Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ CNN! ΞΗΛΩΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ!

Το CNN είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα από τα δεκάδες χρυσοπληρωμένα από τους Σιωνιστές ΜΜΕ.  Με δημοσιογράφους πράκτορες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, και τα παρουσιάζουν στη διεθνή κοινή γνώμη εντελώς αντίθετα και παραλλαγμένα, είναι ένα από τα βασικά προπύργια της σιωνιστικής προπαγάνδας. 
Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανταποκρίτρια φαίνεται πως δεν είχε «διδαχθεί» σωστά τις αρχές της σιωνιστικής δημοσιογραφίας, η οποία θέλει τους Ισραηλινούς να «αμύνονται», όπως και τους ισλαμοφασίστες της Συρίας να «αντιπολιτεύονται» ή τους Ουκρανούς νεοναζί  να αποκαθιστούν τη Δημοκρατία…

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν απεσταλμένη του σταθμού στην εμπόλεμη ζώνη και μετέδιδε live τη στιγμή που ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. 
Ως δημοσιογράφος πίστευε πως έπρεπε να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή οι Ισραηλινοί πανηγύριζαν στο άκουσμα των εκρήξεων που έπλητταν τη Γάζα! 
Δυστυχώς…το «λάθος» της όμως είχε και συνέχεια. Ισραηλινοί που βρίσκονταν στο σημείο απείλησαν τη Βρετανή δημοσιογράφο πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο του συνεργείου τους αν εκείνη «έλεγε κάτι λάθος». 
Τότε εκείνη, έχοντας προφανώς άγνοια κινδύνου, ανέβασε ένα σχόλιο στο twitter όπου έγραψε: «Ισραηλινοί στο λόφο της Σρεντότ πανηγυρίζουν καθώς βόμβες προσγειώνονται στη Γάζα απειλούν να καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πως καμία λάθος λέξη. Αποβράσματα»… 
τουιτ 
Το σχόλιο εννοείται πως διαγράφηκε αμέσως, ενώ η Μάγκνεϊ μετατέθηκε άμεσα στη Μόσχα! 
Φυσικά, το CNN εξέφρασε δημόσια συγγνώμη, εκ μέρους της… 
«Μετανιώνει βαθιά για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε και η οποία απευθυνόταν αποκλειστικά σε όσους απείλησαν το συνεργείο μας. Ασφαλώς δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν άλλον πλην του συγκεκριμένου γκρουπ Ισραηλινών και τόσο η ίδια όσο και το CNN ζητούν συγγνώμη από οποιονδήποτε ενδεχομένως προσεβλήθη», δήλωσε η εκπρόσωπος του CNN. 


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου