Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Δυστυχώς επανεμφανίστηκαν ανώνυμοι υβριστές-συκοφάντες οι οποίοι μέσω των σχολίων κάτω από τις αναρτήσεις μας συνεχίζουν την προσφιλή τακτική τους. Πίσω από την ανωνυμία τους εκτοξεύουν ύβρεις και λάσπες! 
Ο οχετός δεν έχει θέση εδώ, πόσο μάλλον όταν είναι ανώνυμος. Όποιος θέλει να βρίσει, να έχει το σθένος να το κάνει δημόσια για να υποστεί έτσι και τις συνέπειες της επιλογής του. Το να το κάνει όμως πίσω από την ανωνυμία του είναι ανανδρεία. 
Η εφημερίδα μας εδώ και καιρό έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομά τους, να αναρτήσουν το ανώνυμο αλλά κόσμιο σχόλιό τους. Μέχρι σήμερα έχει τηρηθεί στην συντριπτική του πλειοψηφία ο κανόνας της δημοκρατίας και του πολιτισμού. 
Εδώ και μερικές μέρες όμως έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους χυδαίοι υβριστές  και συκοφάντες.Τα σχόλιά τους τα έχουμε διαγράψει. Εφόσον όμως συνεχιστεί από μέρους της η ίδια τακτική είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε φραγή σε όλα τα σχόλια.  Ακόμη και στα κόσμια.  

3 σχόλια:

  1. Ειδικά μερικά απίστευτα επιτυχημένα κόσμια σχόλια , χαλάνε τη μανέστρα στους υποψηφίους των εκλογών γι αυτό προτείνω να διαγράφονται μόνο τα υβριστικά όπως και πολύ καλά κάνεις.
    Δεν φταίνε οι άλλοι επειδή μερικοί βρίζουν για να βρίσουν .
    Διαφωνώ με την ολιστική αντιμετώπιση του θέματος ,συμφωνώ με την συγκεκριμένη θεραπεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαγραφή των υβριστικών σχολίων εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη έχεις απόλυτο δίκιο οι "ανώνυμες" προστυχίες ειναι δείγμα ανανδρειας και φανατισμού , βεβαια όλοι ξέρουν ποιοι επιδίδονται στο συγκεκριμένο σπορ....

    ας εκτιμηθει ότι είναι η μονη ιστοσελίδα που προσφέρει ελευθερο βήμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή