Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

«Ο ΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ»!!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΦΑΟ ΚΑΙ…ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!


Τα έργα που έκανε χθες ο ΟΤΕ επί της οδού Φανερωμένης 1 στον Χολαργό και τα οποία δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στις επιχειρήσεις, μια και έμειναν χωρίς τηλέφωνο-internet μέχρι τις 3.00 το απόγευμα (όταν και έκλειναν οι περισσότερες εξ’ αυτών λόγω Σαββάτου), δείτε τι αποτέλεσμα είχαν: η τοποθέτηση καινούργιου καφάο κατάργησε το πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο!!! Ακριβώς πίσω από την …πλάτη του σιντριβανιού (που είναι εγκατεστημένο εδώ και χρόνια στην οδό Φανερωμένης 1) οι τεχνικοί του ΟΤΕ εγκατέστησαν νέο καφάο (το οποίο αντικαθιστά το παλαιό που βρισκόταν επί της Λ. Μεσογείων). Αυτό έχει ως συνέπεια, όπως βλέπετε και στις φωτό να καταργηθεί το πεζοδρόμιο!!! Δηλαδή οι πεζοί θα υποχρεώνονται να βγαίνουν στον δρόμο, με ό,τι κίνδυνο συνεπάγεται για τη ζωή τους και να ξαναμπαίνουν στο πεζοδρόμιο αφού περάσουν μπροστά από το σιντριβάνι και φτάσουν στη συμβολή των οδών Φανερωμένης & Μεσογείων!!!

---Ποιος φωστήρας ενέκρινε το σχέδιο αυτό; Ρωτήσαμε τους τεχνικού τους ΟΤΕ που έκαναν την καινούργια εγκατάσταση.
--- Αυτό το σχέδιο δόθηκε στο δήμο και η τελική έγκριση για να γίνει είναι του Δήμου, μας είπαν!!!
Εμείς μείναμε εμβρόντητοι από το τερατούργημα! Μία εγκατάσταση που γίνεται κυρίως για το internet (ώστε οι γύρω επιχειρήσεις να έχουν διαδίκτυο ταχύτητας 50 Mbps) εγκαθίσταται στην πλάτη ενός σιντριβανιού, καταργώντας το πεζοδρόμιο, με εντολή του δήμου, όπως μας είπαν οι αρμόδιοι τεχνικοί του ΟΤΕ!!! Ενείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Καλά, δεν σκέφτηκε κανείς αυτό που γίνεται; Και αν αύριο-μεθαύριο διαμαρτυρηθούν οι πολίτες, αν αύριο-μεθαύριο έχουμε κάποιο ατύχημα με διερχόμενο πεζό, τότε θα αλλάξουμε το σημείο εγκατάστασης του καφάο; Ράβε ξήλωνε; Μα τι χώρα είναι αυτή; 
Όπως μας είπαν οι εργαζόμενοι στη σημείο, οι εργασίες θα συνεχισθο΄πυν για αρκετές ημέρες ακόμη, ανώ θα σκάψουν και στο οδόστρωμα! 

4 σχόλια:

  1. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΦΑΟ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΟΤΕ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ λέω να βάλουμε καφάο στα σπίτια των Σαμαρά-Βενιζέλου για να έχουμε ιντερνέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντος που τους ρωτησα μου ειπαν οτι ο μελετητης του οτε ειπε οτι ετσι πρεπει να το βαλουνε. Τους ειπα οτι σε αυτο το σημειο δε χωραει διπλο καροτσι με 2 μωρα. Η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι προβλεψιμο...!! Ουτε για καροτσι αναπηρικο... μπραβο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O μελετητής είναι συστημικός, μνημονιακός, κατοχικός, υπόδουλος και είναι της πούτσας μελετητής! Και φυσικά όλοι αυτοί που κάνουν πως έχουν μάτια ερμητικά κλειστά και λένε αυτά που λένε είναι πολύ της πούτσας και αρπακολατζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή