Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία η οποία σοκαρίστηκε και έκλαψε από την επίθεση που της άσκησε ο δημοφιλής αλλά αγενής ηθοποιός όταν την είδε να τον φωτογραφίζει, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Και αυτό διότι  ο ηθοποιός την μείωσε απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. 
Λογικό. Ας πρόσεχε ο κορυφαίος αλλά ηθοποιός χωρίς ευγενική συμπεριφορά μια και το περιστατικό αυτό, να εξοργίζεται όταν θέλουν να τον φωτογραφίσουν σε δημόσιο χώρο, το έχει επαναλάβει. 
Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης ο κ. Μπέζος έκανε θεατη να κλαίει γιατί πήγε να τον τραβήξει φωτογραφία  στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. 

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες..., στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. 

Όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.

»Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». 

Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε. «Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα…».

πληροφορίες από nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου