Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ "ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ, ΗΘΟΥΣ & ΗΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΚΛΙΜΑΤΟΣ΄΄

Στο άρθρο που δημοσίευσα με τίτλο, «Έκκληση για… πολιτικό πολιτισμό», μου απήντησαν ονομαστικά δύο "θιγέντες" τους οποίους πράγματι "φωτογράφισα", οι κ.κ. Νομικός Αλεξ. & Κεχρής Ι.
Όποιος διαβάσει το άρθρο μου, αλλά και  τις απαντήσεις των "θιγέντων" σίγουρα  θα διαπιστώσει πως, όσα υποστηρίζει ο κ. Κεχρής τα αντικρούει ο κ. Νομικός.
Συγκεκριμένα:
Ο κ. Κεχρής υποστηρίζει πως, «ο Αποστολόπουλος και Δασκαλόπουλος στήριξαν και στηρίζουν τις αποφάσεις της διοίκησης Ξύδη».
Υπόψη πως, όλες τις αποφάσεις της διοίκησης Ξύδη, εκτός της αντίστοιχης για το έμβλημα του Δήμου, τις ψήφισε και στήριξε και ο κ. Νομικός, ο οποίος εκλέχτηκε με το συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου και από το 2012 είναι ενεργό στέλεχος της δημοτικής παράταξης που ηγείται ο κ. Κεχρής.
Στο άρθρο μου για τον κ. Νομικό έγραψα: «Για ποια αλήθεια μιλάνε όταν αποκρύπτουν πως πρωτοκλασάτο στέλεχος της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης τα τρία τελευταία χρόνια έχει στηρίξει με τη ψήφο του σχεδόν όλες τις καταγγελλόμενες ενέργειες της σημερινής διοίκησης, εκτός 2-3 περιπτώσεων;»
Ιδού τι απαντάει ο κ. Νομικός: «Ποιος ψήφισε τι; Αλήθεια είναι ντροπή κάποιος να ψηφίζει στα περισσότερα θέματα, σύμφωνα με την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ, ακολουθώντας την οδό της επιλογής με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, της συνέπειας και της σοβαρότητας;»
Δηλαδή το ότι ο κ. Αποστολόπουλος κλπ ψήφισαν, «σύμφωνα με την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ, ακολουθώντας την οδό της επιλογής με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, της συνέπειας και της σοβαρότητας», είναι ντροπή και επιλήψιμο, ενώ τις ίδιες αποφάσεις που τις ψήφισε και ο κ. Νομικός, άραγε τι είναι;
Αναμφισβήτητα συμφωνώ και προσυπογράφω την τελευταία παράγραφο της απάντησης του κ. Νομικού, «Ας σοβαρευτούμε λοιπόν επιτέλους, γιατί το απαιτούν οι περιστάσεις. Ας σταματήσει εδώ ο κατήφορος».
Από μένα τελεία και παύλα, αρκεί να μην προκληθώ και αναγκαστώ να επανέλθω.

Θανάσης Αυγουρόπουλος

1 σχόλιο:

  1. ο κος αυγουρυπουλος αφου επι διοικησης νικολαου διορισε συγγενεις του, ηταν επι 8χρονια εμμισθος προεδρος δημ συμβ. &αντιδημαρχος. Τωρα που εμεινε εξω απο την μασα θυμηθηκε τον αποστολοπουλο που προδοσε τον πολιτικο του μεντορα Νικολαου και μετα τον Ξυδη; Και εχει και το θρασσος ο αυγουροπουλος να παραδισει μαθηματα πολιτικης "αγωγης"; Αισχος και ντροπη σου αυγουροπουλε.
    Ο γιαννης κεχρης και ο αλεξανδρος ειναι επιστημονες με ηθος και προσφορα στον τοπο. Ντροπη σου αυγουροπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή