Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ!

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος υποτάσσονται στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων-παγκοσμιοποιητών κι εσείς υπόδουλοι και εχθροί του έθνους και της ορθοδοξίας υποταχθείτε στα κελεύσματα των Σαμαρά-Βενιζέλου. Πηγαίνετε λοιπόν την Κυριακή να ανοίξετε τα καταστήματά σας με την προοπτική να γεμίσετε το πουγγί σας λεφτά! Το νιονιό σας όμως θα παραμείνει άδειο. 
Οι Σαμαράς- Βενιζέλος αποφάσισαν να λειτουργούν τα καταστήματα 7 Κυριακές τον χρόνο, ο δε Γιακουμάτος  (που το παίζει και Ορθόδοξος)  με υπουργική απόφαση ...κατάργησε τον νόμο και λέει ότι τα καταστήματα θα λειτουργούν όλες τις Κυριακές του χρόνου!!! Προς το παρόν, σε ορισμένες τουριστικές περιοχές αλλά πολύ σύντομα θα βγει νέα υπουργική απόφαση με την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου σε όλα τα σημεία της χώρας! Μάλιστα, μερικοί...έξυπνοι δήμαρχοι έκαναν και τις....λευκές νύχτες  όπου τα μαγαζιά παρέμειναν ανοιχτά σχεδόν όλο το 24ωρο!
Πηγαίνετε λοιπόν κουτεντέδες, αντί για την εκκλησία ή το κυριακάτικο μπάνιο σας, να δουλέψετε στα καταστήματά σας για να...αναπτύξετε την οικονομία της χώρας! 
Κούνια που σας κούναγε. Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Γιακουμάτος θα κάνουν το μπάνιο τους και θα γελάνε με τα κορόϊδα. Οι δε παγκοσμιοποιητές θα λένε: "Μα τι μπαγλαμάδες-δούλοι είναι αυτοί οι Έλληνες; Ό,τι τους ζητούμε το κάνουν αμέσως. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα τους υποδουλώναμε τόσο εύκολα"
Εμείς δε, σας ευχόμαστε να μην μπει ούτε ένας πελάτης στο μαγαζί σας!

Υ.Γ. Για μια κόμη φορά δίνουμε συγχαρητήρια στο S.Market Σκλαβενίτη. Δεν θα λεθτουργήσει ούτε αυτή την Κυριακή, όπως κξάνει πάντα άλλωστε.   

3 σχόλια:

  1. KANENAΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ .
    ΤΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ LIDL ,ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΦΑΓΩΣΙΜΑ.

    ΜΗΝ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ,ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΣΑΪΛΟΚ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 56 ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ .
    ΕΧΕΙ ΠΑΤΩΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ,ΕΧΕΙ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΚΟΙΝΩΣ.
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΟΚΟΥΒΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ.
    ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ FUND ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΤΣΑΡΟΚΑΦΕΤΕΡΙΟΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ .
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΣΚΕΤΗ ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.
    ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΖΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ LIDL , ΕΧΕΙ ΚΑΙ 33% ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ.
    ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΑΑΑΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΙΩΣ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή