Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!


Με σειρά προτεραιότητας παρακαλώ! 



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο πιο μισητός απ'όλους. Μπορεί να μην έγινε Πρωθυπουργός αλλά ο κόσμος τον μισεί περισσότερο απ' όλους! Είναι ο άνθωπος που δεν έχει κάνει ούτε ένα θετικό πράγμα! Είναι η προσωποποίηση της καταστροφής και του ολέθρου., Και βεβαίως του δοσιλογισμού. Όταν μεταβαίνει στο εξωτερικό και συναντάται με την Λαγκάρντ ή το Σό"ιμπλε και τους άλλους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδος, είναι σαν βρεγμένη γάτα. Όταν έρχεται στην Ελλάδα κάνει τον...καμπόσο. Κοπανάει και τα χέρια του φωνάζοντας απο΄΄υτως. όχι όμως για πολύ καιρό διότι θα είναι από τους πρώτους που θα κάτσσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης. 
Ο Αντώνης Σαμαράς, κατάφερε να γίνει περισσότερο μισητός από τον ΓΑΠ. Ο Παπανδρέου μας έβαλε στο Μηνμόνιο αλλά ο συμφοιτητής του Σαμαράς αποδείχθηκε μεγαλύτερος τύραννος και δυνάστης του λαού. Τα έχει διαλύσει όλα! Και είναι ο πιο χυδαίος ψεύτης-πολιτικός απατεώνας που έχει καταγράψει η Ιστορία. Υποσχόταν καλύτερες ημέρες, επαναδιαπραγμάτευση, απεμπλοκή από μνημόνια, όχι σε απολύσεις, όχι περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, Ζάππεια κ.λ.π. Για να ..κάτσει τελικά στα τέσσερα μπροστά στους τοκογλύφους και να καταστρέψει την Ελλάδα πολύ χειρότερα από τον προκάτοχό του. 
Ο Παπανδρέου είναι ο αμέσως επόμενος μισητός Έλληνας. Οδήγησε βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου  την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την καταστροφή. Από την Δανία του Νότου που υποσχόταν μάς έκανε Σομαλία της Ευρώπης. Πρόκειται για πράκτορα των Ανερικάνων που μπήκε σε αυτή την θέση αφού πριν ακλεγεί Πρωθπουργός με το "λεφτά υπάρχουν" έσκαβε τον λάκκο της Ελλάδος! 
Στουρνάρας. Δοτός υπουργός Οικονομικών, άνθρωπος του Σημίτη τον οποίο έβαλε εκεί ο Σαμαράς για να φανεί ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι το ίδιο κωλομάγαζο της συμφοράς. Είναι ο άνθρωπος των τραπεζών, αυτός που επί εποχής Σημίτη χαντάκωσε την Ελλάδα βάζοντάς την στο ευρώ. Και σήμερα σκοτώνει τους Έλληνες με συννεχή μέτρα και φόρους, παραδίδοντας τα κομμάια της Ελλάδος στους τοκογλύφους. 
Άδωνις. Είναι ο αμέσως επόμενος μισητός άνθρωπος. Κατάφερε να ανέβει την κλίμακα των πιο μισητών πολιτικών μέσα σε χρόνο dt. Από πατριώτης και δάσκαλος των αρχαίων ελληνικών και της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, από βουλευτής που έβριζε τον Σαμαρά, αφού πούλησε τον Καρατζαφέρη εντάχθηκε στη ΝΔ και ως υπουργός Υγείας έχει διαλύσει τα πάντα! Πάλι σε χρόνο ρεκόρ. "Άμα δεν σας αρέσει να φύγετε" λέει απευθυνόμενος σε γιατρούς και προχωρεί ακάθεκτος να ισοπεδώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στη Δημόσια Υγεία. 
Παπακωνσταντίνου. Ήταν μέσα στους δύο πιο μισητούς πολιτικούς αλλά τον ξεπέρασαν οι Βενιζέλος, Στουρνάρας και Άδωνις. Είναι ο πολιτικός που μαγείρεψε το έλλειμμε και το εκτόξευσε στο 15,4% για να δικαιολογήσει στους ξένους ότι είμαστε η χειρότερη οικονομία της Ευρώπης και να μας πάρουν τα μέτρα για την...νεκρόκασα!   Ήδη ετοιμάζεται να κάτσει στο εδώλιο για την λίστα Λαγκάρντ και ίσως αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που από την 2η θέση των πιο μισητών πολιτικών έπεσε στην 4η. 

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΣΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΙΣΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

    ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΠΟΥΛΟΥ "ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή