Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ...ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ! ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Παγκόσμιο σοκ είχε προκαλέσει η μικρή Φιλιππινέζα που «ξύπνησε» την ώρα που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο και γίνονταν οι ετοιμασίες για την κηδεία της, την Κυριακή. Τελικά όμως, το τρίχρονο κοριτσάκι δεν κατάφερε να επιβιώσει και οι γονείς άκουσαν για δεύτερη φορά -μέσα σε δύο ημέρες- από το στόμα των γιατρών, πως το παιδί τους είναι νεκρό.
 
Ένας γείτονας είχε ανοίξει το καπάκι από το φέρετρο και είδε τη μικρή -που είχε δηλωθεί νεκρή το Σάββατο- να κουνιέται. Αμέσως ο πατέρας τη σήκωσε, της έδωσε νερό και την μετέφεραν για περαιτέρω νοσηλεία στο σπίτι της, σε κωματώδη κατάσταση. Η γιατρός Mary Silyne Asor-Cabahug, εξέτασε εκ νέου αυτή τη φορά την πιτσιρίκα, χρησιμοποιώντας καρδιακό μόνιτορ ώστε να αξιολογήσει την κατάσταση της.
 
Όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό ανακοινωθέν, το παιδί δεν έδειξε κανένα σημάδι ζωής, όπως αναφέρει η βρετανική Metro. Η χαρά των γονιών της δεν διήρκεσε πολύ και σύμφωνα με τη Mirror θεωρείται πλέον νεκρό. Μάλιστα, οι γιατροί τους προέτρεψαν να τη θάψουν άμεσα, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενες μεταδοτικές ασθένειες.
 
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου