Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ! ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ:9ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ 62ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ...ΑΓΑΠΟΥΣΕ!!!

το άρθρο δημοσιεύεται στην kontranews.gr:
Ανήκουστο και όμως συμβαίνει και μάλιστα είναι συνηθισμένο στη Νότια Αφρική. Έτσι λοιπόν ο 9χρονος Saneie Masilela παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την 62χρονη Helen Shabangu και έγινε ο πιο νέος γαμπρός του κόσμου.
Όπως αναφέρει το τελετουργικό στην πατρίδα του, το μικρό αγόρι έπρεπε να παντρευτεί άμεσα γιατί έτσι όριζαν τα πνεύματα των προγόνων του. Ωστόσο, αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο μικρός επέλεξε την Helen για σύζυγό του που είναι ήδη παντρεμένη με έναν 66χρονο κι έχουν πέντε παιδιά ηλικίας από 28 έως 38 ετών.
Ο νεαρός γαμπρός φορούσε ένα ασημί κοστούμι και η Hele ένα κατάλευκο νυφικό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον 100 καλεσμένων, αρκετοί από τους οποίους την χαρακτήρισαν «αηδιαστική».
Πάντως, ο... ενήλικος σύζυγος της 62χρονης δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος και θεωρεί εκείνος και τα παιδιά του ότι η γυναίκα του κάνει το σωστό.
Ο 9χρονος Saneie δήλωσε ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα έχει έναν πραγματικό γάμο με μια συνομήλικη του όταν μεγαλώσει, αλλά προς το παρόν κάνει αυτό που προστάζει το έθιμο του τόπου του. Και πρόσθεσε: "Είπα στη μητέρα μου ότι ήθελα να παντρευτώ, γιατί το ήθελα πραγματικά. Διάλεξα την Helen επειδή την αγαπώ".
  • Click to enlarge image gamos2.jpg
  • Click to enlarge image gamos5.jpg

Σχόλιο Μάριου-Γιώργου: Όταν έλεγα ότι όπως οι gay δεν ήταν αποδεκτοί το 1980 και σήμερα είναι αποδεκτοί, κατά τον ίδιο τρόπο οι παιδεραστές που δεν είναι αποδεκτοί σήμερα, σύντομα θα γίνουν αποδεκτοί, γελάγατε!  Όπως στο μέλλον θααποδεχτούμε ως ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΗ την παιδεραστία, έτσι θα αποδεχτούμε και τέτοιους γάμους ανάμεσα σε μικρά παιδάκια και 40χρονους-50χρονες και 60χρονες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου