Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΓΟΝΟΣ! ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!

ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αντωνίου: «Η Εκκλησία και η Δικαιοσύνη στέκονται κοντά στους Έλληνες και στο ύψος τους. Δεν μπορώ να πω τα ίδια για τον ελληνικό στρατό»

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Φαίνεται πως ο Θεός βάζει το χέρι Του υπέρ της Ελλάδος! Βέβαια, συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου από την Χαλκίδα, η μήνυση του οποίου για εσχάτη προδοσία εναντίον της κυβερνήσεως του Γιώργου Παπανδρέου και όλων όσων είχαν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο ΠΑΡΑΠΕΜΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Υπενθυμίζεται ότι την μήνυση είχε καταθέσει ο κ. Αντωνίου 20 μέρες  μετά την υπερψήφισή του Μνημονίου, τον Μάιο του 2010, αυτή είχε διαβιβαστεί στην βουλή και είχε ταφεί από τους διακομματικούς εγκάθετους. Τώρα, τόσο η συγκεκριμένη μήνυση του γιατρού όσο και ανάλογες μηνύσεις άλλων πολιτών,  διαβιβάζονται κατευθείαν στην τακτική Δικαιοσύνη. 
Η εσχάτη προδοσία έχει νομολογηθεί από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου ότι είναι ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και σύμφωνα με το άρθρο 97 του Συντάγματος είναι πολιτικό έγκλημα  και κατά ρητή εντολή του Συντάγματος αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα μικτά ορκωτά δικαστήρια της Τακτικής Δικαιοσύνης!!!!! Κι όχι η ελληνική βουλή!!!!
Την διαβίβαση στην Τακτική Δικαιοσύνη την είχε ζητήσει σύμφωνα με το άρθρο 97 του Συντάγματος ο ίδιος κ. Αντωνίου αλλά ο τότε αρμόδιος εισαγγελέας δεν τον άκουσε και την διαβίβασε στην βουλή....
Πλέον, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο κ. Αντωνίου στο
ypernoisis.blogspot.com, οι μηνυόμενοι που ως τώρα ήταν ύποπτοι για εσχάτη προδοσία, από την  Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!! Και όχι μόνο για εσχάτη προδοσία αλλά και για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
Για ποια μυστικά άραγε πρόκειται; Μήπως κάτι σαν αυτά που ήξεραν π.χ. αυτοί που αγόραζαν τα CDS ας πούμε; Μπορεί το 2014 να φαίνεται μαύρο αλλά ίσως τελικά κάτι προς το καλύτερο αλλάξει σε αυτή την χώρα.
Για να δούμε τι δήλωσε ο κος Αντωνίου μετά τις νέες εξελίξεις:

Αντωνίου: «Έχω καταθέσει μήνυση από το 2010 για εσχάτη προδοσία κατά της πρώτης κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου και όσων ψήφισαν την πρώτη δανειακή σύμβαση και το πρώτο μνημόνιο. Μετά από πολλά εμπόδια που έβαλαν σε αυτή την μήνυση , διαβιβάστηκε σύμφωνα  με το άρθρο 86 του Συντάγματος στην Ελληνική Βουλή, στην οποία είχε τεθεί σε αδράνεια επί δύο χρόνια από τις 24 Νοεμβρίου 2011. Μέσα στην μήνυσή μου σε ειδικό κεφάλαιο είχα ζητήσει τότε από τον αρμόδιο εισαγγελέα, λόγω της φύσης του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας να μην διαβιβαστεί στην Βουλή αλλά να παραπεμφθεί αρμοδίως στην τακτική Δικαιοσύνη., για δύο βασικούς λόγους: διότι η εσχάτη προδοσία έχει νομολογηθεί  από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου ότι είναι διαρκές κακούργημα και δεύτερον διότι σύμφωνα με το άρθρο 97 του Συντάγματος είναι πολιτικό έγκλημα  και για τους δύο αυτούς λόγους κατά ρητή εντολή του Συντάγματος, αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα μεικτά Ορκωτά Δικαστήρια της τακτικής Δικαιοσύνης και όχι η ελληνική Βουλή. Τότε δεν είχα εισακουσθεί από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  ο οποίος την διεβίβασε στην ελληνική Βουλή. Πριν από λίγες μέρες εκλήθην, κι εδώ είναι το ιστορικό γεγονός που αλλάζει όλη τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος , εκλήθην να καταθέσω σε στάδιο τακτικής ανάκρισης, ενώπιον του Εισαγγελέα της τακτικής Δικαιοσύνης. Αυτό σημαίνει, όπως με διαβεβαίωσε και η ανακρίτρια , ότι η υπόθεση έφυγε από την ελληνική Βουλή νομίμως, και παρεπέμφθη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θα δικαστούν  οι μηνυόμενοι τότε, Γεώργιος Παπανδρέου και τα μέλη της αντίστοιχης Βουλής  οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν στο νομικό καθεστώς των υπόπτων για εσχάτη προδοσία, από σήμερα έχουν καταστεί επίσημα κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία, διότι έχει ασκηθεί εναντίον των ποινική δίωξη για το βαρύτατο έγκλημα, καθώς και για δύο άλλα συναφή εγκλήματα, της κατάχρησης πληρεξουσιότητας και της παραβίασης μυστικών του ελληνικού κράτους.
Σε ερώτηση γιατί κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία μόνον ο Γ. Παπανδρέου και όσοι υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο, την ώρα που ακολούθησε και δεύτερη δανειακή σύμβαση την οποία υπέγραψε η κυβέρνηση Παπαδήμου και όσοι συμμετείχαν σε εκείνη την κυβέρνηση, ο κ. Αντωνίου απάντησε:
Ο Δ. Αντωνίου οδηγεί στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και τους Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα, Γεώργιο Προβόπουλο και Κάρολο Παπούλια!
Αντωνίου: Η Κυβέρνηση Παπανδρέου και τα μέλη τη τότε Βουλής μηνύθηκαν για εσχάτη προδοσία διά της υπογραφής  της πρώτης δανειακής σύμβασης, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας. Διότι αυτή η δανειακή σύμβαση περιείχε όρους παράνομης εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις, τουτέστιν της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Η μετέπειτα κυβέρνηση, δηλαδή του Λουκά Παπαδήμου με τους 199 βουλευτές από τα κόμματα που είχαν συνασπιστεί τότε , τον Μάρτιο του 2012 υπέγραψαν και δεύτερη δανειακή σύμβαση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). Σε αυτή τη δανειακή σύμβαση εμπεριέχεται ο ίδιος εθνοπροδοτικός όρος που υπήρχε και στην  πρώτη, δηλαδή ότι η κυβέρνηση, δηλαδή η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου εκχώρησε ρητά την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος στο EFSF. Αυτή την εθνοπροδοτική πράξη της κυβέρνησης Παπαδήμου που επίσης συνιστά εσχάτη προδοσία, η επόμενη κυβέρνηση Σαμαρά την τροποποίησε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και την κύρωσε με νόμο, επομένως διέπραξε και αυτή κατά συνέχεια εσχάτη προδοσία εναντίον της ελληνικής Δημοκρατίας. Όλοι αυτοί μηνύθηκαν από μένα. Και ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Αντώνης Σαμαράς και τα αντίστοιχα μέλη  του Κοινοβουλίου για διάπραξη εσχάτης προδοσίας. Και δεν τελειώνουμε εδώ. Το κατηγορητήριο, κατ’ αίτησή μου ζητάω να επεκταθεί κι εναντίον του Γεωργίου Προβόπουλου, του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ο οποίος ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε υπογράψει και την πρώτη και τη δεύτερη δανειακή σύμβαση. Και τέλος, έχω μηνύσει και τον Κάρολο Παπούλια , τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος έχει υπογράψει τα Προεδρικά Διατάγματα και τους εφαρμοστικούς νόμους των δύο αυτών προδοτικών, διεθνών δανειακών συμβάσεων.

Σε ερώτηση για το τι περιμένουμε από ‘δω και μετά, ο γιατρός κ. Αντωνίου, απάντησε:
Αντωνίου: Περιμένουμε από τον ελληνικό λαό να ενστερνιστεί και να αντιληφθεί ότι η παλαιά Ελλάδα της διαφθοράς, της παρακμής και του εκφυλισμού, πέθανε! Από σήμερα, σχηματικά λέω «από σήμερα», μια νέα Ελλάδα ανατέλλει. Μια όμορφη, παρθένα κόρη την οποία με τους αγώνες μας θα την ξανακάνουμε μάνα Ιδεών. Ο ελληνικός λαός είναι ελεύθερος να ψηφίσει ό,τι θέλει αλλά θα είναι υπόλογος απέναντι στη συνείδησή του και στα παιδιά-εγγόνια του εάν ψηφίσουν πάλι εθνοπροδότες, κατηγορούμενους για  προδοσία εναντίον του ελληνικού έθνους. Θα αφήσουν ένα ανεξίτηλο ηθικό στίγμα στην ψυχή τους. Σαν επιμύθιο θέλω να αποδώσω τα εύσημα και τα εθνικά συγχαρητήρια σε δύο θεσμούς της Ελλάδος οι οποίοι εστήριξαν  και στάθηκαν δίπλα στον λαό. Και αυτοί είναι η ελληνική Εκκλησία και η ελληνική Δικαιοσύνη. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τα ίδια για τον ελληνικό στρατό.
 "Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου