Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

                   
  Έκκληση για… πολιτικό πολιτισμό!!!
Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Δυστυχώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών η πολιτική συμπεριφορά κάποιων από τους υποψήφιους είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά άρθρα & δηλώσεις υποψηφίων, από μια συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, οι οποίοι κάνουν ΄΄επιθέσεις΄΄  κυρίως σε επικεφαλής άλλων δημοτικών παρατάξεων και μάλιστα τις χαρακτηρίζουν επιβεβλημένη πολιτική κριτική για να πληροφορηθούν δήθεν οι συνδημότες μας την αλήθεια.
Προσωπικά είμαι απ΄αυτούς που υποστηρίζουν  πως, οι πράξεις όλων όσων δραστηριοποιούνται στα κοινά πρέπει να δημοσιοποιούνται, να ελέγχονται, να κριτικάρονται και αν είναι επιλήψιμες να καταγγέλλονται. Αναμφισβήτητα όμως με μια προϋπόθεση: Αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να υπάρχουν και τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, για ποια αλήθεια μιλάνε, όταν αναφέρουν ανακρίβειες για δήθεν αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ίδιοι τις καταψήφισαν, σε αντίθεση με συνυποψήφιους τους από άλλη δημοτική παράταξη που τις ψήφισαν, αφού κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
Για ποια αλήθεια μιλάνε όταν την γράφουν μισή και μόνον ότι τους συμφέρει;
Για ποια αλήθεια μιλάνε όταν αποκρύπτουν πως πρωτοκλασάτο στέλεχος της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης τα τρία τελευταία χρόνια έχει στηρίξει με τη ψήφο του σχεδόν όλες τις καταγγελλόμενες ενέργειες της σημερινής διοίκησης, εκτός 2-3 περιπτώσεων;
Επειδή τα ίδια αυτά άτομα όπου σταθούν και βρεθούν επικαλούνται το ήθος και τη λαμπρή επιστημονική τους κατάρτιση, ας μας πούνε αν η συκοφαντία, το ψεύδος και ο λαϊκισμός αρμόζει σε επιστήμονες και αν η συγκεκριμένη συμπεριφορά έχει σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό, την ευγένεια και το ήθος των άλλων συνυποψηφίων;
Αναμφίβολα είναι θεμιτή η φιλοδοξία τους να διοικήσουν το Δήμο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι θεμιτό να ψεύδονται, να συκοφαντούν, να λασπολογούν και να κατεβάζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης τόσο χαμηλά.
Προσωπικά δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να συμμετάσχω σε ανόητες ΄΄κοκορομαχίες΄΄ οι οποίες σίγουρα είναι για γέλια και για κλάματα. Αν όμως  συνεχίσουν αυτή την απαράδεκτη πρακτική, θα υποχρεωθώ να δημοσιοποιήσω τους ΄΄πρωταγωνιστές΄΄ με συγκεκριμένα στοιχεία.
Ως ο παλαιότερος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, κάνω έκκληση στους συγκεκριμένους υποψηφίους να σταματήσουν να εκτοξεύουν λάσπη εναντίον όσων δεν είναι μαζί τους. Ταυτόχρονα τους συνιστώ να διεξαγάγουν έναν κόσμιο προεκλογικό αγώνα, αφενός προβάλλοντας το πρόγραμμά τους και αφετέρου κάνοντας την επιβεβλημένη κριτική στη σημερινή, αλλά και στην προηγούμενη διοίκηση, επικαλούμενοι συγκεκριμένα στοιχεία και όχι φανταστικά, απλά και μόνον για να πλήξουν όσους δεν είναι μαζί τους.
Σ.Σ. α) Αφιερώνω στους συγκεκριμένους υποψήφιους ένα σχετικό απόσπασμα της Hannah Arendt, που το ανήρτησε τελευταία στο facebook μια εκλεκτή συνάδελφος και συνιστώ να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους:
‘’Η άκρατη επιθυμία για δύναμη και εξουσία (εξουσιομανία), δεν είναι χαρακτηριστικό των δυνατών, αλλά όπως ο φθόνος και η πλεονεξία, είναι ελάττωμα των αδυνάμων ψυχών και συχνά πολύ επίκινδυνο’’.

β) Καλό είναι να ληφθεί υπόψη πως, 99% δεν θ υπάρξει νικητής στις 18/05/2014 και στις 25/05/2014 θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων.

4 σχόλια:

  1. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ DOHA , ΣΤΟ QATAR .
      ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ 8.300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
      ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ.


      Διαγραφή
  2. Κύριε Αυγουρόπουλε , γράφετε :

    "Αφιερώνω στους συγκεκριμένους υποψήφιους ένα σχετικό απόσπασμα της Hannah Arendt, που το ανήρτησε τελευταία στο facebook μια εκλεκτή συνάδελφος και συνιστώ να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους:
    ‘’Η άκρατη επιθυμία για δύναμη και εξουσία (εξουσιομανία), δεν είναι χαρακτηριστικό των δυνατών, αλλά όπως ο φθόνος και η πλεονεξία, είναι ελάττωμα των αδυνάμων ψυχών και συχνά πολύ επίκινδυνο’’.

    Και σας ρωτώ :

    Εσείς που είστε τόσα χρόνια σύμβουλος,αντιδήμαρχος κλπ στο προάστιο μας , τι κίνητρο είχατε για να θέλετε να βάζετε υποψηφιότητα συνέχεια ; Αν είχατε άκρατη επιθυμία για δύναμη και εξουσία τότε θα ήσασταν μια αδύναμη ψυχή και ελλάτωμα επικίνδυνο ,το ίδιο με τον φθόνο και την πλεονεξία.
    Αν θέλατε και εξακολουθείτε να θέλετε να είστε για άλλη μια φορά δημοτικός σύμβουλος άνευ της επιθυμίας σας για εξουσιομανία , να υποθέσω ότι απλά είστε "ερωτευμένος" με το προάστιο μας και θέλετε να προσφέρετε στα κοινά δηλαδή στα του Δήμου χωρις κανένα άλλο συμφέρον ;

    Οι συνυποψήφιοι σας κάνουν παρεμβάσεις ,μιλούν για τα ψυχογραφήματα των συμβούλων,των Δημάρχων , των υπαλλήλων , του καθενός !
    Εσείς με το να βγαίνετε και να γράφετε πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται όλοι οι προηγούμενοι ,είστε και εσείς το ίδιο κουραστικός .
    Εμάς μας ενδιαφέρει ένα πράγμα .
    ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ,ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ .

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ,ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.

    ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ,ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ .

    ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.
    ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ,ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΑ GRAFFITIES ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικούς από σας ,πρέπει να σας στείλει ο κόσμος στα σπίτια σας ,έχετε πάρει πολύ αέρα στο διαμπερές μυαλό σας που νομίζετε ότι μπορείτε να "πατρονάρετε" τους δημότες.Τι λες ρε μπάρμπα ; Περιμέναμε εσένα να μας πεις ως τέρας μορφώσεως που είσαι ενώ εμείς είμαστε οι βλάκες και οι αμόρφωτοι ότι κατά 99% δεν θα βγει από τη πρώτη Κυριακή νικητής αλλά θα βγει την δεύτερη Κυριακή.Μα τι ανόητοι που είμαστε και δεν το σκεφτήκαμε πιο πριν αυτό !
    Δε λεω , σε μερικά που λες έχεις δίκιο αλλα εσύ τι εχεις κάνει τόσα χρόνια στον Χολαργό σε επίπεδο γειτονιάς ; Τίποτα !
    Και ό,τι κάνετε ,το κάνετε και μετά το αφήνετε στη τύχη του.
    Επειδή σε ξέρει κόσμος και σε ψηφίζει κάθε φορά λόγο δημοσίων σχέσεων και συσχετισμών και αναγνωρισιμότητας , δεν σημαίνει ότι σε ψηφίζει όλος ο κόσμος για το έργο που έχεις κάνει στον δήμο και που ξαναλέω ,έχεις κάνεις αλλά μετά όλα στη τύχη τους.....
    Συμφωνώ με τους παραπάνω και για να σε προλάβω ,κομματόσκυλο δεν είμαι κανενός και για να στο πω και δημοσίως δεν θα ψηφίσω κανέναν σας , θα πάω για μπάνιο ,όλοι είστε ίδιοι σε μια χώρα διαλυμμένη ζητάτε ψήφους με μια τοπικη αυτοδιοίκηση επίσης εξαρτώμενη μέχρι και το τελευταίο eurocent ,μέχρι και το χαρτί της τουαλέτας ,μέχρι και τις γομολάστιχες από ένα κράτος που και αυτό δεν έχει λεφτά .Πολυ σωστος ο από πάνω που σας τα είπε χύμα και τσουβαλάτα ..
    Και πες στο τμήμα για τα αυτοκινητα που είναι εγκαταλελειμμένα και τα αλλάζουν οι ιδιοκτήτες τους και τα παιδιά τους για να παίρνουν παρατάσεις στην ανομία μέσω του νόμου ότι υπάρχουν και φωτογραφίες ως τεκμήρια . Κάνουμε όλοι υπομονή η οποία εξαντλείται .
    Πολιτεύεστε όλοι σας με δημοσιουπαλληλική νοοτροπία τύπου 1950-1960-1970 -1980
    και έχουμε 2014 !
    Αλλαξε χιλιετία,αιώνας,δεκαετία και εσείς όλοι μα όλοι είστε ίδιοι και το μόνο που αλλάζει είναι αν είστε στο νεοδημοκρατικό ,συριζαιϊκο,πασοκικό στρατόπεδο !
    Αλλάξτε γιατί ο κόσμος έχει αλλάξει και μάλιστα βίαια με τη κρίση.
    Τάζετε όλοι και στο τέλος μας πουλάτε τη παραμύθα ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
    Αυτό δεν το ξέρετε απο πριν ; Δεν ξέρετε ότι δεν υπάρχει σάλιο ;
    Ξεκινήσατε όλοι ένα χρόνο πριν τις εκλογές ,τις προεκλογικές σας αρλουμπολογίες και τώρα που σας έχουν στριμώξει μερικοί δημότες το ρίξατε αλλάξατε πλάνο και το ρίξατε όλοι στη θεωρία με θέμα " ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" .
    Εμένα με ενδιαφέρει οπως και τον πιο πάνω κύριο τι θα κάνετε στη πλατεία Δημοκρατίας που οι αλβανοί νομίζουν ότι ειναι η πλατεια του χωριού τους , τι θα κανετε με τις θεσεις παρκινγ, με τα σπασμένα τούβλα στο οδόστρωμα,με τα πεζοδρόμια που έπεσα εγώ ο ίδος έξω κοντάφτοντας κοντά σε ένα τηλεφωνικο θάλαμο που ευτυχώς πιάστηκα και δεν έπεσα τελείως να σπάσω και κανενα πόδι, τι θα κάνετε με πολλά και διάφορα θέματα και όχι να τάζετε και να λέτε αρλούμπες όλοι σας.
    Συγκεκριμενα πράγματα.
    Δεν θέλουμε νέα έργα.Θέλουμε να βελτιώσετε αυτά που υπάρχουν ,την καθημερινότητα μας όπως είπε και ο παραπάνω.
    Μπορείτε ή όχι αλλιώς σπίτι σας όλοι για φασκόμηλο και ηρεμία.
    Ο δήμος και ο κάθε Δήμος δεν είναι θεραπευτήριο των ψυχών σας ούτε το μέρος που καθορίζει τις κοινωνικές σας σχέσεις .Είναι το μέρος που καθορίζει την ποιότητα της ζωής σε κάθε πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή