Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΓΡΙΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίζεται στη γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ ανέβασε ένα post στο Facebook για να πει μπράβο στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας…για την κατάκτηση του τροπαίου και να δηλώνει τη χαρά του για τους συμπαίκτες του στην Μπορούσια που στέφθηκαν Παγκόσμιοι πρωταθλητές.
Τι έγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Γερμανίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κόσμου. Είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της.
Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί στην Εθνική Γερμανίας αγωνίζονται αρκετοί συμπαίκτες μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που σήμερα στέφονται άξια πρωταθλητές κόσμου”.
Δείτε κάποια από τα -θετικά και αρνητικά- σχόλια στο post του Παπασταθόπουλου:
makeleio.gr

4 σχόλια:

  1. Σωκράτη μην ξεχάσεις να πάρεις την φανέλα της Γερμανίας που έβαλε και το τέταρτο αστεράκι... Προλαβάινεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια Σωκράτη να σε ρωτήσω μερικά πράγματα που αν θες τα απαντάς...

    Γνωρίζεις τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

    Η ελληνική σημαία τι συμβολίζει;

    Το σήμα της εθνικής ομάδας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την ελληνική σημαία; Γνωρίζεις ποιος το σχεδιάσε;

    Πιστεύεις ότι στην εθνική ομάδα θα υπάρχουν Έλληνες παίκτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωκράτη μάθε και άλλα...

    Εσείς στην εθνική ομάδα με το ψευτοεθνόσημο στις εμφανίσεις είσαστε υπό της ΕΠΟ και των γύρω της. Είστε υπόδουλοι των εκπροσώπων της ΝΤΠ. Το ψευτοεθνόσημο δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία που σημαίνει όλοι εσείς στην εθνική ομάδα συν την ΕΠΟ με τους γύρω της δεν απευθύνεστε σε όλους τους εμάς τους Έλληνες και σιχαίνεστε την ελληνική σημαία και όλους εμάς τους Έλληνες.

    Επίσης στην ΕΠΟ δεν έμαθαν ότι "πέρα από την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζει" και "ότι γράφεται δεν ξεγράφεται"....

    Αυτά Σωκράτη για να μαθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωκράτη από όλα αυτά τα σχόλια τι δεν καταλαβαίνεις....

    Πάντως η 16η θέση που πήρατε στο μουντιάλ όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ήταν πλασματική και δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή