blogs και sites. Κυριολεκτικά ο χαμός. Τα σχόλιά τους τα αφήσαμε για σας κύριε Χριστοδουλίδη για να δείτε με τι τσογλάνια έχουμε να κάνουμε.

Είναι κανονική χαβούζα κύριε Χριστοδουλίδη. Δυστυχώς στον Χολαργό-Παπάγου-Αγία Παρασκευή έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε και αυτό το φαινόμενο των κουκουλοφόρων του διαδικτύου. Των μεταφερόμενων από τα γήπεδα στο διαδίκτυο, χούλιγκανς!  

2 σχόλια:

  1. Οι κουκουλοφόροι κρυμμένοι κάτω από την κουκούλα τους στήνουν εδώλια συκοφαντώντας. Τέτοιου είδους σχόλια σαν και αυτό "αρνιόσουν ή δεν αρνιόσουν πέρσι ότι η παρούσα χαβούζα σού ανήκει, για να γλιτώσεις από μια ΝΕΑ μήνυση;" πετάγονται από 'δω. Το πόσο κουκουλοφόρος είναι εκτός από το ότι δεν λεει το όνομά του, φαίνεται και από τη λάσπη του ότι αρνιόμουν ότι το blog μου ανήκει! Είναι δυνατόν να αρνηθώ το blog ότι είναι δικό μου την ώρα που είναι δηλωμένο επωνύμως και με εύκολη αναζήτηση μπορεί να διαπιστωθεί; Τόσο ξιπασμένος συκοφάντης.
    Πρόκειται για ανδρείκελο κουκουλοφορικό.
    Γι' αυτό delete και μην ξαναπατήσεις εδώ μέσα κουκουλοφόρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή