Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΔΗΜΟΣ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Με αφορμή την ανάρτησή μας για την οργή που προκαλεί η αποκομιδή των απορριμμάτων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο δήμο Παπάγου-Χολαργού  (δείτε εδώ), ο Βαγγέλης Γυφτοδήμος (υποψήφιος σύμβουλος με τον Γιάννη Κεχρή) κοινοποίησε στο facebook δυο του σχόλια, όπου μάλιστα στο ένα από αυτά προτείνει και ...λύση και μάλιστα σκληρή. 
Δείτε τι έγραψε ο Βαγγέλης Γυφτοδήμος:
1. "Λυση υπαρχει.
Επωνυμες αναφορες στην αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχιας κατα των πληρωματων των απορριμματοφορων, και μετα να δειτε πως θα καλοπερασει η δημοτικη αρχη μετα τα αυτοφωρα στους εργαζομενους".
2. "Δεν θα ξερουν απο που να φυγουν.

Απο την αλλη πλευρα θα πει κανεις, οι δημοτικοι μας αρχοντες στον Χολαργο μενουν να ενοχλουνται;;;;; κι εγω αν εμενα σε μια βιλα με πισινα καπου μακρια, σιγα μην ενδιαφερομουν. Ας οψονται τα ζωα που τους επανεξελεξαν".

4 σχόλια:

  1. μηπως η αποκομιδη νυκτερινες ωρες και Κυριακες ειναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ των εργατοπατερων της καθαριοτητας για να πληρωνονται προσαυξημενο μεροκαματο οι εργατες (που εννοειται οτι επιβαρυνει τα οικονομικα του Δημου χωρις λογο); αυτο συμβαινει σχεδον σε καθε Δήμο. Για να αλλαξει αυτο πρεπει να ψηφιστει ομοφωνα απο ολο το δημοτικο συμβουλιο (και απο τον σύμβουλο του ΚΚΕ). Μονον ετσι ο οποιοσδηποτε δημαρχος θα μπορεσει να αντιμετωπισει την σιγουρη απεργια των εργατων καθαριοτητας. Ολα τα αλλα που λεει ο καθενας ειναι άσχετα με την πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ .

    ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ,ΗΛΙΘΙΟΙ Ε ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ,ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εχεις τα κοτσια κανε επωνυμη καταγγελια ΣΩΤΗΡΑ του δημου να σε δουμε που βαζεις αλλους να κανουν μ...αγκα εεε μ...αγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή