Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ Δ΄ΡΑΪΧ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Αυτή είναι η βρώμικη Μέρκελ και η βρώμικη Γερμανία. Εχθρός της Ελλάδος με όλη τη σημασία της λέξεως. Οι Γερμανοί μισούν τους Έλληνες και η Μέρκελ φρόντισε να το αποδείξει αποκαλώντας τα Σκόπια "Μακεδονία". Δικαίως ο Τέρνες Κουϊκ είπε ότι κι εμείς θα αποκαούμε τη Γερμανία Δ' Ράιχ. Και βεβαίως είναι Δ' Ράιχ η Γερμανία. Εμπρός λοιπόν όλοι οι συνέλληνες να ονομάζουμε τη Γερμανία "Δ' Ράιχ"!
Ιδού και η σταράτη δήλωση του Τέρενς Κουίκ. 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

«ΕΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ Δ' ΡΑΙΧ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εκλεγμένος ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος, έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις Μέρκελ σε συνέντευξή της, για το όνομα των Σκοπίων:

«Εάν η Άγκελα Μέρκελ θέλει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία, παρά την άρνηση των Ελλήνων και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, τότε και εκείνη δεν πρέπει να έχει αντίρρηση να αποκαλούμε τη Γερμανία με το πραγματικό της όνομα: Δ’ Ράιχ. Έστω, οικονομικό».

3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Δ' ΡΑΙΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ, ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΡΑΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟ... ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΡΑΟΥ Δ΄ ΡΑΪΧ ΜΕΡΚΕΛ...

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

    ΕΝΩ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΝΙΚΕ, ADIDAS, ARMANI ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΝΤΠ ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΤΠ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΡΑΟΥ Δ΄ ΡΑΪΧ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΛΕΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή