Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΡOΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Δυο φορές ενώπιον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, ο σκοπιανός υπουργός Άμυνας μίλησε για “Μακεδονία”,αναφερόμενος στο κρατίδιο. Κανείς από τους δύο δεν θεώρησε σκόπιμο να αντιδράσει, διακόπτοντας τον σκοπιανό και ζητώντας του το αυτονόητο.

Στην αίθουσα γερουσίας του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της έναρξης των εργασιών της Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας

ζήτησε και πήρε το λόγο ο Σκοπιανός βουλευτής Χαϊρούλα Μισίνι ο οποίος σε δύο σημεία της ομιλίας του χρησιμοποίησε τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Δεν προκάλεσε καμία αντίδραση από τον κ. Τραγάκη που προέδρευε της Διάσκεψης και από τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος ως υπουργός Εξωτερικών της χώρας θα όφειλε να διορθώσει τον κ. Μισίνι.

Περίπου την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας των Σκοπίων είχε υποστεί μια ψυχρολουσία στο ΥΠΕΘΑ, όταν η υποδοχή που του έγινε ήταν η απολύτως απαραίτητη. Χωρίς αγήματα και εθνικούς ύμνους, ο σκοπιανός υπουργός Άμυνας δεν έκανε κανένα “φάουλ” κατά τη διάρκεια των δηλώσεων με τον Αβραμόπουλο.

Οι σκοπιανοί όπου τα βρίσκουν τα κάνουν.

onalert.gr

1 σχόλιο:

 1. ΜΑΚΗ ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ;
  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
  Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

  ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ .
  ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ .
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
  ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
  ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
  ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΕΙΝΑΙ "ΚΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΚΟΡΝ .

  ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ .
  ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή