Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


Η κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως” εναντίον ενός ολόκληρου κόμματος και του συνόλου της κοινοβουλευτικής του ομάδος, με βάση τη συλλογική ευθύνη και την Ιδεολογία του, δεν είναι συνηθισμένη σε μία δημοκρατία, αλλά μόνο σε καθεστώτα όπως αυτό της Σοβιετικής Ενώσεως, όπου είχαμε τις περίφημες δίκες του Στάλιν.

Σκοπός της εναντίον διώξεώς μας και της φυλακίσεώς μας δεν ήταν και δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης, αλλά η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την δολοφονία στο Κερατσίνι, μία δολοφονία την οποία με δημόσια δήλωσή μου καταδίκασα από την πρώτη στιγμή και η οποία έγινε από συγκεκριμένο άτομο σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μάλιστα εκείνη ακριβώς την στιγμή ήταν παρόντες τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί. Πιο ξεκάθαρη περίπτωση δεν υπήρχε. Όμως, η κυβέρνηση μειοψηφίας Σαμαρά-Βενιζέλου είδε πίσω από αυτήν την ενέργεια μία ολόκληρη... “εγκληματική οργάνωση”, η οποία “εγκληματική οργάνωση” δεν ήταν άλλη από ένα ολόκληρο κόμμα!

Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε σε ανάλογες περιπτώσεις. Πριν χρόνια, στην Πάτρα σε συμπλοκή αριστερών με στελέχη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει νεκρός ένας αριστερός καθηγητής. Όμως, στην περίπτωση αυτή δεν εδιώχθη βεβαίως, σαν... εγκληματική οργάνωση η Νέα Δημοκρατία. Ακόμη, λίγα χρόνια πιο πριν από το περιστατικό αυτό, μέλος της νεολαίας ΕΠΕΝ είχε με ένα μαχαίρι σκοτώσει έναν αριστερό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε χωριό της Σπάρτης και επικεφαλής της νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης. Όμως ποτέ δεν κατηγορήθηκε ο Βορίδης για την δολοφονία αυτή.

Σε συγκέντρωση στη Γαλλία του κόμματος Ζαν Μαρί Λεπέν οπαδοί του κόμματός του δολοφονούν έναν αριστερό. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε και δεν φυλακίστηκε για αυτό ο Λεπέν. Μόλις πέρσι σε συμπλοκή μιας εθνικής οργανώσεως (οργανώσεως και όχι κόμματος) πάλι στη Γαλλία η συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας αριστερός. Ο δράστης συνελήφθη και φυλακίστηκε, αλλά δεν διώχθηκε ούτε φυλακίστηκε η ηγεσία της οργανώσεως.

Αυτά συμβαίνουν εκεί όπου λειτουργεί το κράτος δικαίου κι όχι η απάνθρωπη λογική της συλλογικής ευθύνης. Τι ευθύνη μπορώ να έχω εγώ για το γεγονός της συμπλοκής ενός οπαδού, ή εάν θέλετε και μέλους, που δεν ήταν μέλος, ενός οπαδού της Χρυσής Αυγής με κάποιον άγνωστο σε εμένα σε ένα χώρo άσχετο από την Χρυσή Αυγή; Φυσικά καμμία!

Όμως αυτό το λογικό και αυτονόητο συμπέρασμα δεν έφτασε ουδέποτε στο οπτικό πεδίο της πράγματι στην περίπτωσή μας τυφλής δικαιοσύνης, η οποία χρησιμοποίησε την ζυγαριά της σαν πολιτικός μπακάλης, συνεισφέροντας με συγκεκριμένα πρόσωπα σε μία πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, η οποία άλλωστε εξομολογήθηκε από τον ίδιο τον έμπιστο του Σαμαρά, Μπαλτάκο.

Δεν είμαι στη φυλακή, λοιπόν, για κανένα έγκλημα, για καμμία “εγκληματική οργάνωση”. Είμαι γιατί τους έκοβα ψήφους, γιατί άλλαζα με τρόπο δραματικό το αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό μίας δοξασμένης χώρας την οποία έχουν καταντήσει προτεκτοράτο οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι δήμιοι του Έθνους μας. Εφιάλτης κυριολεκτικός για αυτές τις “δεξιές” και “αριστερές” αντεθνικές δυνάμεις, οι ατέλειωτες πορείες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στις λεωφόρους του Έθνους. Κατάρα βαριά ενάντια στην προδοσία τους οι χιλιάδες Γαλανόλευκες και τα Εθνικιστικά Λάβαρα και μέγα ανάθεμα που τους στοίχειωνε και τους στοιχειώνει η ιαχή: “Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή”.

Για όλα αυτά έπρεπε να πληρώσω, για αυτό είμαι φυλακή.

Για αυτό είμαι πίσω από τα σίδερα περισσότερο ελεύθερος όμως από τα ανθρωπάκια που προδίδουν το Έθνος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

πηγή: "Εμπρός"

3 σχόλια:

  1. Είναι αλήθειες αυτές που λέει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους βουλευτές, τα μέλη, τους φίλους της Χρυσής Αυγής που είναι παράνομα προφυλακισμένοι με... εντολή Σαμαρά που ελέγχει την δικαιοσύνη και δίνει κατευθύνσεις πως θα εξοντώσει όλη την Χρυσή Αυγή και όλους τους Έλληνες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Επομένως ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύεται ότι είναι δολοφόνος Ελλήνων!

    Αυτοί που έπρεπε να είναι στην φυλακή είναι οι Σαμαράς-Βενιζέλος και όλοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, όλος ο Άρειος Πάγος και ο κρατικός μηχανισμός και όλοι οι αριστεροί παρακρατικοί του Σαμαρά που δολοφονούν Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ως απλός Έλληνας πολίτης απαιτώ να βγουν ελεύθεροι όλοι οι βουλευτές, τα μέλη, οι φίλοι της Χρυσής Αυγής που είναι παράνομα προφυλακισμένοι και διώκονται για τις ιδέες τους. Όσο είναι προφυλακισμένοι παράνομα όλοι της Χρυσής Αυγής εγώ θα ψηφίσω ξανά Χρυσή Αυγή. Η απόφασή μου δεν θα αλλάξει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή Αυγή είναι το ελληνικό καθαρόαιμο εθνικιστικό πατριωτικό χριστιανικό ορθόδοξο κίνημα που πολεμά σε όλα τα μέτωπα το αντιχριστιανικό εβραιοχατζαρικό μπλοκ της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και των γύρω τους που είναι προσκυνημένοι στην ΝΤΠ και σκοτώνουν με μίσος Έλληνες και ξεπούλησαν την Ελλάδα στις ξένες σκοτεινές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή