Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ; ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

·     Δεν κουνιέται το αυτί κανενός…σωτήρα. Αυτούς που απειλούν ευθέως τη χώρα και τη Δημοκρατία δεν τους ενοχλούν!
·        Hassan al-Banna: “Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα: Ανδαλουσία,  Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ” 

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ . Όχι μόνο δεν τον απέλασαν ακόμη αλλά μετά τις απειλητικές δηλώσεις του, οι Έλληνες πολιτικοί ταγοί του….έστρωσαν χαλί!

Κάποιοι ακόμη στην Ελλάδα επιμένουν να στρουθοκαμηλίζουν. Ενώ ο κίνδυνος των μουσουλμάνων-ισλαμιστών γίνεται ολοένα μεγαλύτερος και οι απειλές από μέρους τους εκτοξεύονται με τον πλέον ωμό τρόπο, οι Έλληνες πολιτικοί συνεχίζουν το ίδιο ανθελληνικό τροπάρι. Να στηρίζουν τη λαθρομετανάστευση, να επιμένουν στη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό και να κατηγορούν συχνά-πυκνά Έλληνες για ρατσισμό απέναντι στους αλλοδαπούς! Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ κατά πρώτο λόγο και το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ σε δεύτερο πλάνο ομονοούν σε μια παράλογη επιχειρηματολογία που ουσιαστικά υποσκάπτει τα συμφέροντα της Ελλάδος. Αν και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος έχει απειλήσει ορθά-κοφτά: «Δεν είμαστε εδώ για μεροκάματο, είμαστε για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας», η ελληνική Πολιτεία όχι μόνο δεν τον απέλασε αλλά από τις περσινές απειλές του Ελγαντούρ μέχρι σήμερα, οι πολιτικοί μας ταγοί επέσπευσαν τις διαδικασίες δημιουργίας τεμένους στον Βοτανικό και προχωρούν στην ψήφιση του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» που θα αποτελέσει την ταφόπλακα των Ελλήνων! 

Τι και αν οι «Τρελοί του Αλλάχ» και του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ), επεκτείνονται συνεχώς στο Ιράκ ανακοινώνοντας την ίδρυση χαλιφάτου, το οποίο εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και την Ελλάδα; Εδώ, στην Πατρίδα μας δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Αντιθέτως, μας κατηγορούν εύκολα επειδή δεν διασφαλίζουμε τις ζωές των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν παράνομα με τα σαπιοκάικά τους στις ελληνικές θάλασσες!  

ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πάρτε το χαμπάρι ο λαθραίος μουσουλμάνος, είναι μεν εξαθλιωμένος αλλά έχει μπολιαστεί με ένα απύθμενο φανατισμό κατά των αλλοθρήσκων. Για την εξαθλίωσή του δε αυτή θεωρεί υπεύθυνους τους Αμερικάνους, Άγγλους κ.λ.π. άρα τους αλλόθρησκους προς αυτόν!  Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος  κατά την «επιχείρηση» τοποθέτησης του ιερού σταυρού και της ελληνικής σημαίας στην περιοχή όπου θα στηθεί το τέμενος, δήλωσε: «Εκατομμύρια ισλαμιστές που έχουν εισβάλει παράνομα στη χώρα μας αποτελούν μέγα κίνδυνο.  Οι πολιτικοί της Βουλής έχουν υποταχθεί στις εντολές μιας μασονικής κάστας που θέλει να ισλαμοποιήσει τη χώρα μας. Θέλει να επιβάλει τους γάμους των μικρών κοριτσιών με 30χρονους και 40χρονους. Έχουν αφήσει κι έχουν εισβάλει στην Ελλάδα 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, από τους οποίους σχεδόν οι μισοί είναι οπλισμένοι. Όλοι αυτοί περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας».


Οι μουσουλμάνοι συνεπώς, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του πατρός Ιωάννη περιμένουν στην στροφή για να μας καθαρίσουν, γιατί είναι θέλημα του Αλλάχ!

Δεν τους βλέπετε πως έχουν ξεσαλώσει; Πως ο στόχος τους είναι η Χριστιανική Ευρώπη με προεξάρχουσα στις στοχεύσεις τους την Ελλάδα;
Στάζουν φαρμάκι και μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες,  σε βαθμό να μας ζητάνε και… ρέστα! 

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή