Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΙΙΚΗΣ!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!! ΑΠΛΑ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

Η βουλευτής Β’ Αθηνών Ρένα Δούρου θα είναι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής.

Την πρόταση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, σημειώνοντας την ανάγκη να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ώστε να δοθεί το στίγμα της αντιπαράθεσης με το φθαρμένο σύστημα του δικομματισμού. Οι προτάσεις αυτές αναμένεται να εγκριθούν την Κυριακή με ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.


Η "άφθαρτη" κατά τον Τσίπρα, Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Τα λέμε... 

stoxos.gr

4 σχόλια:

  1. H ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι Δουρου η Ντουρου; Δεν παει για δημαρχος, αλλα για Περιφερειορχις. Και φοραει αριστεροσυριζαια μπουργκα, ενω απο κατω ειναι πασοκογεννημενη και συνεργαζομενη (με την αλλη μπουργκα, της αναλυτριας) με το καθεστως του Ακη και του Γιαννου. Το παλιοΠΑΣΟΚ ξερει πού τοποθετει τις εμπιστες του, εκει που μπορουν να φανε καλα. Ελα ομως που οι κατα κανονα αφελεις ψηφοφοροι εχουν ξυπνησει και ξερουν τι ψηφιζουν. Η Δουρου το μονο που θα φαει, θα ειναι τα μουτρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθές ξεκίνησα να πάω στο εκλογικό μου κέντρο και θυμήθηκα οτι δεν είχα ιδέα τι να ψηφίσω για περιφέρεια. Έτσι γύρισα πίσω για να "διαβάσω", και αφού είδα ένα βίντεο με τον Σγουρό και την Γιαννακάκη κι άλλο ένα με τη Δούρου, ψήφισα ανεπιφύλαχτα Δούρου. Είμαι γενικά εναντίον του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο μετρημένος και απλός τρόπος που μιλούσε η Δούρου με έπεισε. http://www.youtube.com/watch?v=BhqziXujKuU Έμεινα γενικά ευχαριστημένος με το επίπεδο των υποψηφίων και των εκλογών στο δήμο μας και στην περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ 1700 ΨΗΦΟΣ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή