Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ 4,9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΜΥΡΙΑΛΗΣ!!! ΚΑΤΑΠΙΑΝΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Ιδιαίτερα αισθητή σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγες ώρες την Πάτρα (συγκεκριμενα στις 03:43 τα ξημερώματα Κυριακής). Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,9 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 30 χλμ ΒΑ της Πάτρας και 23 χλμ ΒΑ του Ρίου.
Ο Μύρωνας Μυριαλλής (φωτό), ο άνθρωπος που προαισθάνεται τους σεισμούς, το είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια. Και μάλιστα δύο φορές. (Εδώ, όπου λέει ότι ο ο σεισμός των 4,3 ρίχτερ δεν είναι ο μεγαλύτερος και θα υπάρχει συνέχειακαι (Εδώ όπου αρχικά προβλέπει τον ισχυρό σεισμό που θα γίνει μεταξύ Αιγίου και Πάτρας)! 
Η πρόβλεψη του Μύρωνα Μυριαλλή έγινε κατ' αποκλειστικότητα στην εφημερίδα μας και δυστυχώς πολλοί...Ελληναράδες βγήκαν να τον χλευάσουν! 
Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι την αποκλειστική μας είδηση την δώσαμε και σε μεγάλης κυκλοφορίας εβδομαδιαία εφημερίδα αλλά ο εκδότης της αρνήθηκε να την συμπεριλάβει στην ειδησεογραφία της, με την απίστευτη δικαιολογία ότι "κυκλοφορούμε στις 21 Σεπτεμβρίου αλλά η είδηση αναφέρεται στις 20 Σεπτεμβρίου"!!! Μιλάμε για εκπληκτική δημοσιογραφική ζαριά από τον συγκεκριμένο εκδότη!!! Είναι σαν να είχε στα χέρια του την πρόβλεψη για την πτώση των δίδυμων πύργων στις 11/9 αλλά αρνήθηκε να συμπεριλάβει στη θεματολογία της εφημερίδας του την αποκλειστικότητα, γιατί αυτή θα κυκλοφορύσε στις 12/9!!! Ο συγκεκριμένος εκδότης είχε στα χέρια του (από μας) την είδηση-πρόβλεψη για ισχυρό σεισμό στην Πάτρα και αρνήθηκε να την βάλει γιατί, λέει, "θα εκτεθεί η εφημερίδα μου στο αναγνωστικό κοινό"! Τώρα όμως που στις 3.43 τα ξημερώματα σημειώθηκε σεισμός ισχυρός στην Πάτρα ο αγαπητός εκδότης...έχασε την αποκλειστικότητα! Αυτό είναι συνάδελφε, ή ρίχνεις ζαριά ή φροντίζεις να μην ...εκτεθείς!!! ΕΧΑΣΕΣ!!!

Ταυτόχρονα, το έχουν βουλώσει και οι χλευαστές του Μύρωνα Μυριαλλή, ένας εκ των οποίων έγραψε σχόλιο στο blog μα ότι αν έβγαινε η πρόβλεψη του Μύρωνα θα άφηνε τη δουλειά του για να κάνει τον...ντιλιβερά στα σουβλάκια!!!

To θέμα του σεισμού στην Πάτρα παίζει σήμερα ως πρώτη είδηση! 
Δείτε εδώ: http://www.dete.gr/articles/233189

3 σχόλια:

 1. Συντακτα αναμενει ο μυρωνας πιθανον μεγαλυτερο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο σεισμός ήταν 4,7R, εκτός κι αν στη σχολή που τελειώσατε δεν σας είπαν πως η επίσημη πηγή είναι το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Ακόμα και το escm 4,7 τον δίνει, 4,9 ήταν η πρώτη μέτρηση. Μη "φουσκώνετε" το μέγεθος για να είναι κοντά στην "πρόβλεψη" του εικονιζόμενου. Έλεος. Δεν είμαστε όλοι χαζοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγουρα δεν ειμαστε ολοι χαζοι. Μονο Εσυ !

   Διαγραφή